Vi svømmer for vores sponsorer den 10. september

Søndag den 10. september 2023 hopper svømmerne i H2Odenses konkurrencehold, STO (Swim Team Odense), i vandet til ære for klubbens og svømmernes egne sponsorer.

Hver svømmer hopper i vandet, og skal svømme så langt som muligt på et bestemt antal minutter. De mindste svømmere skal svømme i 15 min. og de største svømmere skal svømme 30 min. Holdende svømmerne på forskellige tidspunkter, så der altid er nogen til at heppe sidelinjen.

 

Sponsorerne har inden start aftalt, om svømmeren sponsoreres med et fast beløb for den svømmende længde, eller om svømmeren sponsoreres med et beløb pr. bane. Det endelige sponsorat bliver således først beregnet, når svømmeren kommer op ad vandet.

 

Jeg glæder mig til at se, hvor mange baner svømmerne tilsammen kan tilbagelægge; og hvor mange penge der bliver svømmet ind. Men jeg glæder mig lige så meget til at opleve svømmerne heppe på hinanden undervejs, siger Asger Kjærgaard-Vistisen, formand for H2Odense.

 

Der er altid en god stemning til klubbens stævner, og det er med til at øge sammenholdet i konkurrenceafdelingen og de enkelte svømmeres kendskab til hinanden. Og det vigtigt med gode venner i klubben, når man skal motiveres til træning i alt fra 3-10 gange om ugen.

© H2Odense 2023