Om SWIM TEAM ODENSE

SWIM TEAM ODENSE er navnet for konkurrenceafdelingen i H2Odense. I daglig tale kalder vi konkurrenceafdelingen for STO, men vi er en stolt del af H2Odenses store fællesskab.

Visionen for Swim Team Odense er at være det bedste trænings-, udviklings- og performancemiljø i Danmark.

Vores mission er at understøtte svømmere fra svømmeskolen og opad i at kunne udvikle sig inden for sin sport, at forblive aktive i et fysisk miljø og at forbedre sine sociale egenskaber gennem et godt, tæt og frugtbart miljø sammen med ligesindede.

 

Strukturen i konkurrenceafdelingen er som følgende:

Fra svømmeskolen bliver man tilbudt en plads på Competion 3 (i daglig tale C3), hvorfra man i takt med sine forbedringer svømmer opad i strukturen. Læs mere under holdbeskrivelser.

Vær opmærksom på, at alle konkurrenceholdene er udtagede hold. Man kan dermed kun melde sig på et hold efter aftale med trænerne på holdet.

STO dækker over et aldersspænd fra 6-80 år, da vi også har en stor Mastersafdeling. Læs mere om Masterssvømning her.

Klubbens trænere vil altid tage svømmerens alder, niveau og engagement i betragtning ved placering på holdene. Vi har det sociale aspekt og entusiasme med i overvejelserne, ved placering af svømmeren på det enkelte hold.

Hvis du ønsker at høre mere om SWIM TEAM ODENSE, at komme til prøvetræning på et af holdene eller mangler oplysninger på hjemmesiden, så kontakt cheftræner Rune Jensen på cheftraener@h2odense.dk eller bestyrelsens konkurrenceansvarlige via konkurrence@h2odense.dk.