Du kan støtte H2Odense via dit strømforbrug 

Gratis for dig og en kæmpe hjælp for os

H2Odense er tilmeldt FynskSupportEl, som er en sponsor-ordning hos Energi Fyn, hvor medlemmer og andre kan give noget tilbage til foreningerne. Ordningen indebærer, at Energi Fyn giver 2 øre pr. kWh du bruger, til foreningen, herunder fx H2Odense, såfremt du vælger aktivt at støtte netop os.

Du bliver i ordningen ”vores sponsor”, men det er Energi Fyn der betaler. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris. Det koster ingenting at oprette sig i aftalen, da det er Energi Fyn, der betaler sponsorstøtten.

 

For at få FynskSupportEl, som dit el-produkt, skal du gå ind på www.fynsksupportel.dk og tilmelde dig. Det er også der du skal vælge, hvilken klub du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om man ikke i dag får el fra Energi Fyn

Du vil modtage din el på sædvanligvis, og vil derfor ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre er at vælge FynskSupportEl på https://www.energifyn.dk/privat/elhandel/fynsksupport, hvor du også kan læse mere om ordningen.

 

Til dem der allerede støtter os gennem denne ordning, vil vi gerne sige mange tak! 

I er med til at forbedre det foreningsliv vi tilbyder.