Vi må desværre meddele at Vollmose Svømmehal lukkes ned fra og med onsdag d. 25/8, på ubestemt tid, pga. det høje corona-smittetryk der lige nu rammer Vollsmose sogn. Vi ved ikke hvornår de åbner igen, og vi håber derfor på en kort nedlukning, så vi hurtigt kan komme til sæsonopstart. 

Det medfører derfor at: 

- Opstarten for svømmesæsonen er udskudt, på ubestemt tid, og vi er nødsaget til at vente lidt endnu med at komme i vandet.

- Alle svømmeaktiviteter i Vollsmose Svømmehal er midlertidigt aflyst. På ubestemt tid. Vi melder ud så snart vi får andet at vide via mail, samt forsøger vi løbende at opdatere på hvordan situationen udvikler sig. 

Vi er rigtig ærgerlige over situationen, og havde glædet os til opstarten. Men vi må igen erkende at Corona situationen ikke er endeligt ovre, og at vi fortsat skal have respekt for mulige udbrud og akutte nedlukninger. Alle andre svømmehaller er upåvirkede, og opstarter som forventet i uge 35 (fra d. 30/8). 

 

Læs pressemeddelsen om nedlukningen her: https://www.odense.dk/presse/pressemeddelelser/pressemeddelelser-2021/vollsmose-sogn-lukker-ned

 

© H2Odense 2023