Kære alle.

Som vi tidligere havde skrevet ud, havde vi et håb om at svømmehallerne fik lov til at åbne i 3. fase af genåbningen af Danmark efter Covid-19, da det var et krav for afholdelsen af vores sommercamps.

Denne åbning blev da også en realitet. Men da udmeldingen og de efterølgende retningslinjer kom så sent som de gjorde, har vi måttet sande at vi ikke kan nå at planlægge og gennemføre aquacampen i uge 27. Vi har i sidste ende vurderet at campen i uge 27 ikke kan afholdes som vi forventede, og derfor har vi valgt ikke at afholde den.

Vi har derfor valgt at aflyse vores Rema1000 Aquacamp uge 27 2020. De tilmeldte til denne uge er blevet kontaktet direkte herom. 

Vi beklager den sene aflysning, og al det besvær det måtte medføre alle involverede. 
Alle tilmeldte til ugen er blevet tilbudt at rykke til en af de andre tre uger, eller at få refunderet deres deltagelsesbetaling.

Har du/I nogen spørgsmål eller tvivl til ovenstående beslutning, er du/I velkomne til at rette henvendelse til vores mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Uge 28, 31, 32

Vi vælger nu at se fremad og glæde os til at afholde nogle skønne campuger i uge 28, 31 og 32, som afholdes efter planen! Der er fortsat ledige pladser, som I kan finde via hjemmesiden her: https://www.h2odense.dk/aktiviteter/aquacamp 


Med venlig hilsen
Sommercampledere 2020

© H2Odense 2023