Opdateret d. 7. juni 2020

 

Kære alle.

D. 8. juni 2020 vil printe sig ind, som en glædens dag for dansk svømning. Endelig kan vi komme fri af den spændetrøje, som Covid-19 har holdt os i gennem de sidste 3 måneder.

Nu er det officielt at svømmehaller må åbne fra mandag d. 8. juni, men de endelige retningslinjer er ikke på plads endnu. Vi arbejder på at undersøge rammerne for det, og præcist hvornår svømmehallerne i Odense er klar igen.

Foreløbigt har kommunen for nogen tid siden lavet en plan for vandtider til konkurrencesvømning, som vi håber kan komme i gang med det samme, men vi afventer et endeligt go, for om hallerne er klar til mandag. Så det kan være vi må væbne os med lidt mere tålmodighed. Og vi vil selvfølgelig arbejde for at åbne endnu bredere op.

Aquacamp
En anden god nyhed er, at der er grønt lys for AquaCamp, og det vil vi sætte alle sejl til for at få planlagt på en god måde, selvom det kræver nogle forholdsregler for at undgå smittespredning. 

Gentilmelding
Mange af jer er sikkert allerede opmærksom på, at vi er godt i gang med gentilmeldingen til den kommende sæson. Gentilmeldingen løber frem til 30. juni, hvorefter der igen er åbnet for alle tilmeldinger.

Ved opstarten vil vi sandsynligvis stadig være underlagt nogle retningslinjer, og skulle det mod forventning ske, at der ikke er plads på holdene til alle, så vil man naturligvis få sit kontingent tilbage, og pladserne vil så blive tildelt efter tilmeldingstidspunkt. Vi vil bestræbe os på, at der bliver plads til alle.

Vi sørger for at udsende nyt, når vi kender mere til rammerne for genåbningen.

 

Mvh. Bestyrelsen i H2Odense

© H2Odense 2023