Weekenden den 23-24. november stor i kunstsvømningens tegn. 11 synkropiger fra H2Odense havde trænet godt op til stævnet og var nu klar til at vise, hvad de kunne.

Lørdag skulle 12 år og yngre samt juniorerne i aktion.

Vi havde Solvej Mølgaard og Clara Libergren med i 12 år og yngre. Det var første gang de stillede op til DÅM og de svære figurer, som det krævede og var også konkurrencens yngste. Solvej blev 9 år på dagen og Clara var blevet 9 år. De svømmede det bedste de havde lært i figurer og duet, og gjorde det rigtigt fint, men det rakte kun til sidstepladser. De var oppe mod flere, som i niveau ligger to niveauklasser over.

I Junior fik vi i sidste øjeblik Anna Schmidt Evers og Gwyneth Mawn klar i duet. Gwyneth er for få måneder siden kommet tilbage efter et år på efterskole og Anna mistede sin duetmakker i 13-15 år, så de var kraftigt udfordret i meget svære figurer og at nå at lære en duet. Det lykkedes næsten, men igen de var oppe mod de bedste i Danmark også på seniorplan.

Søndag kørte en delegation med 7 piger så fra Odense lidt over 5 om morgenen, for at være klar til opvarmning kl 7 i Silkeborg. H2Odense havde et hold på 5 med samt en duet og en solo.

I hold, med Sara Hartmann, Ida Mølgaard, Elisabeth Jørgensen, Dinah Karnil og Mathilde Høfring, vandt vi sølv, men der var desværre kun to hold. Musikprogrammet blev svømmet som det bedst udførte jeg har set fra pigerne - tak skal I have. Figurerne haltede efter, og pigerne ved nu, hvor de skal sætte ind i træningen hjemme

I Duet, som blev svømmet af Liva Burgaard og Cecilie Terp vandt vi bronze blot 0,07 point ud af 101 point efter nr 2 fra Hobro. Ialt stillede 7 til start. Super flot piger - især når vi ved at pigerne har flere år i denne gruppe.
I Solo blev Cecilie Terp også nr 3 ud af 9 solonister. Virkelig godt svømmet - det var meget smukt - tak.

Hjemme igen trænes der på en masse nye duetter i 13-15 år og alle arbejder videre mod næste stævne ultimo januar i Hobro20191124 125602

© H2Odense 2023