Fredag kl 05.55 stod 11 synkropiger klar til afgang. Træningslejren til Goslar i Harzen var målet.

Kl 12:30 var vi klar til 1. træningspas i Goslar Aquantic Swimmpark. Vandet var lidt tungt og kloren hård, så der blev stor efterspørgsel på næseklemmer og briller.

Efter indlogering i tre fede lejligheder i Schulenberg startede 2. træningspas. En fitnesstur i terrænet omkring hotellet.

De efterfølgende 3 dage bestod af styrketræning om morgenen. Vandreture med højdemeter og udfordringerne i bjergene rundt om i Harz, 2 timers svømmetræning og smidighedstræning efter aftensmaden inden vi alle gled trætte og glade ind i søvnen.

Der blev trænet flittigt, nogle flyttede grænser, andre viste gå på mod. Alle var glade og virkelig søde til at hjælpe hinanden. Sikke et sammenhold.

Vi havde ikke planlagt at træne teamwork, men da ideen kom på at man skulle krydse en flod, da vi var kommet lidt på afveje, skulle der teamwork til, og det lykkedes også at komme tørskoet over på den anden side til stor fornøjelse til alle.
Søndag hvor vi atter var begavet med 21 graders varme og helt blå himmel havde vi også lige en overraskelse til pigerne. Vi skulle ud og sommerkælke. Hele tre ture fik de fleste inden pigerne blev tvungen til at vandre op i byen med de op til 18% stejle gader 😊

Hjemme igen mandag kl 23:40 afsluttede disse fantastiske dage. Tak for lån af søde synkropiger. Tak til Sofie og Vibe for al landtræningen.

Lene - Synkro Træner

© H2Odense 2023