Kære medlemmer. 

Vi har netop i dag fået følgende af vide:
Grundet driftsforstyrrelser fra vandforsyningen tirsdag aften lukkes Uni. Derfor aflyses al træning fra kl 18.

Derfor er alle svømme- og træningstilbud i H2Odense efter kl. 18 imorgen tirsdag d. 25/8 på Universitetet aflyst
Tirsdagsholdene efter kl. 18 på UNI starter derfor først rigtigt op, på næste tirsdag, i uge 36. 
Onsdag burde driften af hallen igen være som normalt. 

Har I spørgsmål til aflysninger og refunderinger, læs da her: https://www.h2odense.dk/om-h2odense/ofte-stillede-sporgsmal  

Ellers henviser vi til at I sender en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Mvh. H2Odense. 

Covid-19 forhindrede afholdelse af den ordinære generalforsamling inden for den normale tidsfrist, men nu tillader retningslinjerne, at generalforsamlingen kan gennemføres.

Derfor indkalder bestyrelsen til Ordinær Generalforsamling i H2Odense til afholdes d. 12. august 2020, kl. 19:00 med dagsorden jvf. vedtægterne.

Adressen er Odense Idrætspark, Israels Plads 3, 5200 Odense V i mødelokale 4 og 5. 

Indkomne forslag skal jvf. vedtægterne være bestyrelsen i hænde senest d. 29. juli 2020, hvorefter endelig dagsorden med indkomne forslag annonceres på hjemmesiden senest d. 5. august 2020.

Af hensyn til evt. smittesporing, forsamlingsforbud og et forsigtighedsprincip er der tilmeldingskrav til generalforsamlingen, og man skal enten være stemmeberettiget eller valgbar for at kunne tilmelde sig generalforsamlingen. Der vil kun være adgang til generalforsamlingen, hvis man er tilmeldt inden d.  11. august 2020 kl. 24:00. Tilmelding sker enten via en doodle på følgende link:

https://doodle.com/poll/8euaftwetmt6s4nf

Eller via en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Angiv venligst navn og hold i forbindelse med tilmeldingen.

Endelig dagsorden kan ses her

Vi glæder os til at se jer til generalforsamlingen.

Mvh

Bestyrelsen

 

I H2Odense har vi glædet os til denne dag, hvor vi igen åbner op for nye tilmeldinger til efterårets sæson. 

Ønsker I at tilmelde jer et hold i klubben, anbefaler vi at I følger vores guide for tilmelding her: https://www.h2odense.dk/hold-og-tilmelding.

 

Har I spørgsmål vedrørende tilmelding til et hold i klubben, henviser vi først til at I læser vores “Ofte stillede spørgsmål”: https://www.h2odense.dk/om-h2odense/ofte-stillede-sporgsmal

 

Har I fortsat spørgsmål, eller brug for råd er I altid velkomne til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller i vores telefontid (mandag kl. 10:00-12:00) på 22 74 84 74. 

 

De bedste hilsner fra H2Odense 

 

Kære alle.

Som vi tidligere havde skrevet ud, havde vi et håb om at svømmehallerne fik lov til at åbne i 3. fase af genåbningen af Danmark efter Covid-19, da det var et krav for afholdelsen af vores sommercamps.

Denne åbning blev da også en realitet. Men da udmeldingen og de efterølgende retningslinjer kom så sent som de gjorde, har vi måttet sande at vi ikke kan nå at planlægge og gennemføre aquacampen i uge 27. Vi har i sidste ende vurderet at campen i uge 27 ikke kan afholdes som vi forventede, og derfor har vi valgt ikke at afholde den.

Vi har derfor valgt at aflyse vores Rema1000 Aquacamp uge 27 2020. De tilmeldte til denne uge er blevet kontaktet direkte herom. 

Vi beklager den sene aflysning, og al det besvær det måtte medføre alle involverede. 
Alle tilmeldte til ugen er blevet tilbudt at rykke til en af de andre tre uger, eller at få refunderet deres deltagelsesbetaling.

Har du/I nogen spørgsmål eller tvivl til ovenstående beslutning, er du/I velkomne til at rette henvendelse til vores mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Uge 28, 31, 32

Vi vælger nu at se fremad og glæde os til at afholde nogle skønne campuger i uge 28, 31 og 32, som afholdes efter planen! Der er fortsat ledige pladser, som I kan finde via hjemmesiden her: https://www.h2odense.dk/aktiviteter/aquacamp 


Med venlig hilsen
Sommercampledere 2020

H2Odense søger elitetræner med flair for talentudvikling til vores årgangssvømmere

Opdateret d. 7. juni 2020

H2Odense er Fyns største vandsportsklub med ca. 2.500 medlemmer, 100 ansatte. Ud over en stærk svømmeskole med stor bredde og mange tilbud, som undervises af veluddannede trænere, så tilbyder klubben også konkurrence- svømning, kunstsvømning og vandpolo på konkurrence- og eliteniveau med ambitioner om internationalt niveau.

Vi har et stærkt samarbejde med Dansk Svømmeunion og Odense Kommune med fokus på talentudvikling og at skabe et stærkt træningsmiljø med fokus på mental sundhed. Ligesom Odense er en by rig på vækst og initiativ i disse år, så har H2Odense også store ambitioner og ønsker at blive landets bedste klub lige i midten af Danmark.

Vi søger en elitetræner med flair for talentudvikling og som brænder for at træne og skabe drømme for vores dygtige årgangssvømmere. Alle forudsætningerne for at udvikle svømmerne og skabe resultater på højeste niveau er til stede i Odense, herunder en partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion og Odense Kommune.

Vi kan tilbyde dig et super spændende job, hvor du bl.a.

 • Leder og planlægger den daglige træning på 2. holdet, samt deltager i træningen på 3. holdet.

 • Har tæt samarbejde og sparring med både cheftræneren andre trænere i konkurrenceafdelingen for at un-

  derstøtte gode overgange mellem holdene.

 • Deltager i stævner og træningslejre.

 • Udfører administrativt arbejde i forbindelse med ovenstående.

 • Bidrager til udviklingen af både svømmere og klubben som helhed.

 • Sikrer den svømmefaglige røde tråd for træningen op gennem konkurrenceafdelingen.

 • Deltager proaktivt i trænersamarbejdet på tværs af hele konkurrenceafdelingen.

 • Er med til at sikre en god progression mellem holdene.

 • Har fokus på det hele menneske og vil arbejde for god mental sundhed

 • Sætter pris på et arbejdsmiljø baseret på anerkendelse og udvikling.

Vi tænker at:

 • Du har en dokumenteret ”track record”, som svømmetræner på mindst topniveau for årgangssvømmere.

 • Du har erfaring med at bringe svømmere frem til nationale mesterskaber, samt at du opfylder betingelserne

  for licens til DÅM.

 • Du har flair for talentudvikling og kan indgå aktivt i svømmernes, trænerteamets og konkurrenceafdelingens

  udvikling.

 • Dine værdier vil matche klubbens, og du vil tilgå dem med bl.a. ærlighed, ansvar, passion og entreprenørskab.

 • Du er energisk og vil skabe et positivt træningsmiljø, hvor trænere og svømmere medskaber glæde og moti-

  vation.

 • Du tror på at hjørnestenene i elitesvømning inkluderer teknisk beherskelse, respekt, tillid og åben kommuni-

  kation.

  Hvis det er dig, så send os din ansøgning og CV, og sæt nogle ord på din træningsfilosofi. Finder vi det rigtige match, så tilbydes du en fast fuldtidsstilling med fleksible rammer og løn efter kvalifikationer, og vi behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt. Tiltrædelse 1. august eller snarest muligt derefter.

  Ansøgning inkl. bilag sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 25. juni 2020. Uddybende information kan fås ved henvendelse til formand Kasper Hallenborg (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 21356256).

  De bedste hilsener

  H2Odenses bestyrelse

Opdateret d. 7. juni 2020

 

Kære alle.

D. 8. juni 2020 vil printe sig ind, som en glædens dag for dansk svømning. Endelig kan vi komme fri af den spændetrøje, som Covid-19 har holdt os i gennem de sidste 3 måneder.

Nu er det officielt at svømmehaller må åbne fra mandag d. 8. juni, men de endelige retningslinjer er ikke på plads endnu. Vi arbejder på at undersøge rammerne for det, og præcist hvornår svømmehallerne i Odense er klar igen.

Foreløbigt har kommunen for nogen tid siden lavet en plan for vandtider til konkurrencesvømning, som vi håber kan komme i gang med det samme, men vi afventer et endeligt go, for om hallerne er klar til mandag. Så det kan være vi må væbne os med lidt mere tålmodighed. Og vi vil selvfølgelig arbejde for at åbne endnu bredere op.

Aquacamp
En anden god nyhed er, at der er grønt lys for AquaCamp, og det vil vi sætte alle sejl til for at få planlagt på en god måde, selvom det kræver nogle forholdsregler for at undgå smittespredning. 

Gentilmelding
Mange af jer er sikkert allerede opmærksom på, at vi er godt i gang med gentilmeldingen til den kommende sæson. Gentilmeldingen løber frem til 30. juni, hvorefter der igen er åbnet for alle tilmeldinger.

Ved opstarten vil vi sandsynligvis stadig være underlagt nogle retningslinjer, og skulle det mod forventning ske, at der ikke er plads på holdene til alle, så vil man naturligvis få sit kontingent tilbage, og pladserne vil så blive tildelt efter tilmeldingstidspunkt. Vi vil bestræbe os på, at der bliver plads til alle.

Vi sørger for at udsende nyt, når vi kender mere til rammerne for genåbningen.

 

Mvh. Bestyrelsen i H2Odense

ÅBNING AF GENTILMELDINGEN FOR EFTERÅRETS SÆSON  2020

Opdateret d. 27/5-20


Kære nuværende medlemmer.

Vi åbner i dag op for gentilmeldingen for efterårets sæson i H2Odense, for nuværende medlemmer.

For at kunne blive i klubben, skal I derfor tilmelde jer det hold I bliver tilbudt pr. mail. 
HUSK derfor at tilmelde jer inden fristen, da pladsen ellers vil gå til den næste på ventelisten.

Ønskes oprykninger ellerskift af hold, vil dette først kunne ske efter d. 1 juli, hvor vi igen åbner for tilmelding af offentlig tilmelding. 


Perioden for efterårets sæson forventer vi vil løbe fra d. 24/8-20 til og med d. 12/12-20, men forbeholder os fortsat risikoen for ændringer ifbm. COVID-19

Åbning for offentlig tilmelding, vil ske fra d. 1 juli. 


Har I spørgsmål er I velkomne til at skrive til vores mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vh. kontoret i H2Odense

Kære medlemmer og camp-interesserede.
I H2Odense er vi i tæt kontakt med Dansk Svømmeunion og forholder os til deres retningslinjer for svømning i Danmark.
De har senest udmeldt:


Situationen i Svømmedanmark er, at svømmehaller på nuværende tidspunkt først står til at åbne i fase 4 (start august). Vi gør dog en ihærdig indsats, for at få åbningen af svømmehaller for foreningsidræt rykket frem til fase 3 (den 8. juni). Vi har et begrundet håb om, at det kan lade sig gøre! Vi har i disse dage rigtig gode drøftelser med både Danmarks Idrætsforbund (DIF), og relevante myndigheder og politikere med henblik på en tidligere genåbning.

Særligt muligheden for afholdelse af sommeraktiviteter for børn, ved vi, er et vigtig punkt på dagsordenen for både DIF og regeringen. Derfor er vores klare anbefaling til alle svømmeklubber, at I skal forberede jeres camps og ferieaktiviteter som normalt, naturligvis med modifikationer i forhold til de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, i forhold hvordan I plejer at gøre. Vi er klar over at det kan vise sig at være spildte kræfter, hvis forsamlingsforbud og tilladelser ikke ændrer sig. Men vi kan kun forholde os til de meldinger vi får lige nu, velvidende at alt dette kan ændres fra den ene dag til den anden.


Vi i H2Odense støtter op om denne udmelding, og vælger derfor at afvente med at give klar besked om, hvorvidt vi afholder vores sommercamps 2020 eller ej. Vi forholder os derfor åbne for muligheden om at planlægge og afholde vores camps i en eller anden form, men er også opmærksomme på at vi kan risikere at aflyse helt. 


Refunderingsmuligheder:

Er man tilmeldt en sommercamp i vores forening, enten Rema1000 Aquacamp eller H2Odense Teencamp 2020, kan man fortsat og helt frem til andet bliver udmeldt, få refunderet det fulde beløb man har betalt for camp. Dette er også gældende, hvis vi skulle risikere at aflyse helt. 

Har I spørgsmål eller tvivl om ovenstående, kontakt da mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor vores aquacampledere sidder klar til at svare jer. 

God dag og weekend, fra H2Odense og aquacamplederne.

Kære medlemmer 

Efter det var kommet frem, at svømmehaller kun er rangeret som middel smitterisiko fra Statens Serums Institut, og dermed er langt bedre placeret end andre idræts- og kulturtilbud, som nu er sat til at åben tidligere end svømmehaller, så havde vi forventet mere positive meldinger fra statsministeren ved pressemødet i torsdags.

Vi har været i yderligere dialog med kommunen, og at fået det trygprøvet om svømning, vandpolo og kunstsvømning er henvist helt til 4. fase af genåbningen, hvor svømmehaller er indplaceret. Det har desværre vist sig, at være tilfældet, og derfor er det med beklagelse af vi endnu en gang må give et trist melding om, at træningsaktiviteterne i svømmeskolen er aflyst.

Og denne gang strækker aflysningerne sig til resten af sæsonen, hvilket vi er ærgerlige og triste over. Vi er dog i gang med at forberede efterårssæsonen, hvor vi håber på mere normaliserede forhold. Det skal vi nok snarest begynde at melde mere ud omkring, så I også kan sikre jer en plads i den kommende sæson. 

Vi har modtaget nogle få henvendelser med spørgsmål om kompensation for den aflyste træning. Det kan vi desværre ikke tilbyde. I foreninger betaler man et kontingent for at være medlem - ikke en betaling for den konkrete træning. Kontingent går også til at sikre, at der er et godt foreningstilbud at vende tilbage til på den anden side. Denne praksis er helt på linje med hvad man gør i andre idrætsforeninger.

Vi skal nok fortsætte med at orientere, hvis der sker nyt, men lige nu ser det trist ud. 

Mvh

Bestyrelsen

H. C. Andersen Cup 2020
 
H. C. ANDERSEN CUP 2020 ER AFLYST GRUNDET COVID-19
VI HAR DESVÆRRE SET OS NØDSAGET TIL AT AFLYSE ARRANGEMENTET GRUNDET COVID-19 KRISEN. HAR DU SPØRGSMÅL TIL DENNE AFLYSNING ER DU VELKOMMEN TIL AT SKRIVE TIL OS PÅ MAILEN Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
H2Odense har endnu engang fornøjelsen af at kunne byde velkommen til HCA Swim Cup.

Her er der mulighed for at tage hele klubben med, da både senior-, junior-, årgangs- og børnesvømmere er velkomne. Vi sørger for et setup, hvor alle bliver udfordret, og både lørdag og søndag afsluttes med eventyrfinaler.

HCA Swim Cup er et af de sidste stævner for at nå kravtider til de danske sommermesterskaber.
HCA Swim Cup giver mulighed for at prøve race strategi og få erfaring på langbane.

Der er pengepræmier og medaljer.

Stævnet afholdes i svømmehallen på Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M. Der tilbydes overnatning og bespisning på Rosengårdskolen, Stærmosegårdsvej 51, 5230 Odense M.

Find flere oplysninger under stævnet i svømmetider. (direkte link til 2020: https://xn--svmmetider-1cb.dk/staevne/?8031 )

Alternativt kan der rettes henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi håber meget at se jer i Odense!


H2Odense søger en ny visionær leder for hele klubben, der kan sætte retning på klubbens mål og visioner. 

Se nærmere i stillingsopslaget her: visionær leder .

Deadline: 10. marts 2020

Cathrine Olsen har søgt nye udfordringer i HSK og vi må derfor sige tak for denne gang den 1/2-2020.

Klubbens direktør, Brian D. Marshall, fortæller følgende: “Vi har været rigtig glad for Cathrines indsats, vores samarbejde og vi kommer til at savne hende. Men vi støtter også hendes beslutning, da det giver hende nye udviklingsmuligheder i sin karriere.”

Vi ønsker Cathrine alt det bedste fremover og håber at møde hende til diverse stævner.

Weekenden den 23-24. november stor i kunstsvømningens tegn. 11 synkropiger fra H2Odense havde trænet godt op til stævnet og var nu klar til at vise, hvad de kunne.

Lørdag skulle 12 år og yngre samt juniorerne i aktion.

Vi havde Solvej Mølgaard og Clara Libergren med i 12 år og yngre. Det var første gang de stillede op til DÅM og de svære figurer, som det krævede og var også konkurrencens yngste. Solvej blev 9 år på dagen og Clara var blevet 9 år. De svømmede det bedste de havde lært i figurer og duet, og gjorde det rigtigt fint, men det rakte kun til sidstepladser. De var oppe mod flere, som i niveau ligger to niveauklasser over.

I Junior fik vi i sidste øjeblik Anna Schmidt Evers og Gwyneth Mawn klar i duet. Gwyneth er for få måneder siden kommet tilbage efter et år på efterskole og Anna mistede sin duetmakker i 13-15 år, så de var kraftigt udfordret i meget svære figurer og at nå at lære en duet. Det lykkedes næsten, men igen de var oppe mod de bedste i Danmark også på seniorplan.

Søndag kørte en delegation med 7 piger så fra Odense lidt over 5 om morgenen, for at være klar til opvarmning kl 7 i Silkeborg. H2Odense havde et hold på 5 med samt en duet og en solo.

I hold, med Sara Hartmann, Ida Mølgaard, Elisabeth Jørgensen, Dinah Karnil og Mathilde Høfring, vandt vi sølv, men der var desværre kun to hold. Musikprogrammet blev svømmet som det bedst udførte jeg har set fra pigerne - tak skal I have. Figurerne haltede efter, og pigerne ved nu, hvor de skal sætte ind i træningen hjemme

I Duet, som blev svømmet af Liva Burgaard og Cecilie Terp vandt vi bronze blot 0,07 point ud af 101 point efter nr 2 fra Hobro. Ialt stillede 7 til start. Super flot piger - især når vi ved at pigerne har flere år i denne gruppe.
I Solo blev Cecilie Terp også nr 3 ud af 9 solonister. Virkelig godt svømmet - det var meget smukt - tak.

Hjemme igen trænes der på en masse nye duetter i 13-15 år og alle arbejder videre mod næste stævne ultimo januar i Hobro20191124 125602

Så er tilmeldingen åben for forårs sæsonen med opstart 6/1.

Ønsker du plads på et hold med venteliste, kan du tilmelde dig via vores hjemmeside på det ønsket hold. :)

I weekenden var hele 2 holdet, 3 holdet og teknik afsted til Ringe International.

Et stævne vi har deltaget i de sidste mange år og som vi nyder at støtte op omkring! :)

Dagmar Stahl og Olivia Funder fik til opgave at beskrive stævnet:

Stævnet Ringe international handler om styrke og gode tider!!

Dagmar og jeg fik en opgave af Cathrine til at skrive et referat af hele stævnet - lad mig bare sige det var noget af en opgave.

Lørdag var der finaler som gjorde vi først var færdige kl.21. Men man blev lidt træt til sidst af at sidde inde i en svømmehal en hel dag. Det var en hyggelig weekend - slet ikke noget der.

Ind svømningen var okay man fik svømmet lidt eller 20 min HAHA

Da stævnet begyndte rigtigt lørdag startede det med en indmarch af officials og dommere.

Som start skulle alle på 3.holdet svømme 100 IM det gik rigtig godt for os alle. Og alle på 3.holdet var rigtig gode til at heppe på alle også på 2.holdet.

Så fik vi lov at gå ud og spise lidt mad. Mange af drengene spillede fodbold sammen med nogen fra frem. Vi piger sad og spiste og spillede kort sammen med nogen af pigerne fra frem.  Selvom man ikke rigtig kendte dem, men bare havde set dem til stævner var det rigtig godt at snakke med dem. Og de er alle rigtig søde.

Da vi havde spist, skulle vi til at svømme 50 fri alle sammen.

Lad mig bare sige tak til Dagmar fra alle, det er hendes skyld at Cathrine skal med os i vandet og give kage! JUUBIII

Da alle de indledende løb var færdig, skulle vi over og spise aftensmad kl.17. Vi fik pasta kødsauce og som dessert fik vi frugtsalat med vaniljesauce og det smagte rigtig godt. Da vi kom tilbage, skulle alle dem der var gået videre fra de indledende løb til finalerne De skulle svømme ind svømning og imens de gjorde det var mange af os andre ude i hallen og lavede styrketræning for vi var overhoved ik trætte - det kan da jeg ikke forstå. Men så skulle de i gang men finalerne og det var rigtigt godt.

Da finalerne var over var h2odense trætte men der kom mange medaljer med hjem.

Søndag begyndte med ind svømning kl.8 og indmarch kl.9. det var næsten helt som i går der var bare ingen finaler også sluttede vi allerede kl. 14 så det er altid godt.

Men alle på 3.holdet begyndte med 100 fri og der blev heppet på både 3.holdet men også 2.holdet. også fik vi lov til at spise og så var der 100 ryg efter.

Efter de 100 ryg var der Holdkapper 10 X 50 fri men vi var 5 på 3.holdet der ikke svømmede det.

Også lægger 2.holdet lige ud med at vinde deres heat og vinde julekalender og efter annoncerede de hvem der havde vundet pokalen og h2odense kom på en anden plads lige efter Ringe men det er der ikke nået at sige til.

Men alt i alt har det været et godt stævne med heppende og larmende børn til Ringe international og der er kommet mange medaljer og julekalendere med hjem og jeg tror at Cathrine, Kasey og Lasse er ved at være trætte af os. Men så er det jo godt der står på træning i dag!

Winnie og en masse af de dygtige svømmere i H2Odense har været afsted til DM og DMJ:

DMJ:

Wednesday the 30th of October our Junior team of 19 swimmers left for Vejle to "celebrate" the Danish Championships. All in a very good mood and positive attitude were ready to shine and race to bring out their very best and see if their hard work would be paid off with some good and fast swimming. A good team spirit and constant cheering for each other has helped them to feel supported to achieve their goal. We made 12 A-finals, 11 B-finals and 5 C-finals. The swimmers that got rewarded with a medal, has been : Victor Nygaard with 2 Bronze medals in his 100 and 200 breaststroke, Oliver Hallenborg with a silver medal in his 100 breaststroke and Nikoline Andersen with her bronze medal in the 200 butterfly. A big congratulations for the whole team of a very proud coach. Our next important competition will be DM Hold in the weekend of 13-14-15 December in Brøndby.

DM

Yesterday our Senior swimmers finished a great championship in Esbjerg. Simon Juul Henriksen 4 Personal Best (PB) qualifying for the A final in 400 freestyle. Cecilie Baraviec 2 PB out of 3, Freya Ellehuus 2 PB out of 3 and Mathias Bech after a break of 2 years (ex swimmer of Vejle) and back in training for 6 months, achieved to swim 2 B finals in 100 and 200 Fly getting very close to PB’s dated from 2015 and making a new PB in his 100 Fly :muscle::skin-tone-2:
All in all a very satisfying championship:hearts:
Our next meet will DM Hold.
Looking forward to prepare the team for the weekend of 13,14,15 December.

Udover Den Store Svømmedag, som gik over alt forventning og hvor der blevet svømmet 154km, så er der også blevet svømmet stærkt i Hjørring.

Her var senior og junior svømmerne fra klubben nemlig afsted til Vest junior/senior kortbane mesterskaber i Hjørring.

Svømmerne leverede alle et virkelig flot stykke arbejde under hele stævnet. 
Både Kasey og Winnie er meget tilfredse med den vellykkede weekend. 

Det blev til i alt 20 medaljer fordelt på 8 guldmedaljer, 7 sølvmedaljer og 5 bronzemdelajer.

Vi ønsker alle svømmerne tillykke med de flotte resultater og er sikker på, at der venter endnu flere flotte resultater,  når vi sender svømmerne afsted til Danske Juniormesterskaber om små 3 uger.

I næste weekend tager 3 holdet og teknik 1 afsted til Grindsted, hvor de deltager i ValleCup.

 

IMG 8032

H2Odense deltager i Den Store Svømmedag 2019.

Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stabelen søndag d. 6 oktober, vil H2Odense, være med i kapløbet om flotte pengepræmier. Den Store Svømmedag arrangeres af Dansk Svømmeunion i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet.

Vær’ med i konkurrencen og hjælp os med at vinde

Den Store Svømmedag, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed, er et breddearrangement, hvis primære formål er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der stilles ikke krav til deltagerne om hvor langt der svømmes – alle meter tæller!

Derfor er det også H2Odense’s håb, at så mange som muligt vil kigge forbi Universitets svømmehallen – Campusvej 55, 5230 Odense, søndag d. 6. oktober i tidsrummet 10.00-16.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav, vi stiller er, at du skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe H2Odense med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet.

Flotte diplomer til alle deltagere

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet. Samtidig hjælper du vores H2Odense tættere på de mange flotte præmier.

Præmierne til Den Store Svømmedag

Der svømmes i år i 38 svømmehaller fordelt over hele landet, hvor der dystes om følgende præmier:

 • Der er præmier til de arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet.
 • De arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal, vinder også præmier.
 • Endelig er der også præmier til de arrangementssteder, som tilbagelægger flest meter i løbet af de seks timer, som arrangementet løber over.

Præmierne er fordelt på følgende måder:

Flest deltagere i vandet:
1. præmie: 5.000 kroner
2. præmie: 3.000 kroner
3. præmie: 2.000 kroner

Flest deltagere i forhold til by:
1. præmie: 5.000 kroner
2. præmie: 3.000 kroner
3. præmie: 2.000 kroner

Flest svømmede meter:
1. præmie: 5.000 kroner
2. præmie: 3.000 kroner
3. præmie: 2.000 kroner

Følg konkurrencen på Internettet

På Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org/svoemmedag kan du hele dagen følge slagets gang og på den måde have føling med, om der er pengepræmier inden for rækkevidde for os.

REMA 1000

REMA 1000 sponsorer i år frugt til alle deltagere, der møder op og svømmer i de deltagende svømmehaller i hele landet – herunder også til H2Odense.

Tak for det gode samarbejde til REMA 1000.

Med for 3 gang

Det er 3 gang, at H2Odense er med i dette efterhånden traditionsrige svømmestævne.

For yderligere information om Den Store Svømmedag kan  Cathrine Olsen kontaktes på tlf.: 22 74 84 74

Med venlig hilsen

H2Odense

Vi i H2Odense, synes at dette er et fantastisk initiativ og noget vi støtter 100% op omkring. I H2Odense er sammenhold og trivsel et vigtigt fokuspunkt. Vi ønsker, at alle uanset alder behandler hinanden med respekt. H2Odense skal være et dejligt sted at gå til svømning og mobning er noget vi tager stor anstand fra. Mobning hører ingen steder hjemme - heller ikke i idræt. 🏊‍♀️🏊🏻‍♂️

Læs artiklen og se hvad Maryfonden og Dansk Svømmeunion er igang med :)

 

Det er vigtigt at føle sig som en del af holdet, når man går til svømning

Vi kan med glæde fortælle, at vi pr. 1/9 har ansat Cathrine Olsen, som talentansvarlig, administrativ medarbejder og 3 holdstræner.

Cathrine kommer til, at have ansvaret for klubbens mail + telefon og medlemskontakt, samtidig med at hun i samarbejde med Brian og Winnie kommer til at stå for talentudviklingen i klubben. Derudover vil Cathrine stadig være at finde på kanten, som ansvarlig træner på klubbens tredje hold.

Vi ser meget frem til samarbejdet med Cathrine og glæder os til at bruge en masse af hendes kompetencer til at udvikle klubben.

Mandag d. 23. september 2019, kl. 19.30 afholdes ekstraordinær generalforsamling i H2Odense.

Adresse: Svømmernes Hus, Stadionvej 50A, 5200 Odense V.

 

Dagsorden - Klik her

FREM og H2Odense går sammen om at skabe unikke muligheder for vandpolosporten i Danmark.

På trods af pres på svømmehallerne og stigende vandmangel i Odense, får bredden - børn, ungdom og masters - nu flere og bedre muligheder for mere træning. Det sker efter de to klubber går sammen om at udnytte byens faciliteter, trænere og hinandens ressourcer på nye måder. Eliten vil også blive tilgodeset, og Odenses bedste vandpolospillere vil nu kunne træne alle ugens dage i bassiner med dybt vand.

“FREM har gennem mere end 30 år vist, at de er de er fremragende til vandpolo i Danmark. Sammen med FREMs erfaring og H2Odenses kompetencer i at skabe talent- og elitetræningsmiljøer kan vi se frem til en spændende fremtid for vandpolo i Odense og Danmark”, siger Brian Marshall, direktør i H2O. “Vores miljø og træning kan nu komme H2Os medlemmer til gode, og vi får mulighed for at udvide FREMs medlemstilbud”, siger Christian Heyde-Petersen, bestyrelsesformand i FREM, og fortsætter: ”Sammen kan klubberne også give bredden endnu bedre - og flere - muligheder i Odense.“ Begge klubber glæder sig over muligheden for at forstærke og videreudvikle træningsmiljøet for vandpolo til gavn for alle i Odense, og sammen kan de skabe de helt rigtige rammer for et mangfoldigt og inkluderende fællesskab for sporten.

Dertil kommer, at Odenses status som uddannelsesby er velkendt, og med Odenses eliteidtræts-tiltag, herunder Odense Elite College, kan man nu tilbyde de bedste vandpolospillere kost og logi samt vandpolo hver dag, mens de uddanner sig eller arbejder i Odense. ”Dygtige seniorer vil så kunne hjælpe i børne og ungdom, så de også får et løft. På længere sigt kan vandpolo – sammen med andre discipliner – integreres i al svømmeundervisning i Odense. Så er der 4000 børn der hvert år stifter bekendtskab med vandpolo – til gavn for bredden og sportens synlighed” forklarer Brian Marshall og Chr. Heyde-Petersen. Med sådanne rammer får sporten et miljø uden lige i Danmark til gavn for alle i Odense samt til gavn for sporten.

Alle nuværende hold vil fortsat spille som FREM.

For yderligere information kontakt:

Brian D Marshall, H2O, mobil: 61286356

Chr Heyde-Petersen, FREM, mobil: 51918618

Onsdag d. 21. august 2019, kl. 19.00 afholdes ekstraordinær generalforsamling i H2Odense.

Adresse: Svømmernes Hus, Stadionvej 50A, 5200 Odense V.

Dagsorden - Klik her

Det er med stor glæde, at H2Odense svømmeklub kan annoncere, at klubben har lavet en ny aftale med Winnie Faber som elitetræner i klubbens konkurrenceafdeling. Winnie er et kendt navn i dansk svømning, blev kåret som årets træner i 2018 og har skabt mange gode resultater i Odense, siden hun blev ansat som cheftræner/elitetræner i 2014.

"Efter en grundig ansøgningsproces er vi sikre på, at Winnie er den rigtige træner til at indfri klubbens ambitioner om elitesvømning, samt talentudvikling i hele klubben" fortæller bestyrelsens formand Kasper Hallenborg.

H2Odense søger elitetræner. Læs stillingsopslag her.

Ønsker du/dit barn at gå til svømning i efterårssæsonen 2019, kan du nu se hvilke hold der er ledige pladser på: https://www.h2odense.dk/hold-og-tilmelding

Tilmeldingen er netop åbnet, så alle har adgang til at vælge plads på hold/venteliste.

Har du spørgsmål, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pernille Kokholm, H2Odense

Onsdag d. 15. maj 2019, kl. 19.00 afholdes ekstraordinær generalforsamling i H2Odense.

Adresse: Odense Idrætspark, Israels plads 3, 5200 Odense V, mødelokale 4+5

Dagsorden:

1. Valg af dirigent, referent og stemmeoptæller

2. Indlæg fra den siddende bestyrelse

3. På baggrund af initiativgruppen behandles følgende punkter:

”I. Med baggrund i håndteringen af bestyrelsens beslutningen om ikke, at ville forlænge kontrakten med Winnie Faber, som cheftræner på 1. holdet, skal generalforsamlingen tage stilling til, om der fortsat er individuel tillid til, at Klaus Andresen og Anders Bo Pedersen kan forsætte i bestyrelsen.
II. Såfremt pkt. I imødekommes med mistillid til de to bestyrelsesmedlemmer, skal der være nyvalg til de ledige bestyrelsesposter – dem som bliver gået i mistillid, samt øvrige, der evt. måtte trække sig fra bestyrelsen. Valg til bestyrelsesposterne sker i overensstemmelse med foreningens vedtægter, dvs. posterne vælges én ad gangen i tilfælde af kampvalg.
Følgende personer stiller i givet fald op til de ledige poster i bestyrelsen:
a. Kasper Hallenborg
b. Michael Juul Henriksen
c. Allan Benediktson
d. Susie Skjoldborg
e. ...
III. Uafhængigt af ovenstående punkter, skal generalforsamlingen, som øverste myndighed i alle foreningens anliggender jf. §6, stk. 1 i foreningens vedtægter, tage stilling til om Winnie Faber skal ansættes på tidsbestemt kontrakt efter opslag eller fastansættes som cheftræner for 1. holdet på samme vilkår, som er gældende i den nuværende kontrakt."


4. Eventuelt

Læs gerne notat fra bestyrelsen: Notat fra bestyrelsen vedrørende ekstraordinær generalforsamling

Læs gerne referat fra den ordinære generalforsamling, afholdt d. 26.3.2019

De bedste hilsner
Bestyrelsen

Det er os en glæde at byde velkommen til vores nye direktør - Brian Daniel Marshall.
I kan læse mere om Brian og hans baggrund her.

Hvad er REMA 1000 AquaCamp?

REMA 1000 AquaCamp er sommerferielejre for børn i alderen 7-12 år.

Konceptet har hvert år en rigtig god tilslutning og det er en stor succes både hos de børn der deltager, samt hos de klubber der afholder det. Det betyder glade børn, der får sjove og udfordrende oplevelser i og med vand og på land.

Om konceptet

Det overordnede formål med REMA 1000 AquaCamp er, at give børn og unge i alderen 7-12 år (både svømmere og ikke-svømmere) en god og alsidig oplevelse i vandet. REMA 1000 AquaCamp udbydes i sommerferien, mandag-fredag i dagtimerne, med mulighed for pasning før og efter.

Til samtlige deltagere på REMA 1000 AquaCamp udleveres merchandise.

Indholdet

Indholdet på en REMA 1000 AquaCamp er meget alsidigt med aktiviteter i både vand og på land. Eksempler på aktiviteter kan være svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege, udspring og kunstsvømning. Aktiviteter på land kan være fangelege, skattejagt, mini-OL, førstehjælp og mange andre spændende aktiviteter.

Hvornår afholdes REMA 1000 AquaCamp?

H2Odense afholder 4 uafhængige camps, alle i Universitets Svømmehallen på Campusvej 55, 5230 Odense M.
De afholdes i uge 27, 28, 31 og 32. Alle uger er fra mandag-fredag kl. 9-15. Der er mulighed for at tilkøbe pasning 1 time før og 1 time efter.

Pris

Det koster 1150 kr at deltage på REMA 1000 AquaCamp pr uge
Morgenpasning fra kl. 8-9 koster 150 kr pr uge.
Eftermiddagspasning fra kl. 15-16 koster 150 kr pr uge.

Der gælder en særlig fortrydelsesret for Rema 1000 AquaCamp, der ligger som pdf-fil øverst på siden.

Ledere for REMA 1000 AquaCamp i H2Odense:

H2Odenses ansvarlige for REMA 1000 AquaCamp 2019 er Julie Collins og Signe Løvgreen. De kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

De har desuden tlftid fredag og søndag 16-18, og kan fanges på tlf. 50 14 05 79.

Så blev det her i uge 9 tid til at Energi Fyn udbetalte sponsorbeløbet fra Fynsksupport og her var vi så heldige at få udbetalt 3092 kr, direkte til klubkassen! 

Vi sætter utrolig stor pris på at i gider støtte op omkring klubben ved hjælp af jeres EL og gas-forbrug og hermed støtte udviklingen af klubben. Dog kan alting altid blive bedre og derfor håber vi, at der er endnu flere i fremtiden der vil være med til at støtte H2Odense igennem Fynssupport aftalen. 

Når du køber FynskSupportEl eller FynskSupportGas, så støtter du din forening med 2 øre/kWh el og 6 øre/m³ gas du bruger. 

Det er meget nemmere end i tror, så tag fat i familien, venner, naboer eller kollegaer – alle som ønsker at støtte det danske foreningsliv. Det koster ingenting at oprette sig i aftalen, det er Energi Fyn der betaler sponsorstøtten. 

Derudover hvis vi når at få minimum 5 nye Fynsksupport-aftaler inden d. 30/4-2019, deltager klubben i en lodtrækning om 10.000 kr, så vi ville kunne udvikle klubben endnu mere. 

Læs mere og opret jer på deres hjemmeside: www.fynsksupport.dk

 

Mvh. H2Odense 

Så er det igen tid til at fokusere lidt på en af holdene i klubben, og denne gang er det masters vi tager fat i. 

De var lørdag d. 23 februar afsted til stævne i Flensborg, hvor alle vidste super gode takter i vandet. Især vores egen Susanne Metzsch satte stævnerekord på 100 im, så det er super sejt - tillykke fra os!

 

Vi snakkede kort med træner Jens Vittrup Rasmussen om resultaterne ved weekendens stævne: 

"Jeg er alt i alt meget tilfreds med resultaterne og synes at det tegner godt frem mod DOM i uge 11". 

Så vi sender alt held og lykke til jer i uge 11 og ved i vil give den fuld gas! 

 

Mvh. H2Odense 

Generalforsamling afholdes

 

tirsdag d. 26, Marts 2019 kl. 19:00 

i lokale 5 i Odense Idrætshal, Israels Pl. 3, 5200 Odense V.

 

Dagsorden:

1. Valg af dirigent og referent.
2. Fremlæggelse og godkendelse af formandens beretning.
3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab.
4. Forelæggelse af bestyrelsens budget for det kommende år til godkendelse.
5. Behandling af indkomne forslag.
6. Valg:
o Lige år: Valg af formand, tre bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.
o Ulige år: Valg af kasserer og næstformand samt tre bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.
7. Eventuelt.

 

Indkomne forslag:

Samarbejde/sammenlægning med Svømmeklubben FREM Odense

Bestyrelsen søger at indhente generalforsamlingens mandat til at arbejde mod udvidet samarbejde eller sammenlægning med Svømmeklubben FREM Odense. 

 

Vedtægter: 

https://www.h2odense.dk/om-h2odense/vedtaegter  

Læs gerne referat fra den ordinære generalforsamling, der fx kan ses her. Referat

MVH Bestyrelsen

Uge 7 har for 23 svømmere, trænere og nogle voksne gået med træning, samvær og alternative aktiviteter i Manavgat,Tyrkiet. Vejret plejer at være fornuftigt til udendørs træning på denne tid af året, og på trods af nogle dårlige dage, så har de fået trænet en hel del. På hotellet var der en opvarmet udendørs 50m pool, så der har været mulighed for at træne hårdt, samtidig med at de kunne nyde de lune solstråler. 

Der er selvfølgelig en grund til at de rejser afsted og skal bruge en uge sammen. Forberedelser til resten af sæsonen er vigtig og derfor havde førsteholdstræner Winnie Faber en klar vission med turen; 
“The focus has been to get a stronger AEC base which is needed to assimilate the power better. In addiction we will work towards our preparations for Danish Open / Danish Junior Championships.”  

Udover den hårde træning, var der også plads til hyggelige og sjove stunder. Nedenfor ses hele holdet i udstyr, for dagen stod nemlig på rafting og svævebane. Det betød action og masser og grin, hvor alle kunne blive rystet sammen. Her blev holdledere og trænere på land, og lod de unge mennesker om actionen. 

52591410 10216133261117517 7627904669800464384 n

Photo: Trine Benediktson 

 

Der bliver udtalt, at de har nu generelt har forbedret deres fysiske form og udholdenhed. Det betyder at de forhåbentlig er klar til resten af sæsonen og er klar til at give den fuld gas, hør her hvad førsteholdstræner Winnie udtaler: 
“We are now ready for 3 weeks of increasing our weekly volume in the sessions up to 2 weeks before Danish Open and Danish Junior Championships from the 5th of April - 9th of April”.

Vi håber alle havde en super fed tur, og hvis man er mere interesseret i at følge med i hvad der sker her i H2Odense, så skal man være velkommen til at følge os på facebook. 

Mvh. H2Odense 

 

Svømmeundervisning til dig der er nybegynder

Den næste måned sætter vi fokus på dig, der mangler nogle færdigheder i vandet, så du kan komme i gang med at bruge vandet som motionsform.

På vores begynderhold lærer du hvordan du bruger dine kræfter bedst og mest effektivt i vandet og hvordan du opnår en forbedret svømmeteknik. Du udvikler dig som svømmer og øger din kondition. 

Så hvis du skal være klar til charterferien med børnene/børnebørnene til sommer eller hvis du bare har lyst til at få kickstartet din motion i vand, så kom og få en gratis prøvetime. Så du ved hvad et medlemskab hos os indebærer, før du betaler.

 

Praktiske oplysninger

Når du ankommer til svømmehallen kan du parkere lige ude foran indgangen. Du klæder om i svømmehallens omklædningsrum og herefter mødes vi inde i selve svømmehallen når holdet starter. Det er en god idé at have klipklapper på og et håndklæde omkring dig, så du kan holde varmen inden træningen starter.

Se her hvilke hold vi kan tilbyde dig: 

 • Vandskræk Begynder, mandag på Uni
 • Vandskræk Begynder, onsdag i Højme
 • Crawl Begynder, onsdag i Højme
 • Crawl Begynder, torsdag på Klosterbakken

Se de specifikke hold her: 
https://www.dgi.dk/arrangementer?aktivitet%5B%5D=1193®ion%5B%5D=1210&side=2 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: 

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: 22 74 84 74

Svømmetræneren står klar til at tage imod dig. 

Vi håber at se dig i svømmehallen!

 

Mvh. H2Odense

Vi har været så heldige at kunne få et samarbejde op og stå med Odense Elite College, så der i fremtiden for vores talenter vil være mulighed for at kunne lave aftaler om at bo i deres lejligheder.

Lige nu har vi allerede vores førsteholdsvømmer Freya Ellehus boende, og vi håber at der vil være flere der får denne mulighed i fremtiden.

Hvis i kunne være interessede i at læse mere om Odense Elite College og deres muligheder, så hop ind på deres hjemmeside her eller kontakt klubchef Kristian Sletten på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mvh. 

H2Odense 

Det nye år har budt på ny træner til klubben: nemlig den amerikanske Kasey Foley fra Californien. 

Nogle af jer har haft muligheden for at møde ham allerede, men vi synes alle skulle være så heldige lige at kende ham bare en lille smule.

Pr. 1/1 2019 har amerikanske Kasey Foley valgt at skifte hverdagen i USA ud med en dagligdag i det odenseanske, som ny træner for andetholdet i klubben. Han har selv været svømmer, og på college formåede han endda, at kvalificere sig til Olympic Trials i USA. Senere hen har han arbejdet som svømmetræner i Californien og læst statskundskab, men nu skulle der ske noget nyt og derfor har han valgt, at udfordre sig selv ved os her i H2Odense. 

For at lære Kasey bedre at kende, så spurgte vi ham om, hvad hans største sportslige oplevelse har været. Her var han ikke i tvivl, da det stod mellem en teamindsats eller en individuel præstation; ”Det største har uden tvivl været at vinde 50 meter fri til WAC på college. Ikke kun fordi det var en god præstation, men samtidig fordi, at der stod fire af mine bedste venner og lykønskede mig da jeg var færdig. Svømning er en holdsport og dette glemmer folk tit. Selvom det var mig der vandt, så delte jeg det med fire drenge som jeg har delt hver dag med i to år, så det var en sejr for os alle.” 

Så husk det, svømning er en holdsport, så støt hinanden! 

“Jeg ønsker at hjælpe unge svømmere både i og udenfor hallen. De skal have støtte til, at finde deres vej og deres mål for fremtiden, og hvis jeg om 15 år, har en der kommer til mig og siger at de er taknemlige for min hjælp og at jeg har hjulpet dem på vej med svømning, så er jeg utrolig tilfreds og så er mit drøm nået.” Dette var Kaseys svar, da vi spurgte ham om, hvad hans mål og drømme for fremtiden er. 

Han er utrolig glad for at være kommet til Danmark, og han glæder sig til at møde jer allesammen ordentligt. Vi er sikre på, at han kommer til bidrage med noget nyt og spændende og vi er utrolig glade for at have fået ham ombord på holdet. 

Han er som sagt ansat som træner for andetholdet, så tag endelig fat i ham og sig hej!

Vi håber i vil tage super godt imod ham og lad os vise ham, hvad vi kan i H2Odense. 

Mvh.
H2Odense

 

image1.jpeg

Nordic open championship 2018

For første gang blev der afholdt et samlet nordisk mesterskab for svømmere uden eller med et handicap - og dette foregik i Oulu, Finland. 

Klubben er så heldige, at vi kan følge vores egen Emma Oldager som drog med resten af landsholdet til Finland. 

 

Emma har været så sej og har sat en masse personlige rekorder såsom;

 • Vinder bronze i 400 fri - personlig rekord på 6 sekunder 

 • Dansk kortbane rekord med 4 sekunder - som nu er på 5:23,05

 • 50 fri rekord med tiden 0:34,29

 

Følg dem endelig på facebook i gruppen Paralympic Swimteam Denmark, og se hvor mega seje de er!

I uge 3 holder vi Swim Week her i svømmeklubben så du – gratis – kan prøve vores træningstilbud hele ugen eller tage en ven/veninde med til din træning (på udvalgte hold). 

Vi vil så gerne motivere flere voksne til at træne i svømmehallen. Derfor kan du under Swim Week i uge 3 prøve om vores træningstilbud er noget for dig. Så har du aldrig lært at svømme, overvejet om Aqua fitness var noget for dig eller haft lyst til at prøve vandgymnastik, så har du chancen nu.

Du kan blandt andet få pudset dine svømmefærdigheder af indenfor forskellige stilarter, styrke konditionen til Aqua Fitness eller blive tryg ved vandet på vores hold for nybegyndere, hvis du har vandskræk.

Aqua Fitness – hvad er det?

Giv dig selv en udfordring og kom i form med Aqua Fitness. Hop i bassinet og styrk både muskler, kondition og smidighed. Aqua Fitness udnytter modstanden i vandet, så træningen bliver så effektiv som overhovedet muligt – uden at overbelaste leddene.

Hemmeligheden er teknik

Bliver du også forpustet efter bare 25 meter crawl? Og er det længe siden, du sidst har fået finpudset dine svømmefærdigheder, har du nu chancen. Lær den helt rigtige teknik og bliv en bedre svømmer på vores voksen svømning øvede eller vores nye Åbentvand hold for voksne.

På holdet lærer du grundlæggende svømmetekniske færdigheder, og hvordan du bruger dine kræfter bedst og mest effektivt i vandet.

Det er ikke for sent at lære at svømme

Har du aldrig rigtig fået lært at svømme? På vores voksen begynder hold kan du blive tryg ved vandet, overvinder din vandskræk og lærer grundlæggende svømmetekniske færdigheder. Så der er plads til ALLE, så kom endelig forbi. 

Det kan du prøve i H2Odense

Kom ned i klubben i uge 3 og prøv klubbens forskellige hold - tryk på linket for at se hvor, hvad vi tilbyde og hvornår der er plads. 

Læs mere her

TIlmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi håber på at se jer til nogle sjove dage!

Så blev det i weekenden, hvor H2Odenses største talenter i kunstsvømning viste deres værd.

Fie Kaldahl og Kerstin Andreasen vandt Guld ved DÅM for 13-15 årige i duet, som de svømmede flot og sikkert og lagde en god afstand ned til nummer to. - Tillykke

Kerstin, som havde startet søndagens konkurrence med meget flotte præstationer i figurkonkurrencen, som er halvdelen af en konkurrences samlede resultat, lage sig i føring inden musik konkurerrencen foran 9 andre deltagere. Herefter svømmede hun en meget flot solo, som bevirkede at hun tillige vandt solo konkurrencen. - Tillykke.

Fie og Kerstin er kun 2. års svømmere i denne aldersgruppe, så vi har meget at vente af dem.

Vi havde tillige Ida Sundekilde Olsen i juniorrækken i solo, hvor hun klarede sig godt. Hun har kun svømmet ved os få år, men var forholdsvis gammel, da hun startede, som hun er presset ud i en svær gruppe.

Cecilie Terp svømmede sin første solo. Hun stillede tillige op i 13- 15 års rækken. Her så vi også flotte præstationer, som blev bemærket af flere dommere efterfølgende.

Anna Smidt Evers og Alma Faurhold prøve skeer med duet. Her skal mere benarbejde til, men pigerne er gode i vandet sammen, så vi glæder os til flere duetter.

Endelig havde vi er hold med i 12 år og yngre, som bestod af Sara Klaja, Ida Mølgaard, Liva Burgaard og Elisabeth Jørgensen. De svømmede et af deres bedste programmer og der var stolte forældre, som heppede med, men det rakte desværre kun til tredjepladsen af tre hold.

Olympisk bronzevinder Mie Ø. Nielsen svømmer med hjertebørn i Universitetets svømmehal i Odense

Søndag den 7. oktober 2018 løber ’Den Store Svømmedag’ af stablen, og børn og voksne hopper i svømmebassiner i hele landet for at svømme så langt som muligt. I Odense deltager den olympiske bronzevinder og ambassadør for Børnehjertefonden Mie Ø. Nielsen sammen med Børnehjertefondens nationale svømmehold, som består af børn med en medfødt hjertesygdom. 

Den olympiske bronzevinder Mie Ø. Nielsen, som også selv har en medfødt hjertesygdom, er med til at sætte fokus på Børnehjertefonden og det arbejde, der bliver gjort for at støtte hjertesyge børn og deres familier. På ’Den Store Svømmedag’ svømmer Mie Ø. Nielsen nemlig sammen med børn med medfødt hjertefejl. I Universitets svømmehal i Odense bliver dørene åbnet og entreen er gratis for alle, der har lyst til at være med til at svømme langt. 

Naturligt at støtte Børnehjertefonden

Børnehjertefondens svømmehold har trænet hele året til denne dag, og alle børnene har sat sig individuelle mål i samarbejde med deres instruktør, og alle glæder sig til at sætte nye personlige rekorder i svømmebassinet i Odense. Mie Ø. Nielsen, som selv har en utæt hjerteklap, ved, at man på trods af hjertesygdom kan yde store præstationer, og hun glæder sig til at møde alle hjertebørnene og give dem et par svømmefif undervejs. 

-Det er helt naturligt for mig at støtte hjertebørnene og Børnehjertefonden, da jeg selv er født med en utæt hjerteklap. Jeg er så imponeret over den kampgejst, som børnene viser, når de svømmer, og på trods af deres medfødte hjertefejl, så er jeg sikker på, at de vil give alt, hvad de har i sig for at svømme så langt som muligt og slå deres egne personlige rekorder, siger Mie Ø. Nielsen og fortsætter. 

-Det er en stor succesoplevelse for alle deltagerne at kunne svømme så langt, og de får en oplevelse af, at de på trods af deres sygdom kan meget mere, end hvad de selv havde regnet med, og det er med til at give dem mod på meget mere, siger Mie Ø. Nielsen.

 

Mere end bare svømning

Børnehjertefondens svømmehold mødes fire weekender om året forskellige steder i landet, hvor børnene ud over svømmeundervisning hygger sig sammen og danner gode venskaber med andre børn i samme situation. Projektleder i Børnehjertefonden Rikke Morthorst kan se, at børnene udvikler sig og lærer rigtig meget henover året, men mindst ligeså vigtigt, så får de knyttet nye tætte venskaber med andre børn i samme situation.

-Alle hjertebørnene har rykket sig helt enormt efter de er startet på svømmeholdet. De har alle fået mange nye venner, en stor portion selvtillid og en tro på egen krop, som de ikke alle sammen havde, før de startede til svømning. Det skyldes helt sikkert både de forbedrede svømmefærdigheder, men i lige så høj grad at de er sammen med andre i samme båd, som gør at de ikke føler sig alene med deres sygdom. Derved kan de overkomme meget mere, siger Rikke Morthorst.

 

 

Svømmeklubben H2Odense bakker også hjertebørnene op

Børnehjertefondens svømmehold svømmer sammen med svømmeklubben H2Odense i Universitets svømmehal.

 • Vi er stolte og beærede over at kunne byde Børnehjertefondens svømmehold velkomne på Den Store Svømmedag. Svømning er for alle og det er de seje hjertebørn et tydeligt bevis på. Vi håber på stort fremmøde og mange svømmede km, og en flot placering på landsplan, siger klubchef i H2Odense Kristian Sletten.

Information om Den Store Svømmedag

 • Den Store Svømmedag finder sted den 7. oktober 2018 fra kl. 10-16 i svømmehaller over hele landet. Svømmeklubber over hele landet konkurrerer indbyrdes om at svømme længst
 • Olympisk bronzevinder Mie Ø. Nielsen deltager i Universitetets svømmehal i Odense, Campusvej 55, 5230 Odense fra kl. 11-13, hvor hun hilser på hjertebørnene og skriver autografer.

Information om Børnehjertefonden

 • Hvert år fødes ca. 475 nye hjertebørn i Danmark, og således er det den mest almindelige medfødte misdannelse. Der findes mere end hundrede forskellige medfødte hjertesygdomme.
 • Børnehjertefonden modtager ikke offentlig støtte, men arbejder udelukkende for indsamlede midler fra private, erhverv og andre fonde.
 • Børnehjertefonden arbejder for
  • At støtte forskning i medfødt hjertesygdom og konsekvenserne deraf
  • At oplyse om medfødt hjertesygdom
  • At støtte og etablere kurser og aflastningsweekender for familier med hjertesyge børn
  • At oplyse om sundhed generelt for alle børn

For mere information

Kontakt venligst projektleder i Hjerteforeningen Rikke Morthorst, mobil +4553562852

Laura Glerup Jensen, er begyndt på sit ophold hos Florida State University, hvor hun har modtaget et "scholarship". Vi har hørt hvordan det går hende:

"Det går godt, og jeg nyder varmen. Jeg startede i skole i mandag (d.27), og har haft en 'normal' uge i denne uge. Det er rart at være kommet igang. Jeg har trænet 5 gange i denne uge, og træningen starter for alvor på mandag, hvilket jeg glæder mig virkelig meget til. Vi har alle fri fra skole imorgen, og der er sæsonens første footballkamp imorgen aften, som jeg glæder mig sindssygt meget til at se! Der kan ca. være 100.000 mennesker på stadionet, så jeg tror det bliver helt vildt fedt at se! Vi træner lige nu op til et stævne d. 29 september, som er det stævne vi skal svømme os på holdet til. Lige nu er holdet på over 80 mennesker, hvilket er for stort. Så vi bliver skåret ned til 26 piger og 26 drenge, hvilket bliver rart, da det er vildt forvirrende med alle de mennesker lige nu."

Vi glæder os til at høre, hvordan det kommer til at gå Laura i Florida. :)

Cathrine Erile Normann Olsen træner i H2Odense, gennemførte hele TO ironmans her i weekenden, læs om oplevelsen her!

”7.6 km svømning, 360 km cykling og 84.4 km løb - det var hvad jeg brugte weekenden på. To Ironmans på to dage! 


Weekenden startede i Kalmar kl 7.00, hvor min bedste kammerat/træner og jeg hoppede i vandet. Foran ventede 3.8 km på cykel, 180 km cykel og 42.2 km løb.
Planen var at holde igen, når der nu ventede endnu en ironman dagen efter. 
Det bliver en god tur og jeg nyder det meste af turen!

Efter 12 timer og 7 min krydser jeg målstregen med armene over hovedet og 24 min fra pr. 

Et hurtigt bad og mad, også skulle cyklen og våddragt og løbeskoene hentes i T1! Her møder jeg synet af en punkteret cykel - på begge dæk. 

Med en punkteret cykel, bland selv slik, cola og chokolade går turen fra Kalmar og de 330 km mod Frederiksberg. Kl 00.30 ligger jeg hjemme hos mine forældre, mens de, plus min veninde og lillebror kæmper for, at gøre cyklen klar, klare to punkteringer, tørre våddragt og pakke mine ting til endnu en ironman. 

Kl 4.00 ringede vækkeuret og jeg fik en lille smule mad og 4.45 stod vi klar til at tjekke cykel ind (normalt gør man det dagen før, men vi havde fået lov at komme om morgen).


Både Aske og jeg var godt trætte og med 2 timer til start fik vi lov at sove i bagagerummet i bilen. 

Med 1 times on/off søvn blev jeg endnu engang vækket og det var bestemt ikke fordi jeg endnu engang gad at hoppe i tridragtenJeg var træt og mit hoved havde slet ikke nået at få nok ro. Jeg befandt mig mest af alt i min egen lille boble, hvor tankerne gik på de næste mange timers “lidelser”. Min krop var træt og mine muskler godt og grundigt ømme, men der var ikke andet for, end at få våddragten på og give det en chance. Vil gerne indrømme, at hvis nogen havde sagt: hey, vi tager hjem og sover - så havde jeg sagt ja tak! Planen var, at Aske skulle starte lidt senere end mig, så vi forhåbentlig kunne møde hinanden på cyklen efter ca 150 km eller T2, så vi kunne følges på hele løberuten og have den oplevelse sammen.


Ud i vandet og de 3.8 km gik egentlig fint. Hovedet var med mig og mine eneste tanker gik på, at komme fra bro til bro og synge bøllebob sange. 

Første gang jeg får tåre i øjnene er da jeg kommer ud af T1. Aldrig har jeg hørt så mange råbe mit navn - jeg får kuldegysninger bare ved tanken og tåre i øjnene af, at skrive det her. Det var det vildeste. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.


Aske svømmer som en anden Michael Phelps og henter mig allerede efter 22 km. Hurra for mig - lidt træls for Aske pludselig bliver 180 km langt for Aske, når det foregår i mormor tempo han skulle nu køre over 6 timer og ikke 5.15, som sidst han lavede dobbelt ironman! Men en god kammerat venter heldigvis på en.


Undervejs mødte vi flere som vidste hvad vi havde lavede dagen før. Og folk råbte efter os og gav os så meget energi. Flere gange tog jeg mig selv i, at smile og fælde en lille tåre. 

Under hele cykelturen forsøger jeg, at holde humøret oppe, men hold nu op hvor er det langt at køre 180 km to dage i træk. Flere gange, havde jeg også følelsen af, at det her ville blive nemt, specielt når jeg overhalede mænd der led. Meeeeen jeg havde virkelig også mange diskussioner i mit hoved om hvorfor fanden jeg var i gang med det her. De fleste gange fik jeg vendt det til noget positivt eller også forsøgte jeg med bøllebop sange, som åbenbart er det helt store hit for mit hoved lige for tiden. Træls når man kun kan et par enkelte linjer til et par sange. Det bliver altså lidt kedeligt i længden. Efter 180 meget meget lange km for hovedet - ikke for benene, de var egentlig ganske ok, bortset fra sving og små bakker - og 2 toiletbesøg - møder vi T2. 
Herfra er der en vej til weekendens sidste medalje 42.2 km. Jeg havde tænkt, at når jeg først kom på løberuten, ville det blive en “leg” at komme igennem. 
Men selvom vi blev mødt af en masse fantastiske heppere og en masse tilråb fra både tilskuere og atleter, der vidste hvad vi havde gang i, så havde jeg rigtig mange kriser. Det ene tidspunkt kunne jeg være ovenpå og heppe på de andre - det andet tidspunkt føltes alt uoverskueligt og jeg kunne ikke andet end at græde. Aske gjorde alt hvad der stod hans magt for, at jeg kom igennem. Så vi lavede små mål om hvor vi måtte lunte/gå til. Til gengæld må de sidste 21.1 km have set fantastiske ud, enten havde Aske en hånd i ryggen på mig, ellers gik han ved siden af, mens jeg “luntede”/kapgangede (ved det ikke er et ord, men det var hvad jeg gjorde) den. 

Det er de længste 42 km jeg nogensinde har skulle igennem. Det var så hårdt mentalt, fordi det gik så langsomt - jeg vidste at jeg nok skulle komme i mål - spørgsmålet var bare hvornår. 

Da vi får det sidste armbånd på græder jeg lidt igen og kan endelig se en ende på det. Indtil jeg kommer i tanke om, at vi skal hele vejen igennem byen igen - også ville benene bare ikke mere. De kunne ikke og de mindste ujævnheder føltes som et kæmpe bjerg, der skulle besejres. 

Da jeg møder opløbsstrækningen er smilet større end nogensinde. Aske og jeg går sammen op til finishline til råb, skrig og snak omkring vores præstation. 

Jeg kan ikke andet end at smile og græde. Og det bliver kun værre, da hele heppekoret står på den anden side af hegnet. Det hele er ubeskriveligt og jeg forstår stadig intet af det. Det er så uvirkeligt. En lang mental kamp fra morgenstunde”

På vegne af hele klubben STORT tillykke!

H2Odense konkurrencesvømmer Laura Glerup Jensen er klar til at indtage Europamesterskaberne i Svømning i Glasgow der løber af stablen fra 3-9 august.

Vi har snakket med Laura efter hun skrev følgende til os:

Idag har jeg været i poolen for første gang, her i Glasgow. Hallen er fin, så nu glæder jeg mig til på fredag, hvor jeg skal svømme 50 fri. Hvis I vil følge med, tror jeg det bliver sendt på Eurosport, og muligvis også på Tv2 Sport (måske kun i semifinalerne+finaler).
Jeg svømmer 50 fri fredag, 200 fri individuelt søndag, 200 fri i holdkappen tirsdag, og 400 fri torsdag 

Hvordan har dine forberedelser været?

The programming of the pool will decide how successfully this real capital resource is used. Sports Council studies recommend that school pools are not used to their fullest degree and that much should be possible to improve this. Head instructors and governors can attempt a point by point study of the real use made of the school pool. This study should endeavor to distinguish the exact quantities of individuals utilizing the pool each hour of every day all through the various long stretches of the year. Where conceivable real head considers ought to be taken individual impression of what's going on are as often as possible a long way from exact. When an exact picture has been built, thought might be given to how best to further use the pool. The TypeMyEssays writers might almost certainly help with giving point by point direction in this regard. Head instructors and governors will welcome the duty set upon them through the nearness of a pool. The individual with everyday duty ought to be prepared and skilled to work the pool. Guidelines of activity have changed as of late and it might be that people who have gone to instructional classes in the past are not familiar with current reasoning and great practice. Preparing can here and there be given from neighborhood expert pro help administrations. Where this isn't accessible the Institute of Baths and Recreation Management (IBRM), a national expert body and educational philanthropy, has built up the National Small Pool Operators Certificate. This capability offers the administrator of a school pool the important, cutting-edge data, which is required to guarantee the right and safe activity of a school pool.

Jeg glæder mig bare helt vildt til at komme i gang med stævnet, fordi jeg har trænet så godt siden Danish Open. Samtidigt kan jeg også mærke i min krop, at det måske er fint nok, at der lige er et par dage inden stævnet starter...

Hvad er dine forvetninger? Og hvordan er konkurrencen?

Altså jeg vil jo rigtigt gerne under de 2 minutter på 200 fri.. min pr lige nu er 2.00.51, så det burde være muligt. Og hvis jeg går under de 2 minutter, tror jeg at det er nok til en semifinale, hvilket jeg da bestemt heller ikke ville klage over

37900068 2234249096591669 8245878153625468928 n

 Se mere om Mesterskaberne her: https://www.glasgow2018.com/

H2Odense vand i år DM i vandpolo som blev en tæt affære og skulle ud i straffe før en afgørelse kunne findes. 

Efter en sejr i første kamp til startfællesskabet H2Odense/Slagelse over Frem Odense ville DM være sikret hvis endnu en sejr kom i anden kamp på hjemmebane på Universitetet i Odense. Dog spillede Frem en fremragende kamp og kunne tage anden kamp med en flot sejr. Dette betød at DM nu skulle afgøres på straffe. Og her viste H2Odense/Slagelse sig klart stærkest og uden at brænde kunne vinde DM med en flot 4-2 i straffe! Vi er naturligvis stolte og ønsker holdet et stort tillykke med deres Danmarks Mesterskab. 

Ligeledes stor applaus til Frem som spillede med en meget ungt hold og lige så vel kunne have hævet sejreren med hjem! Flot spillet og tillykke med jeres gode sæson. 

H2Odense dm vandpolo

H2Odense er blevet en Dansk Mester rigere. Mads Sørensen vandt i denne weekend DM i OpenWater for Juniorer, og blev endda nr. 4 i senior rækken. DM i Openwater blevt svømmet i Roskilde Fjord og strakte sig over 5km i bølgerne. Mads formånede at komme samlet mod mål med de tre seniorer der desværre slog ham i kampen om Senior mesterskabet. Dog må man sige at formen var god da de Mads tilbagelagde de 5km på 59 min og 34 sekunder. 

Der skal lyde et stort tillykke til Mads fra hele H2Odense.

Mads Sørensen Dansk Junior Mester

 

Vi er glade for at vi, i H2Odense, har indgået aftale med Dansk Svømmeunion om afvikling af sommerens mesterskab i Svømmehallen Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense.

Mesterskabet afvikles i perioden 12. til 15. juli 2018 og vi inviterer derfor alle har der lyst til at overvære de bedste svømmere i dansk svømning til Universitets Svømmehal i perioden

Se mere omkring mesterskabet her: https://www.svoem.org/Aktuelt/Kalender/Aktivitet/?id=12485 

I bund og grund er det som Per i Bilka reklamen ”Far til 14”. Man er et serviceorgan for børnene og trænerne. Det tager en stor del af ens fritid, og man kan til tider føle sig træt og udmattet J

Når det så er sagt, så er det at være holdleder en fantastisk måde at være sammen med ens egne børn og de andre svømmere på.

Holdlederens roller er jo netop med til at skabe nogle gode vilkår for svømmerne og aflaste trænerne, så de kan koncentrere sig om svømmerne og deres løb til stævnerne. Til stævnerne sørger vi holdledere bl.a. for supplerende forplejning til holdet, informere svømmerne omkring hvad og hvornår de skal svømme, og sender dem til ”opvarmning” i god tid, således de er helt klar og fokuseret til deres løb -  informationsbehovet her er selvfølgelig varierende alt efter hvilke årgange vi har med til stævnerne.

I marts måned havde jeg, som holdleder, fornøjelsen at deltage i 2. holdets træningslejren i Lloret del Mar (Spanien). Alle svømmerne havde glædet sig og det blev en fantastisk tur – på trods af lidt udfordringer under vejs.

Vi mødte alle op i Bolbro for at kører sammen i bus til Hamborg, hvor vi skulle flyve fra. Og turen startede med, at vi alligevel måtte en tur over universitetet, da holdets træner Nicolai havde glemt sit pas. Men vi kom afsted og nåede Hamborg i god tid. Opholdet i Hamborg Lufthavn blev dog længere en planlagt, idet flyet til Barcelona endte med at være ca. 4 timer forsinket.

Vel ankommet til Lloret del Mar sent om aftenen, blev vi indlogeret på et dejligt hotel, hvor vi fik lidt sen aftensmad og så var det ellers tiden at komme til køjs, så svømmerne kunne være friske til dagen efter, hvor træningen skulle starte.

Dagene bestod af to træningspas i det store 50-meter med bassin, og fritiden blev bl.a. brugt til solbadning og badning i hotellets pool. Nogle gik ture eller løb sig en tur, og torsdag morgen havde vi yoga på stranden til solopgangen, hvorefter turen gik til Barcelona, hvor Maria guidede os rundt til de mest kendt seværdigheder.

Midtvejs i træningslejren blev 1/3 af gruppen ramt af maveonde, hvor nogle skulle holde sig meget tæt på toilettet i 1 dags tid. Men alle kom heldigvis ovenpå igen og var med til sidste dags træningsprogram.

Ud over de små bump, der var på vejen, havde vi nogle dejlige dage med god træning blandet med fritid og turen til Barcelona.

Så alt i alt kan jeg varmt anbefale, at man som forældre melder sig på de forskellige holdleder-teams, idet det giver nogle fantastiske timer og turer, ikke mindst med sine egne børn, men også med alle deres holdkammerater og trænere, som alle brænder for deres svømning.

Christian Pedersen
Holdleder og far til 3 svømmere.

H2Odense svømmerne var i weekenden til Vest Danske mesterskaber for årgangssvømmere!

Der er blevet vist flot og hurtig svømning hele weekenden og især på sidste dagen blev der svømmet rigtig stærkt. Et løb at fremhæve i dag er 200 ryg hvor der blev sat 100% pr og en gennemsnitlig forbedring omkring 5-10 sekunder! Trænerne var enormt imponerede Derudover blev drengene nr. 2 i 4x50 hold medley med 5. bedste tid set over hele landet.

Over hele stævnet har svømmerne vist vildt gode takter til meget hurtig svømning. I kan glæde Jer til at høre hvad det ender med til DÅM i slutningen af Juni

Nicolai Degn har H2Odense fortæller forsat : "Rigtig god svømning, det var en fornøjelse at se hvordan de fleste virkelig kunne udnytte noget af det vi har arbejdet med siden træningslejren (Ryan Lochte, kropskontrol og kontinuerlig bryst!) - Hvis vi fortsætter det gode arbejde bliver det endda endnu bedre!"

Kære alle vandhunde med STORT V

Vi vil gerne invitere jer til prøvetræning til vores Teknikhold som er det første hold i vores eliteafdeling. Det vigtigste er, at du selv har lyst til at svømme en masse, og nyder at være i vand. Du skal være født år 2008 (primært drenge) 2009, 2010 (primært piger).

Til prøvetræningen vil du skulle vise, at du tør hoppe fra kanten, turde dykke under vandet, lave kolbøtter og måske endda gøre det hele baglæns. Derudover vil vi kigge på jeres færdigheder indenfor de forskellige stilarter. Det hele kommer til at foregå lørdag d. 5 maj i Universitetssvømmehal, Campusvej 55, 5230 Odense, i det midterste bassin kl. 1100-1200.

Hvad er Teknikholdet?

Vores Teknikhold er en del af vores eliteafdelingen og dermed et konkurrencehold. Teknik holdet træner normalt 3x60min om ugen plus 3x30min landtræning inden vandtræningen. Som navnet angiver trænes der med stor fokus på teknikken i de forskellige stilarter i vandet, hvor børnene udfordres på både motorik og koordination, gennem øvelser, leg og konkurrencer. Til landtræningen skal der laves kolbøtter på land, øves tossede gangarter, trille, stabiliserings øvelser for core mv..

Swimming is the main game to be suggested in over 80% of the therapeutic cases and to have an enormous objective group of spectators, open to the two youngsters and the old. From a mental point of view, swimming lessens the psychological pressures and nervousness, brought about by regular pressure and the challenge one, while maintaining a strategic distance from threatening vibe and dissatisfaction throughout everyday life, in a gainful way. Swimming is additionally a fun method to discharge worry following a work day. The contact with the water is advantageous and slackens up the body and the psyche. The ordinary beat of the stroke, the drenching in the water and the fixation on the procedure rapidly feel like a loosening up contemplation in the water. Swimming can improve your general wellbeing you can read about that at additional resources with essays and research papers on this topic. It's a perfect exercise for your heart and dissemination, as you are utilizing your entire body to swim; along these lines, your heart needs to siphon blood more earnestly than it regularly would to your arms and legs. For instance, the pressure a kid brings to school can affect the atmosphere of the school by impacting student practices and scholarly accomplishment. Basic stressors in late youthfulness, when students are starting school, incorporate changing from home to school and progressing from reliance on family to oneself and one's companions. So standard physical movement has benefits for both physiological and mental wellbeing. Likewise, a developing number of test considers and the presence of a few conceivable hypothetical clarifications bolster the possibility that normal exercise yields emotional wellness benefits too.

Træneren og svømmernes forældre er alle med til at skabe gode sociale rammer omkring holdet, så det at være svømmer i H2Odenses eliteafdeling, er mere end blot at svømme 3 gange i bassinet hver uge. Det skal nemlig være sjovt, og svømmerne skal hygge sig til træning, stævner og til vores andre sociale arrangementer.

Så HUSK det allervigtigste for at være i Eliteafdelingen er, at du har lyst til at svømme, kan lide fart og har lyst til at lære at blive en sej konkurrence svømmer.

I skal tilmelde jer under event på hjemmesiden: (www.h2odense.dk/hold-og-tilmelding/elitesvomning).

Tilmeldingsfrist er den 30 april kl. 1200, hvorefter vi sender yderligere informationer ud til de tilmeldte.

Vi glæder os til at se jer!

Trænerteamet i Eliteafdelingen

H2Odense afholder prøvetræning til vores Teknikhold som er det første hold i vores eliteafdeling. Det vigtigste er, at du selv har lyst til at svømme en masse, og nyder at være i vand. Du skal være født år 2008 (primært drenge) 2009, 2010 (primært piger).

Til prøvetræningen vil du skulle vise, at du tør hoppe fra kanten, turde dykke under vandet, lave kolbøtter og måske endda gøre det hele baglæns. Derudover vil vi kigge på jeres færdigheder indenfor de forskellige stilarter. Det hele kommer til at foregå d. 5 maj i Universitetssvømmehal, Campusvej 55, 5230 Odense, i det midterste bassin kl. 1100-1200.

Hvad er Teknikholdet?

Vores Teknikhold er en del af vores eliteafdelingen og dermed et konkurrencehold. Teknik holdet træner normalt 3x60min om ugen plus 3x30min landtræning inden vandtræningen. Som navnet angiver trænes der med stor fokus på teknikken i de forskellige stilarter i vandet, hvor børnene udfordres på både motorik og koordination, gennem øvelser, leg og konkurrencer. Til landtræningen skal der laves kolbøtter på land, øves tossede gangarter, trille, stabiliserings øvelser for core mv..

Træneren og svømmernes forældre er alle med til at skabe gode sociale rammer omkring holdet, så det at være svømmer i H2Odenses eliteafdeling, er mere end blot at svømme 3 gange i bassinet hver uge. Det skal nemlig være sjovt, og svømmerne skal hygge sig til træning, stævner og til vores andre sociale arrangementer.

Så HUSK det allervigtigste for at være i Eliteafdelingen er, at du har lyst til at svømme, kan lide fart og har lyst til at lære at blive en sej konkurrence svømmer.

I skal tilmelde jer under event på hjemmesiden: (www.h2odense.dk/hold-og-tilmelding/elitesvomning).

Tilmeldingsfrist er den 30 april kl. 1200, hvorefter vi sender yderligere informationer ud til de tilmeldte.

Vi glæder os til at se jer!

Trænerteamet i Eliteafdelingen

Vores Kunstsvømningsafdeling (tidligere kaldt Synkronsvømning), gør det for tiden rigtig godt og er i stor vækst! Vi har dog mulighed for at have endnu flere til at lære at danse under og over vandet og derfor har du modtaget denne invitation til en prøvetræning.

Det vigtigste er, at du elsker at bevæge dig i vandet, kan dykke og svømme mindst en bane. Vi søger primært piger i alderen 8-14 år, men drenge er også velkommen.

Til prøvetræningen vil du skulle vise, at du kan svømme 25 meter med hoved over vand, tør dykke ned på bunden. kan slå en kolbøtte og vi kan se at arme og ben kan arbejde uafhængigt af hinanden. 

Hvad er Kunstsvømning?

Det er figurer i vandet med hoved under vandet, hvor man bruger skodninger med armene for at holde sig højt i vandet.
Det er benbevægelser til at holde armene over vand.
Det er at danse og svømme til musik, hvor man bruger figurer og arme for at danse og svømme noget smukt i takt til hinanden og musikken.

Træneren og svømmernes forældre er alle med til at skabe gode sociale rammer omkring holdet, så det at være kunstsvømmer i H2Odense, er mere end blot at svømme i bassinet hver uge. Det skal nemlig være sjovt, og svømmerne skal hygge sig til træning, stævner og til vores andre sociale arrangementer.

Så HUSK det allervigtigste for at være i Kunstsvømningsafdelingen er, at du kan lide at opholde dig i vand, elsker at dykke og har lyst til at lære at blive en dygtigt vand-danser.

Tilmeldingsfrist: 4. december 2018 kl 12.00, og vi har maksimalt 40 pladser som blvier fordelt efter først til mølle. Efter tilmeldingsfristen sender vi yderligere informationer ud til de tilmeldte.

Sted: Universitetssvømmehal, Campusvej 55, 5230 Odense

Tid: 7 December 2018 kl 1630-1730 i det midterste bassin (adgang til svømmehallen sker gennem omklædningsrummet)

Tilmelding her:

Vi glæder os til at se jer!

Weekenden er kun lige slut, men hænderne kan vi slet ikke få ned efter at vi havde et godt Danish Open der bød på både svømemæssige gode resultater og en kåring af Årets Træner.

Dermed skal Laura Glerup svømme ved EM på langbane i Glasgow til August i sin farvorit diciplin 200m Fri. 
Ligledes kvalificeret My Bui sig til de Nordiske Junior Mesterskaber i 50 og 100m Fri der afholdes i Riga, Letland til Juli.
Sidst men ikke mindst er vi naturligvis meget stolte over, at Winnie Faber blev kåret til Årets Træner i dansk svømning. Winnie har leveret et flot stykke arbejde og ved virkelig hvad der skal til for at flytte svømmerne til næste niveau.

Winnie udtalte ved overrakelsen:
"Jeg troede slet ikke at jeg ville komme i betragtning til denne pris med de dygtige øvrige nominerede jeg var oppe imod. Så jeg er dybt overrasket og meget rørt og glad over denne pris. Samtidig vil jeg også sige, at jeg er meget beæret over at modtage prisen som kvinde iblandt de mange dygtige mandlige trænerkollegaer, jeg har, der har valgt at stemme på mig. Det føler jeg er en helt særlig anerkendelse af mit arbejde" (oversat fra engelsk, red.)

Stort tillykke til dem alle fra hele H2Odense! 

30709957 10214063044227860 7038334678760794080 n


Læs mere om Årets Træner her: https://www.svoem.org/Aktuelt/Nyheder/Nyhed/?id=6529
Læs mere om landsholdudtagelsen her: https://www.svoem.org/Aktuelt/Nyheder/Nyhed/?id=6535

Skal du være med på en af årets Aqua Camp, kan du læse mere her: http://www.h2odense.dk/aktiviteter/aquacamp

REMA 1000 Aqua Camp er for de 7-12 årige børn - både svømmere og ikke-
svømmere, der ønsker sig 5 dage fyldt med sjove aktiviteter i vand og på land. Disse aktiviteter er fx være livredning, vandpolo, kunstsvømning, skattejagt, fangelege, samarbejdsøvelser og meget andet.

I år foregår det i uge 27, 28, 31 og 32 i Universitets svømmehallen.

Har du spørgsmål, så skriv endelig til Aqua Camp leder Cathrine Olsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi ved vi har super dygtige trænere i H2Odense. Men det er altid dejligt når der er mulighed for at give dem et skuldreklap. Winnie Faber er indstillet til prisen som Årets Træner i Dansk Svømmetræner Sammenslutning (DSTS). Prisen uddeles ved afstemning mellem alle DSTS medlemmer. Du skal således være medlem af DSTS for at give din stemme. 

In Melbourne, Australia, at each school and school I was favored to visit I found roomy athletic offices in full use. At the end of the scholastic day, each side of the athletic field was a bee sanctuary of entire some movement. Despite the fact that cricket was by a long shot the most prominent game, students were occupied with a wide range of exercises driving toward physical wellness. At one open (private in our arrangement of education) grammaij; school (optional level), no under 12 teams were rehearsing on an adjacent waterway. Now, let me come back to the topic of how the chairman assesses secondary school sports. Albeit certainly negative in methodology, there might be some an incentive in analyzing the protests of our athletic star gram depreciators. You have heard their harsh comments already and the record goes something like this: "Lone scholarly tries ought to be permitted on a school or school grounds." "Sports are excessively savage, especially football and hockey where a 'Murder them!' frame of mind is empowered." "There is official website https://australiaessays.info/ who can help you make a report or essay about any sport that you do as there are too couple of members in each group and inside the complete games program. "An excessive number of mentors and athletic chiefs are burdened with 'varsity-itis' with the subsequent subjection of intramural and class star grams." "Sports are dreadfully expensive, especially when contrasted with other essential extracurricular exercises." "Varsity sports are too time-consum-ing and deny students important periods for study." "There is a clear overemphasis on winning." "Manikins as opposed to student pioneers are being prepared. A few mentors demand sending in each sign from the seat by means of a bus framework." "Sports are not genuinely pertinent to the fundamental education program." Class size in wellbeing, wellness, and diversion, as in different regions of the mutt riculum, shifts with the reasons and substance of guidance. There are three sorts of classes: 100-150 (pretty much) students for enormous gathering guidance; 15 or less for little bunch talk; and different measured gatherings, and on occasion, singular study, for work in learning focuses in and outside the school. Huge gathering guidance. The most skilled accessible individual on the school staff or from outside the school will introduce thoughts through talks and exhibits to generally enormous gatherings of students so as to spare time and vitality of staff just as to make these "best. people strategically accessible to the majority of the students. For the most part this guidance will be directed in up close and personal gatherings with the guide of an overhead projector. At different occasions, it will happen through TV, video tape, or movies.

"Winnie har opnået store resultater med sine svømmere i H2Odense og har over de seneste år løftet niveauet markant i klubben. Hun er ikke bare en god træner, men også god til at forstå, at de sociale aspekter spiller en stor rolle. Udviklingen og kvalifikationen af Anna Wermuth, Matilde Schrøder og Laura Glerup Jensen til EM kortbane er Winnies mest markante resultater i det forgangne år. Kun en af de tre svømmere havde tidligere deltaget ved et internationalt mesterskab."

Læs om alle de nominerede: www.dsts.org/afstemninger/ 

Billede fra Fyns.dk

Der var masser af stærke præstationer og godt samarbejde da vores kunstsvømmere var til ABCDE Turnering d. 17-18/3-2018

Det blev til følgende placeringer

 • Guld til Kerstin i Solo B-række
 • Guld til Fie og Kerstin i Duet B-række
 • Sølv til Kathrine i Solo Elite række
 • Sølv til Gwyneth i Solo C-række
 • Sølv til D-Holdet
 • 5 plads til C-Holdet

I denne weekend var svømmerne fra H2Odense virkelig spændt godt for, da alle vores elitehold deltog til mesterskaber rundt om i landet. Vores 1. hold havde taget den lange tur til Hjørring for at vise farverne ved de Vestdanske Mesterskaber. Et stævne vores 1. holds træner Winnie omtaler som en god optakt til Danish Open:

"The team is in heavy training right now. A challenging strength program and a Volume of 65 km this week. So last weekend they were very tired and the results were fine taking in consideration the workload. They didn’t loose their motivation and kept up with a good team spirit. 33 starts in the finals, so that is a good number of starts. The school we were sleeping in was not so good and we had sleeping problems the first night as the light in the class rooms switched on with regularity which woke us up several times during the night. A tough weekend but with high expectations towards Danish Open/ Herning Open in April"

Alt imens var 2. holdet og de ælste fra teknikholdene på hjemmebane i bassinet på Syddansk Universitet, hvor der blev svømme Regionsmesterskaberne på langbane. Et stævne med mulighed for at svømme sig til en udtagelse og dermed indgå i samlingen de bedste svømmere i regionen. Nicolai, vores 2. holds træner, fortæller

"Stævnet forløb rimeligt planmæssigt og var et godt første træningsstævne i langbane sæsonen. Der blev fightet og svømmet med god teknik i pressede situationer. Et område vi helt bevist har forsøgt at arbejde med, således svømmerne også kan præsterer når det virkelig kommer til at gælde til sommerens Danske Mesterskaber.  Så alt i alt et godt skridt på vejen til målet!"

Endeligt var de midste draget til Ringe hvor Mini-FÅM (Fynske Årgangsmesterskaber) blev afholdt. Her var der store personlige rekorder og masser af smil til de yngste i eliteafdelingen!

 

Beretning fra vores 2. holds assistenttræner Cathrine Olsen, der holdte styr på de yngste H2Odense svømmere til weekendens NyborgÅrgangsCup 2018

"I weekenden besøgte vi Nyborg til Nyborg Årgangs Cup. Et stævne mange af mine svømmere havde set frem til, fordi der var mulighed for at komme i den berygtet finale med musik og lys.  Så det var 5 spændte svømmere, der var klar til, at give den gas hele weekenden.

Allerede fredag viste de allesammen, hvor meget de har rykket sig de sidste par måneder. Alle kom hjem med pr og endda rigtig flotte pr’er! Derudover havde vi også, alle drengene med i mindst en finale, hvilket også bragte en hel del medaljer med hjem.
Overordnet var det virkelig et godt stævne, dog en smule langt, hvilket kunne mærkes til sidst. Alle var trætte og brugte, men alligevel blev der givet det aller sidste. Jeg er stolt over den præstation, som alle svømmerne leverede.

Nyborg havde skabt nogen helt fantastiske rammer, som jeg er sikker på, at svømmerne vil huske. Hvem har ikke altid ønsket sig, at gå ind til en finale med spotlight og musik? 🙂

Vi kommer helt sikkert igen næste år."

 

Vi er super glade for at kunne fortælles at vi netop har åbnet op for følgende to nye hold. Klik på billedet for at læse mere

                    

Praktikanter fra SDU søger jeres hjælp til at besvare et kort spørgeskema.

Vi har i øjeblikket vi to praktikanter på besøg fra Syddansk Universitets uddannelse 'Idræt og Sundhed'. De skal bl.a. undersøge, hvordan det kan gøres endnu mere attraktivt samt mere værdifuldt at være frivillig i H2Odense, og de har derfor udarbejdet et kort spørgeskema, som de ønsker svar på.

Alle med blot den mindste tilknytning til H2Odense kan svare, og vi vil være taknemmelige for, hvis I vil bruge to minutter på at udfylde det. 
Link til spørgeskema: https://goo.gl/forms/sNNoVC2b2NmpRpI02  

Op til dette års Danske Mesterskaber for Årgangssvømmere som H2Odense var værter for, var optakten noget anderledes end den pleejer at være for vores egne svømmere. 

Læs mere om hvordan vores 2. holds træner Nicolai Degn organiserede træningen i målet om et godt Danske Mesterskaber når der pludselig ikke var vand til rådighed


LÆS MERE HER

Vores 1. holdet tager i uge 7 væk fra vinterkulden herhjemme og ser frem til en træningslejr med over 20 grader i Tyrket.

Læs meget mere her: http://www.svoem.dk/Nyheder/Nyhed/?id=4516

Endelig kom dagen, hvor nogle af vores helt nye svømmere skulle prøve kunstsvømningskonkurrencen.

Der var mange spørgsmål, som skulle besvares, men med opløftet pande stillede nye svømmere og nye forældre op for at alle kunne få et godt stævne.
Dagen inden fik vi tillige vores flotte nye tøj, så alt var godt.

Turen gik til Nordjylland, vi skulle til Thisteds supersvømmehal.
Forældrene blev klædt på til at agere trænere og hjælpere og pigerne blev godt belært af de svømmere, som havde været i mange konkurrencer, om hvordan man gjorde. 
Stævnet var et niveaustævne, så de nye startede i laveste gruppe, hvor der i alt stillede 23 piger op i figurer. Her havde H2Odense en i top 3 (Cecilie Term) og to i top 10 (Elisabeth Jørgensen), så det var rigtigt flot. Derudover svømmede de også musikprogrammet - hold, som med lidt taktfejl blev et rigtigt fint program, som rakte til 3. pladsen.

I den næste række havde vi to med i figurer og solo, hver blev Gwyneth samlet nr 3.

I B-rækken var Fie og Kerstin bedst i musikprogrammerne, De vandt i duet og Kerstin blev nr 1 i solo, desværre havde de ikke været helt gode nok i figurerne, så de kunne ikke holde 1. pladserne samlet.

Endelig stillede Sofie op i figur i sværeste række, som hun vandt suverænt.

 

 

 

Vi har snakket kort med Laura Glerup Jensen omkring hendes tanker om hendes senste tur med Great Danes i Belgien og Luxembourg

Hvordan var din oplevelse?
Altså for det første har det været sindssygt godt træning, frem mod langbane sæsonen. For det andet har det været vildt fedt at lære nogle nye og søde mennesker at kende.

Hvad lavede du med holdet?
Den første uges tid var vi i Antwerpen, hvor vi de første to dage var til stævne. Da stævnet var færdigt trænede vi to gange om dagen, og havde ca. En halv time, hvor vi blev filmet og analyseret på nogle forskellige tekniske fokuspunter. Det var vildt fedt, og det giver et godt billede af, hvor jeg kan blive bedre. Men efter det er sagt, var det også rigtig hårdt - både fysisk, men også mentalt, at skulle være i en svømmehal tre gange om dagen.

I deltog ligeledes i et andet stævne? 
Da vi var færdige i Antwerpen kørte vi i bus til Luxemburg, hvor vi så svømmede stævne fredag, lørdag og søndag. Stævnet i Luxembourg havde et højere niveau, end stævnet i Antwerpen, hvilket er super fedt, så jeg kunne få suget noget erfaring til mig.

20171216lokalprmlauraglerupjensen

H2Odense Kubmesterskaberne løber af stablen for første gang fredag d. 19 til lørdag d. 20 januar. Vi glæder os over at 493 gange skal vi sende en svømmer i vandet. Der er bl.a. deltager medalje til alle fra svømmeskolen og efterfølgende klubmesterskabsfest kl 1800-2200.

Forældre, venner, veninder og andre bekendte er naturligvis velkommen til at komme og heppe og se super flot svømning. Vi starter stævnet fredag kl 1730 og igen Lørdag kl 0900 på Universitet

For første gang skal vi afholde H2Odense klubmesterskab og klubmesterskabsfest d. 19 og 20 januar 2018. Derfor inviteres alle medlemmer (og tilhørende forældre, venner og bekendte) i H2Odense til vores klubmesterskab og efterfølgende klubmesterskabsfest. Se meget mere om arrangementet og tilmelding HER

 

Gratis voksentræning i H2Odense

I uge 3 holder vi Swim Week her i svømmeklubben så du – gratis – kan prøve vores træningstilbud hele ugen eller tage en ven/veninde med til din træning (på udvalgte hold).

Vi vil så gerne motivere flere voksne til at træne i svømmehallen. Derfor kan du under Swim Week i uge 3 prøve om vores træningstilbud er noget for dig.

Du kan blandt andet få pudset dine svømmefærdigheder af indenfor forskellige stilarter, styrke konditionen til Aqua Fitness eller blive tryg ved vandet på vores hold for nybegyndere, hvis du har vandskræk.

Aqua Fitness – hvad er det?

Giv dig selv en udfordring og kom i form med Aqua Fitness. Hop i bassinet og styrk både muskler, kondition og smidighed. Aqua Fitness udnytter modstanden i vandet, så træningen bliver så effektiv som overhovedet muligt – uden at overbelaste leddene.

Hemmeligheden er teknik

Bliver du også forpustet efter bare 25 meter crawl? Og er det længe siden, du sidst har fået finpudset dine svømmefærdigheder, har du nu chancen. Lær den helt rigtige teknik og bliv en bedre svømmer på vores voksen svømning øvede eller vores nye Åbentvand hold for voksne.

På holdet lærer du grundlæggende svømmetekniske færdigheder, og hvordan du bruger dine kræfter bedst og mest effektivt i vandet.

Det er ikke for sent at lære at svømme

Har du aldrig rigtig fået lært at svømme? På vores voksen begynder hold kan du blive tryg ved vandet, overvinder din vandskræk og lærer grundlæggende svømmetekniske færdigheder.

Det kan du prøve i H2Odense

Kom ned i klubben i uge 3 og prøv klubbens forskellige hold - tryk på linket for at se hvor og hvornår vi har plads

TIlmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

H2Odense havde fornøjelsen at sende fire synkrosvømmerer til Prag for at konkurrerer i et internationalt setup i en kultur hvor Synkronsvømning er langt større end herhjemme i Danmark. 

 

"Fie, Kerstin, Sofie og Kathrine tog Torsdag aften til Prag og dagen blev primært brugt i et fly og på at finde hotellet og herefter direkte i seng. Fredagen tilbragte vi i en varm svømmehal hvor Fie og Kerstin i 13-15 års gruppen konkurrerede i figur, hvilket tog hele eftermiddagen og aftenen. Lørdagen stod det på duet for Fie og Kerstin samt solo for Kathrine i seniorrækken. Alt forberedelsen lå tidligt lørdag morgen på hotellet med håropsætning, makeup og landtræning, og ellers var det over i svømmehallen og nyde det smukke svømning og færdiggøre de sidste detaljer. Lørdag aften blev heldigvis brugt kulturelt inde i Prag, hvor der blev set på julemarkeder.

Søndag morgen skulle der klargøres til Kerstins solo, og værelserne skulle pakkes ned igen. Kufferterne blev pakket og medbragt i svømmehallen hvor Kerstin svømmede og vi atter så mange andre spændende musikprogrammer.

Så blev snuden vendt ind mod Prag centrum hvor vi shoppede lidt og nød den sidste julestemning i Prag og derefter var det tid til at hoppe på flyet hjem.

På trods af nogle fine præstationer blev det ikke til andet end oplevelser for os piger der var af sted. Vi så mange fine programmer og spændende ben og arm, som vi skal hjem og afprøve i vandet selv." 

"Jeg skal dø på bassinkanten. De skal bære mig ud" - Winnie Faber

Politikken har skrevet denne flotte artikel omkring vores egen Winnie Faber og hendes unikke svømmefamilie. Hvordan har det været at være træner i Holland, Spanien, Danmark, Australien og nu Danmark?

Læs artiklen HER

Det er med stor beklagelse at vi må aflyse vores juleafslutning og ligeledes resten af vores undervisning på Universitetet i år. Det skyldes at der er blevet konstateret olie i bassinet og derfor skal alt vandet skiftes. Vi har desværre ikke kunne finde en anden lokation at afholde arrangementet. 

Alle der har indbetalt til godteposer til juleafslutningen får deres indbetaling refunderet automatisk.

Trods alt - Glædelig Jul og vi glæder os til at se jer igen fra d. 2 januar

 H2Odense havde tidligere på denne måned et super Regionsmesterskab arrangeret på hjemmebane i samarbejde med Dansk Svømmeunion. Dette betød at vi opnåede at få hele fem svømmere udtaget til de Danske Årgangssamlinger der foregår i denne weekend i Esbjerg. Således er H2Odense blandt de fire klubber i Danmark der har flest svømmere udtaget, kun overgået af Vejle Svømmeklub. De fem H2Odense svømmere er:

 • Agnete Habermann
 • Mads Juul Henriksen
 • Mia T. Klüver-Kristensen
 • Victor Nygaard
 • Lukas Stæhr Bentsen

Coach Nicolai Degn fortæller følgende om udtagelsen, forventninger og generelt omkring setuppet.

Hvad ser du frem til?

For mig personligt, ser jeg frem til at møde de øvrige årgangstrænere og høre hvordan man går til svømningen i resten af DK, selvfølgelig også til at se hvad Mads (NTC træner, red.) har at lære os!

For svømmerne tror jeg det vil blive en rigtig god oplevelse hvor de måske kan se, at der er hele mennesker bagved konkurrenterne fra resten af landet og forhåbentlig skabe nogle gode relationer til hinanden samtidig med de får nogle nye input til deres svømning.

Men mest af alt tror jeg både trænere og svømmere glæder sig til at smage Børges køkkenkunst igen :)

Hvad tænker du om set-uppet?

Jeg synes det er et meget interessant initiativ at indbyde flere årgangssvømmere til en sådan samling, det vidner om unionens bevidsthed om svømmere udvikler sig i forskellige tempoer men giver stadig noget til dem som allerede er langt i deres udvikling. Jeg tænker også det er en lang weekenden vi skal på, så der vil være meget tid til at lærer hinanden at kende og gå i dybden med noget af indholdet.

Ift. Indholdet på samlingen er jeg glad for fokus ligger på det tekniske aspekt og håber det med til at bekræfte den antagelse, vi også arbejder ud fra her i klubben, at noget af det sjove ved svømningen er at udvikle sig personligt, og sammen med andre.

 

Efter Arrangementet fortalte Nicolai følgende

Vi havde besøg af Daniel Skaaning der fortalte om livet som svømmer og øvede starter og vendinger med NTC træner Mads Bjørn hvilket svømmerne syntes var mega fedt

 

Vi ønsker dem en rigtig god samling og håber naturligvis de tager en masse nye viden og erfaringer med hjem.

Se alle de kvalificerede svømmer her

Læs meget mere om årgangssamlingen her

Mens tre svømmere fik kvalificeringen på plads til EM på hjemmebane i København den 13-17 december 2017. Havde H2Odenses Masters hold også et sportligt fantastisk god weekend i det jyske. Svømmerne var nemlig i samme weekend taget til Aarhus for at svømme Vestdanske Master Mesterskaber 2017.

Der var mange god resultater for de deltagerne, der både svømmet, over/under og lige på PR. Men noget bemærkelsesværdig var det, at Susanne Metzsch faktisk uden nedtrapning og med en generelt mindre træningsmængde end normalt fik svømmet en hurtig 100m fri. Susanne svømmede de 100 meter i tiden 01.02,45. En tid der faktisk er en ny forbedring af hendes egen Danmarks rekord i hendes aldersgruppe. Dog var rekorden uofficiel, da Eltidtagningen, der er et krav for at rekorder kan blive officielle, ude af drift. Dermed må vi vente til næste stævne hvor vi igen kan håbe på at Susanne holde niveauet og tager endnu en officiel Danmarks rekord!

Nu venter der sig en julefrokost for masterholdet på fredag, som tegner til at blive en overordenlig hyggelig omgang. 

Læs mere om Danmarks rekorder her og Master svømning i H2odense her

 

"Det er en kæmpe succes! Stort tillykke!" - Kristian Sletten - Klubchef H2Odense!

I denne weekend var H2Odense ældste svømmere draget til Greve for at svømme om Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2017. Men hvad der var endnu vigtigere, var især målet for enkelte deltagere at svømme sig ind i den trup der skal deltage til Europa Mesterskaber 2017 til December i Royal Arena I København!

Stævnet gik over alt forventning og H2Odenses seks svømmere Kaare Edvardsen, Laura Gleerup, Anna Wermuth, Freya Nicholas, Mathilde Schrøder og Cecilie Baraviec fik  svømmet stærkt i et setup der var utroligt intens og nervepirrende!

H2Odense elitetræner Winnie Faber fortæller om forløsningen en aften til DM efter to af vores svømmere har kvalificeret sig:

"I think that tonight has been 1 of the most craziest nights as a swim coach.
Coaching 2 Talented swimmers to the European Championships has been a challenge, but we succeeded more then enough.
After Laura Glerup qualifying yesterday in the 400, she did it again in the 200 m Freestyle winning a silver medal and a time of 1.57.11
Then it was the turn of Anna Wermuth. An amazing race, winning the gold medal, improving her PB with 4” and swimming under the qualification time in: 2.24.77
I cannot describe the happiness the girls and I are going through."

Alt i alt formår Mathilde, Anna og Laura at svømme så hurtigt at de kommer under de nationale kravtider for at komme til EM. De tre svømmere var i mandags igennem en marathon i Idrættenshus med de resterende fra truppen. Læs mere om dagen HER

Vi glæder os til at komme på Europa kortet i svømning!

Vil du ud og støtte vores danske EM svømmere kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. da vi stadig har enkelte biletter tilbage og vi sørger for transport frem og tilbage.

 

De lokale svømmere Anna Wermuth og Matilde Schrøder er Respekt for vand EM-ambassadører

Anna Wermuth og Matilde Schrøder fra H2Odense har sammen med 33 andre danske topsvømmere givet tilsagn om at engagere sig som officiel Respekt for vand-ambassadør for EM i Svømning, som finder sted 13.-17. december i Royal Arena i København.

Dansk Svømmeunion har sat navne på 35 Respekt for vand EM-ambassadører, som repræsenterer dansk svømning på fornem vis. Frem mod EM i Svømning den 13.-17. december har svømmerne en helt særlig opgave: De skal være ambassadører for mesterskaberne og repræsentere EM både i deres lokale klub, på deres sociale medier og være mesterskabernes ansigter udadtil.

EM-ambassadørerne formidler vigtigt budskab om Respekt for vand
Respekt for vand EM-ambassadørerne har taget navn efter den nyligt indgåede EM-partnerskabsaftale mellem Dansk Svømmeunion og TrygFonden. Som officiel EM-partner ønsker TrygFonden netop at sætte fokus på vigtigheden af at have respekt for vand. TrygFonden arbejder vedvarende for at højne svømmeduelighed, sikkerhed og færdigheder i vand i den brede befolkning, og her er EM-ambassadørerne oplagte til at formidle det vigtige budskab.

Blandt de 35 EM-ambassadører er Anna Wermuth og Matilde Schrøder, der til dagligt træner i H2Odense.

rsz annawermuth

- "Jeg glæder mig mest til at det er mit første internationale stævne, og prøve at være til et stævne der er megastort. Opleve stemningen og svømme for Danmark. Og så jeg ser også frem til at udbrede Respekt for vand budskabet," udtaler Anna Wermuth.

 

 

 

 

MatildeSchrderdenvibruger

- "Jeg ser allermest frem til at repræsentere Danmark. Mærke den fede stemning og til at svømme hurtigt. Og så ser jeg også frem til at udbrede Respekt for vand budskabet", udtaler Matilde Schrøder.

 

 

 

 

 Hos EM i Svømning er man begejstrede for at have ikke færre end 35 af de bedste danske svømmere til at sætte fokus på mesterskaberne i København:

- Hvem er bedre til at vise hele Danmark, at vi kan skabe en kæmpe svømmefest på hjemmebane, end de danske svømmere selv? Vi er utroligt glade for og stolte over at have så mange af dansk svømnings fornemste repræsentanter til at promovere vores EM. Når vi kommer til december, er vi sikre på, at budskabet om EM på hjemmebane er nået ud til hele landet igennem de seje ambassadørers arbejde. Samtidig glædes jeg over, at ambassadørerne også kommer til at gå forrest med TrygFondens kerneindsats Respekt for vand, så vi får sat fokus på det vigtige budskab, fortæller Mads Bang Aaen, eventchef ved EM i Svømning.

Læse mere i Dansk Svømmeunionens Pressemeddelse her

Fredag kl 05.55 stod 11 synkropiger klar til afgang. Træningslejren til Goslar i Harzen var målet.

Kl 12:30 var vi klar til 1. træningspas i Goslar Aquantic Swimmpark. Vandet var lidt tungt og kloren hård, så der blev stor efterspørgsel på næseklemmer og briller.

Efter indlogering i tre fede lejligheder i Schulenberg startede 2. træningspas. En fitnesstur i terrænet omkring hotellet.

De efterfølgende 3 dage bestod af styrketræning om morgenen. Vandreture med højdemeter og udfordringerne i bjergene rundt om i Harz, 2 timers svømmetræning og smidighedstræning efter aftensmaden inden vi alle gled trætte og glade ind i søvnen.

Der blev trænet flittigt, nogle flyttede grænser, andre viste gå på mod. Alle var glade og virkelig søde til at hjælpe hinanden. Sikke et sammenhold.

Vi havde ikke planlagt at træne teamwork, men da ideen kom på at man skulle krydse en flod, da vi var kommet lidt på afveje, skulle der teamwork til, og det lykkedes også at komme tørskoet over på den anden side til stor fornøjelse til alle.
Søndag hvor vi atter var begavet med 21 graders varme og helt blå himmel havde vi også lige en overraskelse til pigerne. Vi skulle ud og sommerkælke. Hele tre ture fik de fleste inden pigerne blev tvungen til at vandre op i byen med de op til 18% stejle gader 😊

Hjemme igen mandag kl 23:40 afsluttede disse fantastiske dage. Tak for lån af søde synkropiger. Tak til Sofie og Vibe for al landtræningen.

Lene - Synkro Træner

Vi søger ny assistset træner til vores 1. hold. Se mere i stillingsopslaget her

Vi har i indeværende sæson haft 5 uheld med opkast i vandet, med aflysning af svømning som konsekvens.

Det har været i forskellige haller og det har hver gang været en ny person.

Når det sker, overtager livredderne hallen og lukker det berørte bassin, hvorefter de følger Odense Idrætsparks regler om rensning og lukning af bassin. På Uni gælder det hele hallen, da al vandet renses gennem samme system, mens det i de andre haller kun påvirker det ene bassin hvor det er sket. Det er forskelligt hvor lang tid det tager at rense vandet, men som eksempel tager det 3,5 time fra uheldet skete her til aften, før vi igen kan åbne på Uni.

Uanset bassin påvirker det mange mennesker. Derfor opfordrer vi alle, barn som voksen, til at blive hjemme hvis man er syg, undlade at spise 1 time før, og til at gå op af vandet, hvis man får det dårligt. Man kan læse mere i den mail der blev sendt til alle i går, mandag d. 23/10.

Vi gør samtidig opmærksom på, at det ikke er muligt at få kompensation for aflyst svømning, grundet force majeure, ligesom klubben ikke kompenseres af Odense Idrætspark, selvom vi ikke kan benytte det vand vi har betalt for at leje.

Vi håber på jeres forståelse og på at få stoppet problemet, så vi igen alle kan komme til svømning.

Alle henvendelser vedr. dette, bedes sendt direkte til formand Klaus Andresen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

På vegne af svømmeskolen

Trænerkoordinator Pernille Kokholm

Kære alle

H2Odense holder efterårsferie i uge 42, og der er derfor ingen svømning. Vi glæder os til at tage godt i mod jer igen i uge 43! 

For første gang nogensinde var H2Odense med til Dansk Svømmeunions arrangement "Den Store Svømmedag" og efter 6 timers svømning endte klubben med at have tilbagelagt 141.750m med 130 deltagere. Et arrangement vi allerede glæder os til at gentage i 2018, så du kan godt sætte kryds i kalenderen d. 7 oktober 2018.

Den Store Svømmedag er en dag, hvor svømmeklubber og svømmehaller åbner dørene i tidsrummet 10.00-16.00, og hvor du kan svømme så langt du vil. Som deltager støtter du op om klubben og hallen, da der er præmier til det arrangementssted, der får flest personer i vandet eller svømmer længst.

Læs meget mere om den store svømmedag her: http://www.svoem.org/Discipliner/Bredde/Aktiviteter/Den-Store-Svoemmedag/Hvad-er-Den-Store-Svoemmedag/ 

 

Vi er super stolte af at være med til at udvikle nye internationale svømmestjerner her i Odense! Og her er Laura Glerup Jensen et pragt eksemplar, hun har senest takket ja til et scholarship ved Florida State University for sæson 2018-19 Vi ønsker dig alt mulig held og lykke Laura!

Der kan læses mere her:

https://swimswam.com/danish-national-champion-laura-glerup-jensen-verbally-commits-florida-state/?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

Kære Alle!

Alle i konkurrenceafdelingen inviteres hermed til strategiudvikling. Læs venligst vedhæftede invitation og informationer

Invitation

Nedenfor finder I også fire andre pdf-filer, som er supplerende stof, hvis I ønsker yderligere information. I er også meget velkomne til at kontakte klubchefen, Anders Bo eller mig, hvis I har spørgsmål.

ALLE er velkomne og I tilmelder jer via linket i invitationen.

Mvh
Formand, Klaus Andersen

Invitation

Bilag 1(Partnerskabsaftale)

Bilag 2(Partnerskabsmodeller)

Bilag 3(Dansk Svømmeunions strategi)

Bilag 4(Team Danmarks værdisæt)

 

 

Kære alle

 

Vi ser frem til at byde jer alle sammen velkommen til den nye sæson i efteråret 2017. Vi starter mandag uge 35 hvor vores skarpe trænerstab står klar med store smil og masser af energi.

 

Vi ses

Skal du gå til svømning i H2Odense?

Tilmeldingen til første halvår af sæson 17/18 er i fuld gang!

Du kan tilmelde dig via hjemmesiden
Der er blandt åbnet op for en masse nye hold mandag i Vollsmose.
Har du spørgsmål, så kontakt trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vigtig meddelelse angående tilmelding til Aqua Camp:

Vi er blevet gjort opmærksomme på at der er sket en fejl på Svømme unionens hjemmeside i forbindelsen med tilmeldingen til Aqua Camp uge 32. I bør derfor undersøge om jeres børn står på deltagerlisten (dette finder I under uge 32 på Svømme unionens hjemmeside) og om indbetalingen er trukket fra jeres konto.

Hvis ikke, skal gøre følgende:

Skrive en mail til Lene Madegaard på følgende mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvor i skriver følgende:
- Informationer om jeres barn: Fulde navn, adresse, fødselsdato, telefon, Email, t-shirt størrelse, svømmeniveau, eventuelle bemærkninger, kontaktpersoner Inkl. mobilnummer på disse, om der er betalt for morgen- og eftermiddagspasning.
- Transaktionsnummer som står på jeres overførelse.


Vi beklager meget denne fejl!

Aqua Camp lederen

Kære medlem 

Den 12.-13. august er Dansk Svømmeunion i samarbejde med Trekantområdet og Føns Havbane vært ved Danmarks Mesterskaberne og de åbne Nordiske Mesterskaber i åbent-vand svømning i Middelfart, og vi håber meget på at se vores klub på deltagerlisten!

Som medlem af Dansk Svømmeunion er det muligt at deltage i følgende distancer:

3 km. DM holdsvømning mix

3 km. NM masters herre/dame

7,5 km. DM junior herre/dame

10 km. DM senior herre/dame

Der er medaljer til nr. 1, 2 og 3 for begge køn.

Det er første gang nogensinde, at det er muligt at deltage i DM hold i åbent vand, så kom og vær med til at indvie disciplinen og få en ekstraordinær og fed oplevelse sammen med to af dine holdkammerater!

For at deltage i DM, DM junior eller DM masters i åbent vand skal deltageren være medlem af en forening under Dansk Svømmeunion. Godkendte startfællesskaber i svømning anerkendes også ved svømning i åbent vand. Det er således tilladt at stille op til DM for hold med tre svømmere, der er medlemmer af forskellige klubber i et godkendt startfællesskab.

Tilmeldingen koster 225 kr. per distance og foregår via www.openwater.dk

Tilmeldingsfristen er den 4. august 2017

Se den fulde invitation her: Invitation

Link til: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND

 

Kære medlem

Hermed den endelige dagsorden til H2Odenses første Ordinære Generalforsamling torsdag den 27. april kl. 19:30 i Svømmernes hus på Stadionvej 50A.

Dagsorden for generalforsamlingen er:

 1. Valg af dirigent og referent.
 2. Fremlæggelse og godkendelse af formanden/formændenes beretning. Anders Bo Pedersen fremlægger for OSLF og STO Brit Bremer fremlægger OSK og H2Odense.
 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab.
 4. Forelæggelse af bestyrelsens budget for det kommende år til godkendelse.
 5. Afstemning om bestyrelsens vedtægtsændringer.
 6. Valg:  
  • Skal vælges for et år:  Valg af formand, tre bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.  
  • Skal vælges for to år:  Valg af kasserer og næstformand samt tre bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.
 7. Eventuelt.

Vel mødt

-Bestyrelsen

H2Odense søger klubchef. Se mere i dette stillingsopslag. Kommentarer, spørgsmål etc. modtages på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Der indkaldes hermed til den første ordinære generalforsamling i H2Odense torsdag den 27. april kl. 19:30 i Svømmernes hus på Stadionvej 50A.

Ifølge vedtægterne skal den varsels ved annoncering senest 3 uger før generalforsamlingen på klubbens hjemmeside. Generalforsamlingen skal afholdes i april måned. Ud over denne indkaldelse, er der den 02. marts 2017 varslet dato for generalforsamlingen på klubbens hjemmeside.

Stemmeberettigede og valgbare til foreningens bestyrelse er hvert fremmødt medlem over 18 år, der har været medlem af foreningen de foregående tre måneder. For et medlem under 18 år, der har været medlem i de foregående tre måneder op til generalforsamlingen, kan stemmeret og valgbarhed varetages af en fremmødt forælder eller værge. Forælderen eller værgen har kun én stemme uanset eget forhold til foreningen. Passive medlemmer er stemmeberettigede og valgbare. Valgbarhed forudsætter, at man ikke er i restance med kontingent. Valgbarhed uden fremmøde kan opnås, såfremt man ellers er valgbar og såfremt formanden har modtaget en skriftlig anmodning herom inden generalforsamlingens afholdelse. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Klubbens lønnede medarbejdere kan ikke vælges til bestyrelsen. Der vil blive trukket medlemslister om formiddagen, som vil blive brugt til at krydse stemmeberettiget medlemmer af ved ankomst til generalforsamlingen.

Da det er den første ordinære generalforsamling, er alle bestyrelsesposter på valg. Vi håber at rigtigt mange vil møde op og samtidig stille op til bestyrelsen, der er et stort behov for det. Det er ikke alle de nuværende bestyrelsesmedlemmer som stiller op. Kunne du tænke dig at blive formand, så kontakt Brit Bremer på 21 64 66 90 for at høre om funktionen. Ligeledes, hvis du vil byde ind med at være kasserer, så skriv til Carsten Brink på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt ham, når han er i hallen. Der er nogle forslag til vedtægtsændringer, som er kommet fra kommunen, og de kommer på den endelige dagsorden 7 dage før generalforsamlingen.

Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være formanden i hænde senest 14 dage før afholdelsen af generalforsamlingen, dvs. senest den 13. april 2017. Alle indkomne forslag annonceres på foreningens hjemmeside senest syv dage før afholdelsen af generalforsamlingen, dvs. senest den 20. april 2017.

En generalforsamling er beslutningsdygtig uanset det fremmødte antal medlemmer. Ændringer af vedtægterne kan kun vedtages på en generalforsamling, hvor 2/3 af foreningens fremmødte stemmeberettigede medlemmer stemmer for ændringerne.

Dagsorden for generalforsamlingen er:

 1. Valg af dirigent og referent.
 2. Fremlæggelse og godkendelse af formanden/formændenes beretning. Anders Bo Pedersen fremlægger for OSLF og STO Brit Bremer fremlægger OSK og H2Odense.
 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab.
 4. Forelæggelse af bestyrelsens budget for det kommende år til godkendelse.
 5. Behandling af indkomne forslag. Vedtægtsændringer fra kommunen.
 6. Valg:  
  • Skal vælges for et år:  Valg af formand, fire bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.  
  • Skal vælges for to år:  Valg af kasserer og næstformand samt tre bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.
 7. Eventuelt.

Der udfærdiges referat over generalforsamlingens beslutninger. Referatet godkendes og underskrives efterfølgende af dirigenten. Referatet offentliggøres på hjemmesiden.                  

På vegne af overgangsbestyrelsen i H2Odense.

Brit Bremer

formand

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Lørdag den 18. marts blev der afholdt DM i synkrosvømning i Thisted. H2Odense stillede med seks svømmere.
I teknisk solo, som er en meget krævende disciplin blev de to solonister fra H2Odense Sofie Brink Magnussen og Kathrine H Kristiansen hhv. nr 1 og 2.
I fri solo, hvor der var 10 deltagere blev de to piger hhv nr 2 og 3, som rakte til samlet guld til Sofie og sølv til Kathrine - stort tillykke
I fri duet havde vi to duetter med. Bedste duet blev duettet med Sofie og Kathrine. de fik sølv efter et flot svømmet program, som kun lige var blevet færdig. På femte pladsen ud af syv kom Anna Helena Sigurdardottir og Theresa Knudsen, som svømmede sammen for første gang.
I hold blev H2Odense nr 2. Holdet blev svømmet med ganske små tekniske fejl, men det rakte alligevel ikke til guld. På holdet bestod af Sofie, Kathrine, Anna  Helena og Lene Brink Magnussen
 
Nu ser vi frem til den 6-7. maj, hvor vi sender 6 seks piger til DÅM og DJM i Silkeborg.
 
 Lidt billeder fra Thisted:
Synkro DM 2017 1
Synkro DM 2017 2
Synkro DM 2017 3
Synkro DM 2017 4
Synkro DM 2017 5

 

aquacamp newsSnart er det tid til årets Aqua Camp... Er du en sej sild eller en barsk vandhund og er klar til en uges sjov og leg i vand? Så er Aqua Camp lige noget for dig.

H2Odense arrangerer for 7. gang Aqua Camp, som er en svømmelejr for børn i alderen 7 til 12 år.


Læs mere og tilmeld dig på Aqua Camp 2017.

Kære Medlem

Bestyrelsen har fastlagt datoen for den første generalforsamling i H2Odense.

Så sæt kryds i kalenderen Torsdag den 27. april 2017 kl. 19.30 på Stadionvej 50A, 5200 Odense V.

Vi anbefalder alle interesserede til at stille op til bestyrelsen.

Yderligere informantion følger.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

GODT NYTÅR! 

Svømmeskolen starter det nye år i dag d. 2/1-2017. 

Velkommen i vandet, og vi glæder os til at starte den nye sæson og den nye klub sammen med alle medlemmerne.

Tilmelding til forårssæsonen er åben. Eksisterende medlemmer har indtil 31. december reserveret pladsen på det hold de har svømmet på i efteråret. Såfremt du ikke har modtaget besked om gentilmelding, beder vi dig hurtigst muligt rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Godt nytår, og god svømning i det nye år! 

Ved den årlige juleafslutning blev Matilde Schrøder hædret og anerkendt for sin vandvittigt flotte entre på den internationale scene.

I slutningen af November var den store nyhed i Odense at Matilde Schrøder - på baggrund af en imponerende præstation til Danske Kortbane Mesterskaber – blev udtaget til sit første internationale mesterskab, VM i Canada i December. Ingen havde forestillet sig at denne nyhed skulle overgås med længder, ved at Matilde til stævnet sammen med de tre andre på 4x50m holdmedley, svømmer sig direkte ind i det allerfineste selskab på den internationale scene. Kvartetten slog værtsnationen Canada med 2/100 af et sekund og vandt VM Bronze.

Denne fantastiske præstation, og imponerende debut på den internationale scene, blev markeret til OSLFs årlige juleafslutning tirsdag aften. Over 300 fremmødte klubmedlemmer hyldede fortjent Matilde, og hundredevis af børn troppede efterfølgende op til en autografer og et billede med Matilde. Julelysene i øjnene på børnene og stjernestøvet strålede om kap, og mange var virkelig overvældet af at se VM medaljen og klubkammeraten som har svømmet den hjem, helt tæt på.

Formand Anders Bo Pedersen udtaler: Matilde er et fantastisk eksempel på hvad man med hårdt arbejde og ydmyghed kan opnå. Med 10 gange træning om ugen plus det løse, gør Matilde alt det hårde slid der skal til for at nå til tops. Hun er et forbillede for de unge svømmere i vandet, men viser også overskuddet til at være en god hold- og klubkammerat. Matilde succes er det perfekte afsæt til vores nye samlede klub H2Odense, som OSLFs aktiviteter fortsættes i efter nytår. Jeg er sikker på dette kun er begyndelse i en helt ny æra i Odenseansk og fynsk svømning, hvor det er Odense der er med til at sætte dagsordnen på den nationale og internationale scene.

Odense Svømme og Livredningsforening og Odense Svømmeklub har siden 2010 arbejdet sammen om konkurrencesvømning i Swim Team Odense. (tidligere STO95 med svømmeklubben FREM, fra 1995) I 2017 er OSK og OSLF gået skridtet fuldt ud, og har slået klubberne helt sammen, i foreningen H2Odense. Det forventes at dette vil højne kvaliteten af tilbuddet for alle medlemmer, og at konkurrenceafdelingerne i svømning, vandpolo og synkronsvømning i særdeleshed vil få et boost fremad. 

24. november 2016 Odense Svømme og Livrednings Forening og Odense Svømme Klub har torsdag den 24. november 2016 afholdt ekstraordinære generalforsamlinger, med et punkt på dagsordenen: nedlæggelse af de 2 foreninger med ønsket om at oprette en ny samlet forening. Begge generalforsamlinger vedtog forslaget enstemmigt, og mødtes til fælles stiftende generalforsamling efterfølgende. De fremmødte vedtog bestyrelsernes forslag om at oprette en ny forening med navnet H2Odense.

Foreningens aktiviteter starter 1/1-2017 og overtager alle aktiviteter, midler og medlemmer fra de 2 nedlagte foreninger. OSK og OSLF’s fælles barn Swim Team Odense videreføres, som en integreret del af H2Odense under foreningens nye navn.

Overgangsbestyrelsen i den nye forening kommer til at bestå af arbejdsgruppen fra de 2 tidligere bestyrelser. Overgangsbestyrelsen består af formand Brit Bremer, Næstformand Asbjørn Zachariassen, Kasserer Carsten Brink, Bestyrelsesmedlem Anders Bo Pedersen, Bestyrelsesmedlem Jane Refer og Bestyrelsesmedlem Klaus Andresen.

Formand i OSLF Anders Bo Pedersen udtaler: ”Det er fantastisk at være med til at skabe en ny klub i Odense, hvor vi virkelig kan gøre en stor forskel for vandsporten og medlemmerne. Vi får med H2Odense mulighed for at skabe nogle rammer for både børn, motionister og konkurrenceudøvere - der virkelig batter. Det er med stor tilfredshed at vi i dag kan konstatere, at alle de mange timers frivilligt arbejde der de sidste år er lagt bag denne sammenlægning, resulterer i noget der også falder i medlemmernes smag. Vi har en lys fremtid foran os, og jeg er sikker på dette er begyndelsen til noget stort! Vi har i processen haft en rigtig god dialog og et godt sammenspil med Odense Idrætspark og Odense kommunes Fritid og Eliteidræt. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.”

Formand i OSK Brit Bremer udtaler: ”Det er i dag en glædens dag både for OSK og for jeg selv personlig. Jeg tog imod formandskabet med den ambition at arbejde for alt svømningen i OSK og samtidig arbejde for en sammenlægning af OSK og OSLF således vi kunne få samlet alle de gode kræfter de to foreninger har til sammen, til fordel for alle de aktiviteter de to klubber repræsenterer. Det at arbejde for et samlet Odense omkring vandsport har betydet meget i processen, ligeledes har vi været opmærksom på ikke at lukke os om os selv, men inviterer gerne til samarbejde med hvem der kunne tænke sig at deltage i projektet fremadrettet. For at nå her til hvor vi er i dag, har der været mange aktører inden over, vi har i særdeleshed gjort stor brug af dansk svømmeunion og deres konsulent Anna Jørgensen”

Bestyrelsen i den nye forening H2Odense glæder sig over det positive fremmøde til generalforsamlingen, og glæder sig til gå i gang med arbejdet fremadrettet. 

© H2Odense 2020