SVM FOR EN SAG LOGO

 

SVØM FOR EN SAG 2022 Svøm for en sag - når foreningsliv møder velgørenhed.  

Lørdag d. 12. marts var dagen hvor SVØM FOR EN SAG blev afholdt i Odense. Det var første år for eventet, og arrangørerne var spændte på hvad dagen kunne indbringe.  

 

INDSAMLING TIL KRÆFT ER IKKE FOR BØRN 

Dagens hovedformål var at indsamle penge til kampagnen “Kræft er ikke for børn”, der er sat i verden af Kræftens Bekæmpelsen.  

Bag eventet står H2Odense Svømmeklub som arrangør med stor hjælp fra David Lind Nordby fra Fishing for Life, som arbejder med kræftsagen.  

 

 

GOD STEMNING I VAND OG PÅ LAND 

På dagen var der fri entre i både svømmehal og udenfor på pladsen. 

I svømmehallen blev der i vandet svømmet baner, leget med forhindringsbaner og bolde, lavet aquafitness og lært om livredning. Noget for enhver alder og smag!  

På pladsen var der mulighed for at købe mad fra madboder og helstegt pattegris fra Fynbo Pølser samt kaffe fra Lokalristeriets kaffevogn. På pladsen kunne man sidde både i solen og i et opvarmet telt. To gange i løbet af dagen kom der livemusik hhv. Thomas Blum og Splittergal.  

Dagen bød løbende på auktioner hvor mange forskellige store og små donationer var indhentet til.   

 

KENDTE FIGURER SATTE SMIL PÅ ALLES LÆBER 

I løbet af dagen var der 6 skønne maskotter (Tubi, Scotty, Ninka, Leo, Harald og Dana) forbi for at kramme og hilse på de mange fremmødte børn.  

Herudover kom en stor flok af Troopers for Charity på dagen og sørgede for at sprede god stemning, mystik og stillede op til billeder med utallige børn og barnlige sjæle.  

 

ARRANGØRERE TILFREDSE MED DAGEN 

Ifølge arrangørerne var: “Stemningen igennem hele dagen rigtig god, og dem der mødte op tog del i at skabe en aktiv, festlig og oplivende dag for alle”. 

Arrangørerne udtalte også:” I forhold til at det var vores første år er vi godt tilfredse med dagens forløb. Vi har da også taget ved lære af flere ting, som vi til næste år tager aktivt med i planlægningen”.  

 

INDSAMLINGENS STATUS 

Dagen indbragte et flot beløb på 24.533,85,- kr. som går ubeskåret til Kræft er ikke for børn. 

Arrangørerne har knoklet for at gøre Svøm for en Sag 2022 til en fantastisk dag, og er nu meget glade for at kunne donere en flot sum til den vigtige og hjertevarme kampagne.  
 

SVØM FOR EN SAG 2023 

H2Odense svømmeklub er stolte over at have været arrangør ved dette nye velgørenhedsevent. Flere af klubbens medlemmer har da også meldt meget positivt tilbage om dagen, hvorfor klubben ser det muligt og ønskværdigt at gentage i 2023.  

H2Odense er derfor allerede nu i gang med at arbejde sig frem mod en endnu bedre omgang SVØM FOR EN SAG i 2023.  

 

HVILKEN SAG SKAL VI NÆSTE GANG SVØMME FOR?  

I derude kan være med til at vælge hvilken sag der skal tages udgangspunkt i. Ifølge arrangørerne er sagen der svømmes for ikke givet på forhånd, og de vælger gerne en velgørenhedssag som giver bedst mening for flest.  

Har I derfor et en sag som I kunne ønske var omdrejningspunktet for Svøm for en Sag 2023, og som på en eller anden vis har børn og/eller unge i fokus, så tager vi hjertens gerne imod bud herpå. Send blot jeres bud til mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  
 

FØLG MED PÅ FACEBOOK 

Følg også gerne fortsat med på Svøm for en Sags facebookside, hvor der løbende opdateres frem mod 2023: https://www.facebook.com/svoemforensag  
 

Arrangørerne bag Svøm for en sag vil gerne sige tusind tak for dette års Svøm for en Sag! VI SES I 2023! 

De bedste hilsner fra  

David Lind Nordby, Asger Kjærgaard-Vistisen, Signe Løvgreen, Nadia Skousen og Julie Collins 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Hvem var vores sponsorer i 2022?

© H2Odense 2023