* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Familiesvømning UNI mandag 1800-1845

Antal tilmeldte: 0/14 Alder: 4-100 Niveau: Forældre/barn Pris: 950,00 DKK
04/03/2024 - 02/06/2024 Svømmehallen Universitetet Mandag 18:00-18:45 Instruktør: Anders Toft Johannesen
Beskrivelse

Har du også et ønske om at have mere tid med dine børn og børnebørn? Og elsker du at være i vandet? Så kom med på vores familiehold. 


FAMILIESVØMNING henvender sig til familien der gerne vil lave noget sjovt, aktivt og socialt sammen. Måske er det svært at få tid til at være sammen som familien i en stresset hverdag.

Derfor indbyder vi til at man som familie kan få 45 min sammen - skøn kvalitetstid! 

Holdet henvender sig især til familier med børn - men hvem der herudover er med fra familien er op til jer. Det kan være en bedstemor, en tante, en fætter, en papfar eller en frisk oldefar. 
 
Når I tilmelder jer, skal I tilmelde alle familiemedlemmer enkeltvist. 
Der er rabat ved tilmelding af familiemedlemmer. Den første der tilmeldes vil være til fuld pris, og alle familiemedlemmer der herefter tilmeldes fra samme profil, vil kunne tilmeldes med 25 % rabat. 

Der kan være op til 14 deltagere på holdet, og vi håber mange familier har lyst til at deltage - så I kan få nye bekendtskaber på tværs af holdet, og så træneren kan igangsætte en masse sjove fælles aktiviteter.

 
Eksempler på øvelser, lege og aktiviteter på holdet er: Forhindringsbaner, sanglege, selvredningsøvelser, stafetter, strømcirkel, holdkap, temadage samt det generelle fokus på de basale grundfærdigheder, så alle børnene (og de voksne) bliver trygge og sikre i deres færden i og omkring vandet. 
Eksemplerne er med forbehold for hvilke deltagere der melder sig, da træneren tilpasser programmerne efter deltagernes niveau og alder. 
 
Holdet er for hele familien (man skal dog være fyldt 4 år og som voksen skal man være tryg ved at være i vand, for at kunne deltage på mest optimale vis). 
 
Holdet foregår i vand der er ca. 27 °C. 
Holdet befinder sig i den lave ende af bassinet, på 90 cm dybde.

Pris: 522,50 DKK

Samlet rabat på 427,50 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anders Toft Johannesen