Gratis for dig og en kæmpe hjælp for os!
 
 
H2Odense er tilmeldt FynskSupportEl, som er en sponsor-ordning hos Energi Fyn, hvor medlemmer og andre kan give noget tilbage til foreningerne. Ordningen indebærer, at Energi Fyn giver 2 øre pr. kWh du bruger, til foreningen, herunder fx H2Odense, såfremt du vælger aktivt at støtte netop os.
Du bliver i ordningen ”vores sponsor”, men det er Energi Fyn der betaler. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.
 
Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris. Det koster ingenting at oprette sig i aftalen, da det er Energi Fyn, der betaler sponsorstøtten.
 
 
Sådan gør du
For at få FynskSupportEl, som dit el-produkt, skal du gå ind på www.fynsksupportel.dk og tilmelde dig. Det er også der du skal vælge, hvilken klub du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om man ikke i dag får el fra Energi Fyn.
 
Du vil modtage din el på sædvanligvis, og vil derfor ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre er at vælge FynskSupportEl på https://www.energifyn.dk/privat/elhandel/fynsksupport, hvor du også kan læse mere om ordningen.
 
 
Til dem der allerede støtter os gennem denne ordning, vil vi gerne sige mange tak! I er med til at forbedre det foreningsliv vi tilbyder.
 
De bedste hilsner fra H2Odense ☀
© H2Odense 2023