Kære alle. 

Vi har nu endelig også fået lov til at byde resten af vores medlemmer velkommen tilbage i svømmehallen. Dermed vil de 18-69 årige nu også få lov at komme tilbage til deres svømmehold! De første voksenhold starter op fra på torsdag d. 6. maj!

I den forbindelse er der igen en række ændringer, som I her kan få et overblik over: 
 
Indendørs aktiviteter 

1. Medlemmer under 18 år fortsætter som de har gjort siden d. 26. april.

2. Medlemmer der er fyldt 70 år må nu komme tilbage til deres almindelige svømmehold. Derfor vil vores midlertidige “70+ hold” blive lukket helt ned, og fjernet igen.

3. Medlemmer i alderen 18-69 år må starte op fra på mandag d. 6. maj på deres normale svømmehold.

 
Udendørs aktiviteter 

Alle vores udendørsaktiviteterne blive overtaget af vores indendørs svømmeaktiviteter. Derfor er sidste dag med udendørsaktiviteter for alle medlemmer onsdag d. 5. maj, hvorefter de lukkes helt ned. 
Igen vil vi gerne sige tusind tak for jeres deltagelse på disse hold. Det har været en fornøjelse også at undervise jer på land - men nu glæder vi os meget til at vende tilbage til vores yndlingselement, nemlig vandet!


Corona restriktioner - læs dem inden I kommer i hallen 

Vi forventer som tidligere, at alle har læst og orienteret sig i de Corona restriktioner, der er opstillet for os generelt og for de specifikke svømmehaller. Dem kan I finde her: https://www.h2odense.dk/corona-retningslinjer. Vi kommer til at følge dem og forventer det samme af vores medlemmer, så at vi alle kan få en tryg og god opstart.  

 

Corona pas 

Det forventes at alle medlemmer i alderen 18+ kan vise gyldigt coronapas, når de møder op i svømmehallen. Dette er krav for deltagelse, og skal fremvises på kanten enten som udprint eller på telefonen. Læs mere om Coronapas krav og omstændigheder her: https://www.h2odense.dk/corona-retningslinjer 

 

Medlemslogin – hvis I er i tvivl om jeres tilmelding 

Er I i tvivl om I er tilmeldt et hold, eller om hvilket hold I er tilmeldt, så tjek det selv via medlemslogin: https://www.h2odense.dk/hold-og-tilmelding/medlemslogin. Her kan I også opdatere privatinformationer, såfremt disse har ændret sig. 

Vi glæder os til at se jer alle og til sammen at starte op i vandet igen! 
De bedste hilsner fra H2Odense 

© H2Odense 2023