Kære alle.
 
Vi glæder os naturligvis over, at der et kommet en vaccine, og vi forventer naturligvis også, at den aktuelle nedlukning hurtigt knækker smittekurven, så vi kan komme i gang med svømning igen i januar. Men vi ved også efter pressemødet d. 29/12, at det nu tidligst bliver d. 18. januar. Dog hæfter vi optimisme ved at smittetallene for Odense og Fyn fortsat er faldende og på vej under grænsen ved 200 i incidens, der sidst var afgørende for nedlukning:
 
De forlængede restriktioner betyder desværre at sæsonstarten her og nu må udskydes til mandag d. 18. januar 2021.  

Som tidligere udmeldt, så vil der være en mulighed for refundering af kontingent, hvis I benytter jer af den almindelige fortrydelsesret, som den er beskrevet i vores handelsbetingelser. Det betyder, at I indtil 14 dage efter den dag, som ville have været jeres første træningsgang i uge 1 i januar kan fortryde og få kontingentet retur, og pladsen vil kunne tages af en anden.

Skulle det imidlertid mod forventning ske, at sæsonstarten må udskydes yderligere eller at vi slet ikke får mulighed for at svømme i foråret, kan I desværre ikke få jeres kontingent refunderet, hvis man afmelder efter ovennævnte frist. Her følger vi den praksis, der anbefales af DGI (se punkt 5 her: https://www.dgi.dk/foreningsledelse/artikler/corona-og-oekonomiske-konsekvenser-hvad-goer-du-som-idraetsforening).

Beslutningen har vi ikke truffet med vores gode vilje, men af hensyn til foreningens økonomi, som vil blive presset af i værste fald at skulle tilbagebetale mange kontingenter.

 
Vi vil ligesom i foråret også denne gang appellere til samfundssind. H2ODENSE er en idrætsforening, og fællesskabet er vigtigt for os. Vi eksisterer kun, fordi vi har mange gode og loyale medlemmer. Hvis du vil være sikker på, at der også efter pandemien findes et stærkt H2ODENSE, kunne du afveje at fastholde dit medlemskab.
 
Vi ønsker alle et lykkebringende nyt år, og glæder os til at vi snart igen kan komme tilbage i vandet.
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen og resten af H2Odense
 
© H2Odense 2023