Kære medlemmer og camp-interesserede.
I H2Odense er vi i tæt kontakt med Dansk Svømmeunion og forholder os til deres retningslinjer for svømning i Danmark.
De har senest udmeldt:


Situationen i Svømmedanmark er, at svømmehaller på nuværende tidspunkt først står til at åbne i fase 4 (start august). Vi gør dog en ihærdig indsats, for at få åbningen af svømmehaller for foreningsidræt rykket frem til fase 3 (den 8. juni). Vi har et begrundet håb om, at det kan lade sig gøre! Vi har i disse dage rigtig gode drøftelser med både Danmarks Idrætsforbund (DIF), og relevante myndigheder og politikere med henblik på en tidligere genåbning.

Særligt muligheden for afholdelse af sommeraktiviteter for børn, ved vi, er et vigtig punkt på dagsordenen for både DIF og regeringen. Derfor er vores klare anbefaling til alle svømmeklubber, at I skal forberede jeres camps og ferieaktiviteter som normalt, naturligvis med modifikationer i forhold til de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, i forhold hvordan I plejer at gøre. Vi er klar over at det kan vise sig at være spildte kræfter, hvis forsamlingsforbud og tilladelser ikke ændrer sig. Men vi kan kun forholde os til de meldinger vi får lige nu, velvidende at alt dette kan ændres fra den ene dag til den anden.


Vi i H2Odense støtter op om denne udmelding, og vælger derfor at afvente med at give klar besked om, hvorvidt vi afholder vores sommercamps 2020 eller ej. Vi forholder os derfor åbne for muligheden om at planlægge og afholde vores camps i en eller anden form, men er også opmærksomme på at vi kan risikere at aflyse helt. 


Refunderingsmuligheder:

Er man tilmeldt en sommercamp i vores forening, enten Rema1000 Aquacamp eller H2Odense Teencamp 2020, kan man fortsat og helt frem til andet bliver udmeldt, få refunderet det fulde beløb man har betalt for camp. Dette er også gældende, hvis vi skulle risikere at aflyse helt. 

Har I spørgsmål eller tvivl om ovenstående, kontakt da mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor vores aquacampledere sidder klar til at svare jer. 

God dag og weekend, fra H2Odense og aquacamplederne.

© H2Odense 2023