Kære medlemmer 

Efter det var kommet frem, at svømmehaller kun er rangeret som middel smitterisiko fra Statens Serums Institut, og dermed er langt bedre placeret end andre idræts- og kulturtilbud, som nu er sat til at åben tidligere end svømmehaller, så havde vi forventet mere positive meldinger fra statsministeren ved pressemødet i torsdags.

Vi har været i yderligere dialog med kommunen, og at fået det trygprøvet om svømning, vandpolo og kunstsvømning er henvist helt til 4. fase af genåbningen, hvor svømmehaller er indplaceret. Det har desværre vist sig, at være tilfældet, og derfor er det med beklagelse af vi endnu en gang må give et trist melding om, at træningsaktiviteterne i svømmeskolen er aflyst.

Og denne gang strækker aflysningerne sig til resten af sæsonen, hvilket vi er ærgerlige og triste over. Vi er dog i gang med at forberede efterårssæsonen, hvor vi håber på mere normaliserede forhold. Det skal vi nok snarest begynde at melde mere ud omkring, så I også kan sikre jer en plads i den kommende sæson. 

Vi har modtaget nogle få henvendelser med spørgsmål om kompensation for den aflyste træning. Det kan vi desværre ikke tilbyde. I foreninger betaler man et kontingent for at være medlem - ikke en betaling for den konkrete træning. Kontingent går også til at sikre, at der er et godt foreningstilbud at vende tilbage til på den anden side. Denne praksis er helt på linje med hvad man gør i andre idrætsforeninger.

Vi skal nok fortsætte med at orientere, hvis der sker nyt, men lige nu ser det trist ud. 

Mvh

Bestyrelsen

© H2Odense 2023