I weekenden var hele 2 holdet, 3 holdet og teknik afsted til Ringe International.

Et stævne vi har deltaget i de sidste mange år og som vi nyder at støtte op omkring! :)

Dagmar Stahl og Olivia Funder fik til opgave at beskrive stævnet:

Stævnet Ringe international handler om styrke og gode tider!!

Dagmar og jeg fik en opgave af Cathrine til at skrive et referat af hele stævnet - lad mig bare sige det var noget af en opgave.

Lørdag var der finaler som gjorde vi først var færdige kl.21. Men man blev lidt træt til sidst af at sidde inde i en svømmehal en hel dag. Det var en hyggelig weekend - slet ikke noget der.

Ind svømningen var okay man fik svømmet lidt eller 20 min HAHA

Da stævnet begyndte rigtigt lørdag startede det med en indmarch af officials og dommere.

Som start skulle alle på 3.holdet svømme 100 IM det gik rigtig godt for os alle. Og alle på 3.holdet var rigtig gode til at heppe på alle også på 2.holdet.

Så fik vi lov at gå ud og spise lidt mad. Mange af drengene spillede fodbold sammen med nogen fra frem. Vi piger sad og spiste og spillede kort sammen med nogen af pigerne fra frem.  Selvom man ikke rigtig kendte dem, men bare havde set dem til stævner var det rigtig godt at snakke med dem. Og de er alle rigtig søde.

Da vi havde spist, skulle vi til at svømme 50 fri alle sammen.

Lad mig bare sige tak til Dagmar fra alle, det er hendes skyld at Cathrine skal med os i vandet og give kage! JUUBIII

Da alle de indledende løb var færdig, skulle vi over og spise aftensmad kl.17. Vi fik pasta kødsauce og som dessert fik vi frugtsalat med vaniljesauce og det smagte rigtig godt. Da vi kom tilbage, skulle alle dem der var gået videre fra de indledende løb til finalerne De skulle svømme ind svømning og imens de gjorde det var mange af os andre ude i hallen og lavede styrketræning for vi var overhoved ik trætte - det kan da jeg ikke forstå. Men så skulle de i gang men finalerne og det var rigtigt godt.

Da finalerne var over var h2odense trætte men der kom mange medaljer med hjem.

Søndag begyndte med ind svømning kl.8 og indmarch kl.9. det var næsten helt som i går der var bare ingen finaler også sluttede vi allerede kl. 14 så det er altid godt.

Men alle på 3.holdet begyndte med 100 fri og der blev heppet på både 3.holdet men også 2.holdet. også fik vi lov til at spise og så var der 100 ryg efter.

Efter de 100 ryg var der Holdkapper 10 X 50 fri men vi var 5 på 3.holdet der ikke svømmede det.

Også lægger 2.holdet lige ud med at vinde deres heat og vinde julekalender og efter annoncerede de hvem der havde vundet pokalen og h2odense kom på en anden plads lige efter Ringe men det er der ikke nået at sige til.

Men alt i alt har det været et godt stævne med heppende og larmende børn til Ringe international og der er kommet mange medaljer og julekalendere med hjem og jeg tror at Cathrine, Kasey og Lasse er ved at være trætte af os. Men så er det jo godt der står på træning i dag!

© H2Odense 2023