FREM og H2Odense går sammen om at skabe unikke muligheder for vandpolosporten i Danmark.

På trods af pres på svømmehallerne og stigende vandmangel i Odense, får bredden - børn, ungdom og masters - nu flere og bedre muligheder for mere træning. Det sker efter de to klubber går sammen om at udnytte byens faciliteter, trænere og hinandens ressourcer på nye måder. Eliten vil også blive tilgodeset, og Odenses bedste vandpolospillere vil nu kunne træne alle ugens dage i bassiner med dybt vand.

“FREM har gennem mere end 30 år vist, at de er de er fremragende til vandpolo i Danmark. Sammen med FREMs erfaring og H2Odenses kompetencer i at skabe talent- og elitetræningsmiljøer kan vi se frem til en spændende fremtid for vandpolo i Odense og Danmark”, siger Brian Marshall, direktør i H2O. “Vores miljø og træning kan nu komme H2Os medlemmer til gode, og vi får mulighed for at udvide FREMs medlemstilbud”, siger Christian Heyde-Petersen, bestyrelsesformand i FREM, og fortsætter: ”Sammen kan klubberne også give bredden endnu bedre - og flere - muligheder i Odense.“ Begge klubber glæder sig over muligheden for at forstærke og videreudvikle træningsmiljøet for vandpolo til gavn for alle i Odense, og sammen kan de skabe de helt rigtige rammer for et mangfoldigt og inkluderende fællesskab for sporten.

Dertil kommer, at Odenses status som uddannelsesby er velkendt, og med Odenses eliteidtræts-tiltag, herunder Odense Elite College, kan man nu tilbyde de bedste vandpolospillere kost og logi samt vandpolo hver dag, mens de uddanner sig eller arbejder i Odense. ”Dygtige seniorer vil så kunne hjælpe i børne og ungdom, så de også får et løft. På længere sigt kan vandpolo – sammen med andre discipliner – integreres i al svømmeundervisning i Odense. Så er der 4000 børn der hvert år stifter bekendtskab med vandpolo – til gavn for bredden og sportens synlighed” forklarer Brian Marshall og Chr. Heyde-Petersen. Med sådanne rammer får sporten et miljø uden lige i Danmark til gavn for alle i Odense samt til gavn for sporten.

Alle nuværende hold vil fortsat spille som FREM.

For yderligere information kontakt:

Brian D Marshall, H2O, mobil: 61286356

Chr Heyde-Petersen, FREM, mobil: 51918618

© H2Odense 2023