Uge 7 har for 23 svømmere, trænere og nogle voksne gået med træning, samvær og alternative aktiviteter i Manavgat,Tyrkiet. Vejret plejer at være fornuftigt til udendørs træning på denne tid af året, og på trods af nogle dårlige dage, så har de fået trænet en hel del. På hotellet var der en opvarmet udendørs 50m pool, så der har været mulighed for at træne hårdt, samtidig med at de kunne nyde de lune solstråler. 

Der er selvfølgelig en grund til at de rejser afsted og skal bruge en uge sammen. Forberedelser til resten af sæsonen er vigtig og derfor havde førsteholdstræner Winnie Faber en klar vission med turen; 
“The focus has been to get a stronger AEC base which is needed to assimilate the power better. In addiction we will work towards our preparations for Danish Open / Danish Junior Championships.”  

Udover den hårde træning, var der også plads til hyggelige og sjove stunder. Nedenfor ses hele holdet i udstyr, for dagen stod nemlig på rafting og svævebane. Det betød action og masser og grin, hvor alle kunne blive rystet sammen. Her blev holdledere og trænere på land, og lod de unge mennesker om actionen. 

52591410 10216133261117517 7627904669800464384 n

Photo: Trine Benediktson 

 

Der bliver udtalt, at de har nu generelt har forbedret deres fysiske form og udholdenhed. Det betyder at de forhåbentlig er klar til resten af sæsonen og er klar til at give den fuld gas, hør her hvad førsteholdstræner Winnie udtaler: 
“We are now ready for 3 weeks of increasing our weekly volume in the sessions up to 2 weeks before Danish Open and Danish Junior Championships from the 5th of April - 9th of April”.

Vi håber alle havde en super fed tur, og hvis man er mere interesseret i at følge med i hvad der sker her i H2Odense, så skal man være velkommen til at følge os på facebook. 

Mvh. H2Odense 

© H2Odense 2023