Det nye år har budt på ny træner til klubben: nemlig den amerikanske Kasey Foley fra Californien. 

Nogle af jer har haft muligheden for at møde ham allerede, men vi synes alle skulle være så heldige lige at kende ham bare en lille smule.

Pr. 1/1 2019 har amerikanske Kasey Foley valgt at skifte hverdagen i USA ud med en dagligdag i det odenseanske, som ny træner for andetholdet i klubben. Han har selv været svømmer, og på college formåede han endda, at kvalificere sig til Olympic Trials i USA. Senere hen har han arbejdet som svømmetræner i Californien og læst statskundskab, men nu skulle der ske noget nyt og derfor har han valgt, at udfordre sig selv ved os her i H2Odense. 

For at lære Kasey bedre at kende, så spurgte vi ham om, hvad hans største sportslige oplevelse har været. Her var han ikke i tvivl, da det stod mellem en teamindsats eller en individuel præstation; ”Det største har uden tvivl været at vinde 50 meter fri til WAC på college. Ikke kun fordi det var en god præstation, men samtidig fordi, at der stod fire af mine bedste venner og lykønskede mig da jeg var færdig. Svømning er en holdsport og dette glemmer folk tit. Selvom det var mig der vandt, så delte jeg det med fire drenge som jeg har delt hver dag med i to år, så det var en sejr for os alle.” 

Så husk det, svømning er en holdsport, så støt hinanden! 

“Jeg ønsker at hjælpe unge svømmere både i og udenfor hallen. De skal have støtte til, at finde deres vej og deres mål for fremtiden, og hvis jeg om 15 år, har en der kommer til mig og siger at de er taknemlige for min hjælp og at jeg har hjulpet dem på vej med svømning, så er jeg utrolig tilfreds og så er mit drøm nået.” Dette var Kaseys svar, da vi spurgte ham om, hvad hans mål og drømme for fremtiden er. 

Han er utrolig glad for at være kommet til Danmark, og han glæder sig til at møde jer allesammen ordentligt. Vi er sikre på, at han kommer til bidrage med noget nyt og spændende og vi er utrolig glade for at have fået ham ombord på holdet. 

Han er som sagt ansat som træner for andetholdet, så tag endelig fat i ham og sig hej!

Vi håber i vil tage super godt imod ham og lad os vise ham, hvad vi kan i H2Odense. 

Mvh.
H2Odense

 

image1.jpeg

© H2Odense 2023