Så blev det i weekenden, hvor H2Odenses største talenter i kunstsvømning viste deres værd.

Fie Kaldahl og Kerstin Andreasen vandt Guld ved DÅM for 13-15 årige i duet, som de svømmede flot og sikkert og lagde en god afstand ned til nummer to. - Tillykke

Kerstin, som havde startet søndagens konkurrence med meget flotte præstationer i figurkonkurrencen, som er halvdelen af en konkurrences samlede resultat, lage sig i føring inden musik konkurerrencen foran 9 andre deltagere. Herefter svømmede hun en meget flot solo, som bevirkede at hun tillige vandt solo konkurrencen. - Tillykke.

Fie og Kerstin er kun 2. års svømmere i denne aldersgruppe, så vi har meget at vente af dem.

Vi havde tillige Ida Sundekilde Olsen i juniorrækken i solo, hvor hun klarede sig godt. Hun har kun svømmet ved os få år, men var forholdsvis gammel, da hun startede, som hun er presset ud i en svær gruppe.

Cecilie Terp svømmede sin første solo. Hun stillede tillige op i 13- 15 års rækken. Her så vi også flotte præstationer, som blev bemærket af flere dommere efterfølgende.

Anna Smidt Evers og Alma Faurhold prøve skeer med duet. Her skal mere benarbejde til, men pigerne er gode i vandet sammen, så vi glæder os til flere duetter.

Endelig havde vi er hold med i 12 år og yngre, som bestod af Sara Klaja, Ida Mølgaard, Liva Burgaard og Elisabeth Jørgensen. De svømmede et af deres bedste programmer og der var stolte forældre, som heppede med, men det rakte desværre kun til tredjepladsen af tre hold.

© H2Odense 2023