Beretning fra vores 2. holds assistenttræner Cathrine Olsen, der holdte styr på de yngste H2Odense svømmere til weekendens NyborgÅrgangsCup 2018

"I weekenden besøgte vi Nyborg til Nyborg Årgangs Cup. Et stævne mange af mine svømmere havde set frem til, fordi der var mulighed for at komme i den berygtet finale med musik og lys.  Så det var 5 spændte svømmere, der var klar til, at give den gas hele weekenden.

Allerede fredag viste de allesammen, hvor meget de har rykket sig de sidste par måneder. Alle kom hjem med pr og endda rigtig flotte pr’er! Derudover havde vi også, alle drengene med i mindst en finale, hvilket også bragte en hel del medaljer med hjem.
Overordnet var det virkelig et godt stævne, dog en smule langt, hvilket kunne mærkes til sidst. Alle var trætte og brugte, men alligevel blev der givet det aller sidste. Jeg er stolt over den præstation, som alle svømmerne leverede.

Nyborg havde skabt nogen helt fantastiske rammer, som jeg er sikker på, at svømmerne vil huske. Hvem har ikke altid ønsket sig, at gå ind til en finale med spotlight og musik? 🙂

Vi kommer helt sikkert igen næste år."

 

© H2Odense 2023