H2Odense havde fornøjelsen at sende fire synkrosvømmerer til Prag for at konkurrerer i et internationalt setup i en kultur hvor Synkronsvømning er langt større end herhjemme i Danmark. 

 

"Fie, Kerstin, Sofie og Kathrine tog Torsdag aften til Prag og dagen blev primært brugt i et fly og på at finde hotellet og herefter direkte i seng. Fredagen tilbragte vi i en varm svømmehal hvor Fie og Kerstin i 13-15 års gruppen konkurrerede i figur, hvilket tog hele eftermiddagen og aftenen. Lørdagen stod det på duet for Fie og Kerstin samt solo for Kathrine i seniorrækken. Alt forberedelsen lå tidligt lørdag morgen på hotellet med håropsætning, makeup og landtræning, og ellers var det over i svømmehallen og nyde det smukke svømning og færdiggøre de sidste detaljer. Lørdag aften blev heldigvis brugt kulturelt inde i Prag, hvor der blev set på julemarkeder.

Søndag morgen skulle der klargøres til Kerstins solo, og værelserne skulle pakkes ned igen. Kufferterne blev pakket og medbragt i svømmehallen hvor Kerstin svømmede og vi atter så mange andre spændende musikprogrammer.

Så blev snuden vendt ind mod Prag centrum hvor vi shoppede lidt og nød den sidste julestemning i Prag og derefter var det tid til at hoppe på flyet hjem.

På trods af nogle fine præstationer blev det ikke til andet end oplevelser for os piger der var af sted. Vi så mange fine programmer og spændende ben og arm, som vi skal hjem og afprøve i vandet selv." 

© H2Odense 2023