H2Odense havde tidligere på denne måned et super Regionsmesterskab arrangeret på hjemmebane i samarbejde med Dansk Svømmeunion. Dette betød at vi opnåede at få hele fem svømmere udtaget til de Danske Årgangssamlinger der foregår i denne weekend i Esbjerg. Således er H2Odense blandt de fire klubber i Danmark der har flest svømmere udtaget, kun overgået af Vejle Svømmeklub. De fem H2Odense svømmere er:

  • Agnete Habermann
  • Mads Juul Henriksen
  • Mia T. Klüver-Kristensen
  • Victor Nygaard
  • Lukas Stæhr Bentsen

Coach Nicolai Degn fortæller følgende om udtagelsen, forventninger og generelt omkring setuppet.

Hvad ser du frem til?

For mig personligt, ser jeg frem til at møde de øvrige årgangstrænere og høre hvordan man går til svømningen i resten af DK, selvfølgelig også til at se hvad Mads (NTC træner, red.) har at lære os!

For svømmerne tror jeg det vil blive en rigtig god oplevelse hvor de måske kan se, at der er hele mennesker bagved konkurrenterne fra resten af landet og forhåbentlig skabe nogle gode relationer til hinanden samtidig med de får nogle nye input til deres svømning.

Men mest af alt tror jeg både trænere og svømmere glæder sig til at smage Børges køkkenkunst igen :)

Hvad tænker du om set-uppet?

Jeg synes det er et meget interessant initiativ at indbyde flere årgangssvømmere til en sådan samling, det vidner om unionens bevidsthed om svømmere udvikler sig i forskellige tempoer men giver stadig noget til dem som allerede er langt i deres udvikling. Jeg tænker også det er en lang weekenden vi skal på, så der vil være meget tid til at lærer hinanden at kende og gå i dybden med noget af indholdet.

Ift. Indholdet på samlingen er jeg glad for fokus ligger på det tekniske aspekt og håber det med til at bekræfte den antagelse, vi også arbejder ud fra her i klubben, at noget af det sjove ved svømningen er at udvikle sig personligt, og sammen med andre.

 

Efter Arrangementet fortalte Nicolai følgende

Vi havde besøg af Daniel Skaaning der fortalte om livet som svømmer og øvede starter og vendinger med NTC træner Mads Bjørn hvilket svømmerne syntes var mega fedt

 

Vi ønsker dem en rigtig god samling og håber naturligvis de tager en masse nye viden og erfaringer med hjem.

Se alle de kvalificerede svømmer her

Læs meget mere om årgangssamlingen her

© H2Odense 2023