Direktør i H2Odense 

H2Odense søger direktør til nyoprettet stilling. Læs mere her: Stillingsopslag

 

Træner i Eliteafdeligen

Vi er altid interesseret i at høre fra gode trænere der ønsker at blive en del af vores stærke trænerteam. Kontakt vores Klubchef på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor du vedhæftet din ansøgning og CV. 

 

Træner i svømmeskolen:

Vi kan altid bruge nye trænere! I øjeblikket søger vi flere faste trænere fra januar. Er du interesseret, eller vil du gerne høre mere om hvilke muligheder der er, så send en mail/ansøgning til trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Hjælpetræner i svømmeskolen:

Vi kan altid bruge nye hjælpetrænere! I øjeblikket mangler vi dog ikke nogen fast, men vi kan dog altid bruge en afløser mere. Er du interesseret, eller vil du gerne høre mere om hvilke muligheder der er, så send en mail/ansøgning til trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Afløser i svømmeskolen (træner/hjælpetræner):

Vi søger altid afløsere, så er du interesseret i et job som afløser, så send gerne en ansøgning til trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

5 grunde til at du vil være med hos os:

1. Et meningsfuldt og givende arbejde 

2. Et stærkt fællesskab med mange gode oplevelser 

3. Et relevant studiejob der giver undervisererfaring 

4. Masser af personlig udvikling og læring

5. Guld værd på CV

 

© H2Odense 2019