Træner i konkurrenceafdelingen

Vi er altid interesseret i at høre fra gode trænere, der ønsker at blive en del af vores stærke trænerteam. Kontakt vores Formand på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med din interesse, og han vil sørge for at sende dig videre til rette vedkommende.

 

Lige nu søger vi en Elitetræner til konkurrenceafdelingen - læs mere herhttps://www.h2odense.dk/om-h2odense/nyheder/227-stillingsopslag-h2odense-soger-elitetraener-til-argangssvommere

 

Træner i Svømmeskolen: (Over 18 år)

Vi kan altid bruge nye trænere, enten til faste hold eller som afløser, med henblik på at overtage faste hold senere hen. Er du interesseret, eller vil du gerne høre mere om hvilke muligheder der er, så send en mail/ansøgning til vores kontor på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Hjælpetræner i svømmeskolen: (For 15-17-årige)

Vi kan altid bruge nye hjælpetrænere! Er du interesseret, eller vil du gerne høre mere om hvilke muligheder der er, så send en mail/ansøgning til vores kontor på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Afløser i svømmeskolen (træner/hjælpetræner):

Vi søger altid afløsere, så er du interesseret i et job som afløser, så send gerne en ansøgning til vores kontor på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

5 grunde til at du vil være med hos os:

1. Et meningsfuldt og givende arbejde 

2. Et stærkt fællesskab med mange gode oplevelser 

3. Et relevant studiejob, der giver undervisererfaring 

4. Mange muligheder for personlig udvikling og læring

5. Guld værd på CV'et

 

 

© H2Odense 2020