Træner i konkurrenceafdelingen

Vi er altid interesseret i at høre fra gode trænere, der ønsker at blive en del af vores stærke trænerteam. Kontakt vores Formand på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med din interesse, og han vil sørge for at sende dig videre til rette vedkommende.

  

Træner i Svømmeskolen: (Over 18 år)

Vi kan altid bruge nye trænere, enten til faste hold eller som afløser, med henblik på at overtage faste hold senere hen. Er du interesseret, eller vil du gerne høre mere om hvilke muligheder der er, så send en mail/ansøgning til trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Lige nu mangler vi trænere til følgende hold: 

- Onsdag i Bolbro kl. 18-20.30, Begynder på Dybt, Børn Øvede 1, Voksen Svømmetræning Øvede

- Lørdag i Højme kl. 8-10, Baby og Tumlinge

 

Hjælpetræner i svømmeskolen: (For 15-17-årige)

Vi kan altid bruge nye hjælpetrænere! Er du interesseret, eller vil du gerne høre mere om hvilke muligheder der er, så send en mail/ansøgning til trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Afløser i svømmeskolen (træner/hjælpetræner):

Vi søger altid afløsere, så er du interesseret i et job som afløser, så send gerne en ansøgning til trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

5 grunde til at du vil være med hos os:

1. Et meningsfuldt og givende arbejde 

2. Et stærkt fællesskab med mange gode oplevelser 

3. Et relevant studiejob, der giver undervisererfaring 

4. Masser af personlig udvikling og læring

5. Guld værd på CV'et

 

 

© H2Odense 2020