Træner i Eliteafdeligen

Vi er altid interesseret i at høre fra gode trænere der ønsker at blive en del af vores stærke trænerteam. Kontakt vores Klubchef på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor du vedhæftet din ansøgning og CV.

Lige nu søger vi en 1. holds assistent træner, læs opslag her

Lige nu søger vi en 2. holds træner, læs opslag her

 

Træner i svømmeskolen:

Vi kan altid bruge nye trænere! I øjeblikket mangler vi dog ikke nogen fast, men vi kan dog altid bruge en afløser mere. Er du interesseret, eller vil du gerne høre mere om hvilke muligheder der er, så send en mail/ansøgning til trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Hjælpetræner i svømmeskolen:

Vi kan altid bruge nye hjælpetrænere! I øjeblikket mangler vi dog ikke nogen fast, men vi kan dog altid bruge en afløser mere. Er du interesseret, eller vil du gerne høre mere om hvilke muligheder der er, så send en mail/ansøgning til trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Afløser i svømmeskolen (træner/hjælpetræner):

Vi søger altid afløsere, så er du interesseret i et job som afløser, så send gerne en ansøgning til trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© H2Odense 2018