Antibulli workshop og frokost med gode kollegaer

04-04-2024

Det gode kollegaskab blev plejet og inspireret i påskeferien. 

I H2Odense ønsker vi at skabe en stab der føler sig hørt, inspireret og respekteret. Det har vi i påskeferien gjort en indsats for at imødekomme ved at afholde en workshop for alle ansatte med udgangspunkt i antibulli.

ANTIBULLI 

Antibulli Svømning har til formål at bidrage til at skabe en hold- og klubkultur med høj tolerance, hvor alle respekterer hinanden, taler ordentligt og hjælper hinanden, så klubben er et rart sted at være.

Grundtanken ved Antibulli Svømning er, at et stærkt sammenhold og gode børnefællesskaber forebygger eksklusion og mobning.

Antibulli Svømning er en del af Antibulli, som oprindeligt blev udviklet af Mary Fonden og MH24 - Mikkel Hansen mod mobning. Sammen med Mary Fonden har Dansk Svømmunion samarbejdet om at udvikle Antibulli Svømning.

Vi fik mulighed for at blive klogere på konceptet og forberede øvelser på land i fællesskab, som efterfølgende blev afprøvet i vandet.
Udover den nyttige workshop fik vi også sammen nydt god frokost og sluttede en aktiv omgang i svømmehallen af på fynsk manér med en klassisk brunner. 

 

Læs mere om antibulli her:
https://www.svoem.org/Discipliner/Bredde/Aktiviteter/Antibulli-Svoemning/