Praktikant til Markedsføring

13-03-2024

Praktikant til markedsføring og contentproduktion

Praktikantstilling i efteråret 2024

Vil du være en del af H2Odense - en forening i rivende udvikling indenfor såvel konkurrencesvømning som svømmeskolebranchen?

Vi søger lige nu én eller to engagerede og dygtige praktikanter, der ønsker at være med til at drive og udvikle vores markedsføring og branding på de sociale medier. Du skal være vild med contentproduktion i tekst, billeder og især video, og så skal du brænde for sport, foreningsliv og bevægelsesglæde. Kender du til svømmesporten er det kun en fordel - ellers er nysgerrighed på sporten essentiel.

Om dig:

Vi søger en praktikant, der er selvdrevet og proaktiv, og som kan arbejde både selvstændigt og i samarbejde med ansatte og frivillige. Du er klar på at møde en masse forskellige mennesker, og kontakte holdledere, trænere og svømmere i klubben. Du brænder for at blive dygtig til contentproduktion og markedsføring på sociale medier, og du skal have lyst til at blive en del af en forening i konstant udvikling.

Om os:

I H2Odense vil du blive en del af en forening med omkring 2700 medlemmer, der brænder for at give babyer, børn, unge og voksne en god oplevelse i vandet og et fællesskab at mødes i. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen, og kan derfor hurtigt sætte gode ideer og tiltag i verden. Som ansat hos os vil du være med til at drive en forening, der tilbyder gode vandaktiviteter for alle aldersgrupper og på alle niveauer i Odense. Du vil få mulighed for at få erfaring med mange forskellige ansvarsområder, hvilket vil give dig en bred vifte af kompetencer og udviklingspotentiale. Hos H2Odense får du et fleksibelt arbejde, hvor der er plads til både dine foreløbige kompetencer samt mulighed for at udvikle dig yderligere. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er nøglen til succes, og værdsætter vores medarbejderes bidrag og ideer.

Mulige opgaver: 

Ansættelsesforhold

Praktikforløbet vil ligge i efterårssæsonen, i et nærmere aftalt tidsrum. Arbejdstiden er fuldtid og arbejdspladsen er som udgangspunkt er på vores kontor i Odense V, beliggende på Stadionvej 50a, Svømmernes Hus. Der er også mulighed for hjemmearbejdsdage efter behov. Da svømmetræning ligger i eftermiddag og aftentimer, vil der være brug for, at du kan være til stede i svømmehallerne der. 

Vi glæder os til at møde vores nye praktikant, så tøv ikke med at sende os din ansøgning og dit CV til administrationsmedarbejder Christiane Falke Bjerregaard-Laursen cf@h2odense.dk 

Ansøgningsfrist 30. april 2024. Vi forbeholder os retten til at besætte stillingen inden hvis den rette kandidat melder sig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte administrationsmedarbejder Christiane Falke Bjerregaard-Laursen cf@h2odense.dk