Vi forholder os løbende til hvad myndighederne, Dansk Svømmeunion, DIF og Odense Idrætspark melder ud om retningslinjer der påvirker vores vandaktiviteter, og opdaterer her på siden derefter. Senest opdateret torsdag d. 24/8-21.

 
Generelle retningslinjer for svømmehallerne

Punkt 1: ANGÅENDE SYGDOMSSYMPTOMER OG BORTVISNINGSGRUND

 • Personer som udviser tegn på COVID-19 symptomer (herunder hoste, feber, sår i halsen, hovedpine, luftvejsinfektion, næse der løber eller generel utilpashed) må ikke deltage i nogle aktiviteter eller befinde sig i hallen. 
 • Personer der ikke følger ovenstående retningslinje vil/kan blive bortvist.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Punkt 2: ER DU TESTET POSITIV FOR CORONA? DETTE GØR DU:  

 •  Kontakt straks H2Odense på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så kan vi tage os af smitteopsporingen i klubben.
 •  Ved smitteopsporingen kontakter vi alle, som potentielt kan have været i svømmehallen samtidig med den smittede.    
 •  Den smittede kan først vende tilbage til undervisningen, når denne har været symptomfri i 48 timer efter en negativ test er foretaget.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Punkt 3: MUNDBIND OG CORONAPAS

 • Mundbind er ikke påkrævet. 
 • Vi opfordrer til at medlemmer (over 12 år) lader sig teste løbende gennem sæsonen, således at vi kan holde vores smitterisiko på det laveste.
  • Der er dog lige nu ikke krav om fremvisning af coronapas for hverken medlemmer, ledsagere og/eller familie.  


_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Punkt 4: FORÆLDRE, FAMILIE OG PÅRØRENDE

 • Forældre og familie er velkomne til at se deres børn svømme fra tilskuerrækker/balkon/bænke - dog ved vi fra erfaring af børnenes fokus og udvikling skærpes, når der ikke altid er tilskuere. Derfor er forældre og familie velkomne i hallen de følgende gange:  
  • Uge 35 og 36: Man er velkommen til at sidde i hallen og se sit barn svømme de første to uger af sæsonen (uge 35 og 36).
  • Hver 1. gang i måneden: Efter uge 35-36 er man velkommen til at sidde i hallen og se sit barn svømme hver den 1. gang i måneden.
  • Udover disse uger og svømmegange er hallen kun tiltænkt svømmere, ansatte og eventuelt særligt aftalte forældre (disse aftaler kan laves med hallens halansvarlige, såfremt det er barnets behov at en forælder er med i hallen).
 • Vi opfordrer til at det kun er medlemmerne, der bruger faciliteterne, herunder også toiletter.
 • Har I spørgsmål eller ønsker at komme i kontakt med os, kan I komme ind i hallen og blive henvist til den halansvarlige. Læs mere om de halansvarlige og find deres kontaktoplysninger her: https://www.h2odense.dk/kontakt


__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Punkt 5: I OMKLÆDNINGSRUMMET

 • Brug den opstillede sprit ved indgang og udgang af omklædningen, hver gang I forbipasserer den.
 • Man har maksimalt 15 minutter til at omklæde/bade. Grænsen på de 15 minutter er sat efter behovet for at få mange igennem, uden at der bliver overlap mellem holdene. Det kan ske at der er mange i omklædningen, og her vil reglen om de 15 min undvige for behovet om at vente på at der bliver plads i omklædningsafdelingerne. I det tilfælde tager man den tid det tager, for at sikre plads og tryghed i rummet. Hjælp os med selv at vurdere situationen, da vi ikke har ressourcer til at have hjælpere i omklædningen.
 • Forsøg så vidt muligt at lade dem der skal ind og svømme komme først i omklædningen. 
 • Særligt for børn: Børn fra 7 år skal gå alene i omklædning og om muligt selv gå ind i hallen. Børn under 7 år må have 1 forælder med i omklædningen. Vi opfordrer til at forældre hjemmefra lærer deres børn i god tid før de fylder 7 år, om hvordan man kommer gennem omklædningen uden hjælp. Dette er for at dæmme op for den kødannelse der kan opstå ifm. omklædning og for at holde antallet af personer i omkældningen på et passende antal ift. størrelsen af rummet.


__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Specifikke retningslinjer og nyttig viden om svømmehallerne

Universitetet

Bolbro

Klosterbakken

Højme

Vollsmose

 

© H2Odense 2021