Opstarten i hallerne udskydes yderligere - men vi åbner for udendørsaktiviteter i stedet! 

Efter vi nu igen må vente med at komme i vandet (jf. de seneste forlængelser af nedlukningen), har vi i stedet valgt at igangsætte en række udendørsaktiviteter for vores medlemmer. Dem kan du læse om og tilmelde dig til her på siden! 

Tilbuddene kommer til at opstarte fra mandag d. 8. marts i uge 10 med en række ugentlige tilbud. 

Aktiviteterne vil være tilpasset aldersgrupper, og giver mulighed for at alle niveauer og typer af medlemmer kan deltage. Vi har en lang række tilbud klar, og skulle det vise sig at aktiviteterne bliver en større succes end hvad vi forventer, vil vi forsøge at åbne op for flere tilbud, så alle der ønsker at være aktive, har får mulighed for det! 

Generelt

Hvad koster det? 

Udendørsaktiviteterne er tænkt som en måde, hvorpå vi igen kan mødes og være aktive med vores medlemmer, og derfor er de selvfølgelig også gratis for allerede eksisterende medlemmer.
Er du ikke allerede medlem i klubben, men ønsker at deltage på et af nedenstående tilbud, skal du først tilmelde dig et svømmehold i klubben/betale kontingent, før du kan tilmelde dig udendørsaktiviteterne. Du kan finde vores svømmehold her: https://www.h2odense.dk/hold-og-tilmelding

 

Hvilke hold tilbyder vi? 

Tilbuddene er arrangeret efter aldersgrupper, og aktiviteterne der planlægges, er tilpasset alderen på de deltagende. Disse er delt i følgende grupper:

  • Gruppe 1: 0-2 år (med forældre)
  • Gruppe 2: 3-5 år  (med forældre)
  • Gruppe 3: 6-8 år
  • Gruppe 4: 9-11 år
  • Gruppe 5: 12-18 år
  • Gruppe 6: Voksen (18+) Kondition og styrke
  • Gruppe 6: Voksen (18+) Gåtur og bevægelse
  • Gruppe 6: Voksen (18+) Motion og bevægelse

 

Tilmelding

Når I tilmelder jer, er det til fast(e) ugentlig(e) hold (ét eller to af ovenstående gruppehold). 

Tilmelding til aktiviteterne sker ved først-til-mølle-princip. 

Der er åbent løbende for tilmelding. 

Det er muligt at tilmelde sig et hvilke som helst hold man ønsker, i den rette aldersgruppe. Det er ikke et krav, at I tilmelder jer et hold ved den svømmehal I normalt går til svømning, eller på det tidspunkt I normalt går til svømning i. Dette er helt op til jer at vælge. Vi håber at det kan medvirke til at flest mulige medlemmer kan finde et hold at deltage på.

I må max deltage på to hold pr. medlem pr. kontingent. Disse hold er fastlagt hver uge, og man kan ikke prøve nye hold løbende. Vi forsøger at undgå større smittekæder, ved netop at sørge for at der er de samme deltagere på holdene hver uge.

Vi forventer at I møder op hver uge på holdene, da pladsen ellers bør gå til andre, der kunne tænke sig at deltage. Ved kortvarig sygdom er det ikke nødvendigt at give besked, men hvis I er væk mere end 2 gange, skal I give besked herom til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Hvis ikke I møder op 3 gange i træk, og ikke giver en melding om grunden hertil, forbeholder vi os retten til at tage jer af holdet, så andre kan få pladsen.

Sidste dag med udendørsaktiviteter for de nuværende tilbud, er sat til d. 20. april. Bliver det meldt fra Regeringen at nedlukningen efter d. 21. april forlænges igen, fortsætter vores udendørstilbud ligeledes. 

OBS - det kan ske at der ved tilmelding meldes "fejl" når I logger ind. Dette burde dog ikke stå i vejen for at I faktisk er tilmeldt, når I har logget korrekt ind. Tjek gerne selv efter om I er blevet korrekt tilmeldt, ved at logge ind på medlemslogin, hvor I kan se hvilke hold I er tilmeldt: https://www.h2odense.dk/hold-og-tilmelding/medlemslogin. Hvis den ike er korrekt tilmeldt, og der meldes fejl, kontakt os da på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Yderligere information

Påklædning er på eget ansvar, med udgangspunkt i at vores aktiviteter afholdes udendørs - vi kan ikke rykke indendørs på noget tidspunkt, selvom vejret ikke er i top. Tag hellere en ekstra trøje og regntøj med. Vores trænere står klar til at modtage jer i al slags vejr! 

Holdene afholdes i nærheden af de forskellige svømmehallers udendørsområder på forskellige tidspunkter og ugedage. Find disse under hver enkelt holdbeskrivelse herunder.

Der afholdes ikke udendørsaktiviteter på helligdage. Følg med i vores lukke-feriedage på vores kalender: https://www.h2odense.dk/aktiviteter/kalender.

Vær opmærksom på at toiletbesøg ikke er muligt. Derfor anbefales det, at I ikke drikker for meget før og under aktiviteterne, men venter mest muligt til efter.

 

Corona retningslinjer

Der er ikke krav om fremvisning af en negativ coronatest- eller pas for at kunne deltage. Dog forventer vi at I bliver hjemme, hvis I mistænker at I kan have corona, eller udviser symptomer på corona. Er du i tvivl, så læs Sundhedsstyrelsens anbefalinger: https://www.sst.dk/da/corona/Hvis-du-har-symptomer_-er-syg-eller-smittet/Hvis-du-faar-symptomer
 
Der er ikke krav om, at I bærer mundbind eller visir. Ønsker I at bære det alligevel, er I meget velkomne til dette.

Der vil være sprit tilgængeligt ved alle hold hver uge, som skal benyttes når I ankommer til holdet og når I går igen, samt undervejs efter behov, eller ved anvisning af trænerne.

Forsamlingsloftet lige nu, for udendørs forenings- og idrætsaktiviteter, er på 50 personer. Vi har sat holdene på max 23 deltagere, da der også vil være 2 trænere til stede, og fordi vi mener det giver den bedste kvalitet ikke at være flere på holdene.

Der skal holdes 2 meters afstand til alle andre omkring jer - dette er både gældende før, under og efter aktiviteteten. Under aktiviteteten vil trænerne hjælpe med at overholde dette, men før og efter aktiviteteten er det på eget ansvar at opretholde det. 

Se også samtlige retningslinjer samlet i nedenstående oversigt:  

Corona retningslinjer ved udendrsaktiviteter

 

KLOSTERBAKKEN - KORT 

Skrmbillede 2021 03 04 kl 122629

BOLBRO - KORT 

Skrmbillede 2021 03 04 kl 122610

 HØJME - KORT 

Skrmbillede 2021 03 04 kl 122618

UNIVERSITETET - KORT

Skrmbillede 2021 03 04 kl 122601

© H2Odense 2021