Hvad er REMA 1000 AquaCamp?

REMA 1000 AquaCamp er sommerferielejre for børn i alderen 7-12 år.

Konceptet har hvert år haft rigtig god tilslutning og det er en stor succes både hos de børn der deltager, samt hos de klubber der afholder det. Det betyder glade børn der får sjove og udfordrende oplevelser i og med vand.

Om konceptet

Det overordnede formål med REMA 1000 AquaCamp er, at give børn og unge i alderen 7-12 år (både svømmere og ikke-svømmere) en god og alsidig oplevelse i vandet. REMA 1000 AquaCamp udbydes i sommerferien (præcise uger og tidspunkter kommer senere), mandag-fredag i dagtimerne, med mulighed for pasning før og efter.

Til samtlige deltagere på REMA 1000 AquaCamp udleveres merchandise.

Indholdet

Indholdet på en REMA 1000 AquaCamp er meget alsidigt med aktiviteter i både vand og på land. Eksempler på aktiviteter kan være svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, boldlege, udspring og synkro. Aktiviteter på land kan være fangelege, skattejagt, mini-OL, førstehjælp og mange andre spændende aktiviteter.

Hvornår afholdes Rema 1000 AquaCamp?

Det kan vi desværre ikke svare på endnu. Vi kan fra d. 15/2 ansøge om vand til AquaCamp, og skal derefter vente på, at Odense Idrætspark beslutter om vi får det tildelt. Før vi ved det, kan vi desværre ikke sige noget om hvilke uger det bliver.

Så snart vi ved mere, kommer det op på denne side. 

Klubbens kontaktperson

H2Odenses ansvarlige for AquaCamp 2018 er Pernille Kokholm. Hun kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

© H2Odense 2018