Ungdomsholdet er for de 12-18-årige, som godt kan lide vand og synes at det er sjovt at lægge en indsats i vandet. Det er for dem som gerne vil udvikle sig teknisk, uden at det bliver for konkurrenceorienteret, da der på holdet er større fokus på den sociale trivsel frem for konkurrence.

Holdet er for vandglade unge, som gerne vil være en del af et fællesskab, der har fokus på personlig-, holdmæssige og svømmeteknisk udvikling.

Det implementeres på holdet at svømmere har indflydelse på, hvad der skal ske af aktiviteter. Dog er det fortsat et formål at holdet har fokus på sportslig udvikling, herunder at udvikle de unges tekniske færdigheder.

På holdet tilbydes alternative træninger i vandet, hvilket indebærer at træningen både kan indeholde traditionel banesvømning, men også nye, anderledes og kreative aktiviteter.

Herudover vil der på holdet være en række sociale arrangementer i løbet af en sæson, som fordrer til bedre fællesskab og gode minder uden for svømmehallen.

Tilknyttet holdet er en træner, der er kvalificeret i at undervise på forskellige niveauer, og som er indstillet på at lægge adskillelige timer i arrangementer uden for svømmehallen.

Det er ikke et krav at man kan deltage ved alle træninger hver uge, men det anbefales at man forsøger at møde op ved alt med holdet, så der kan blive skabt et godt, motiverende og stærkt fællesskab.

 

Træner:

- Træner: Johan Kleis Wentorf (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

 

Træningstider ses her: https://www.h2odense.dk/hold-og-tilmelding/elitesvomning

 

© H2Odense 2023