Teknik holdene er de første hold i eliteafdelingen. Målgruppen er svømmeskolens mest ivrige og motiverede svømmere i aldersgruppen ca. 8 – 11 år. Svømmerne på holdet har en naturlig glæde og lyst til svømningen samt en nysgerrighed for at konkurrere. Målet med holdet er at indlære konkurrencesvømningens tekniske basale færdigheder.

Fokus i træningen vil især ligge på tekniske færdigheder, hvilket betyder, at der ikke bliver så meget tid til "den frie leg". Der vil i stedet indgå lege, som vil have en relevans for optimeringen af svømmerens færdigheder.

I træningen vil der også blive fokuseret på, hvad det vil sige at svømme konkurrencesvømning. At kunne modtage informationer, og være bevidst om sin krop, er en stor del at træningen på teknikholdet. En del af det at være konkurrencesvømmer er at tage til stævner. Derfor vil en del af træningen også blive brugt til at forberede svømmerne til stævner. Således at der kommer et godt samspil mellem indlæring i træningen og afprøvning til stævnerne.

Følgende skal medbringes til hver træning

  • T-shirt og Shorts 
  • Drikkedunk
  • Badehætte
  • Håndklæde
  • Godt humør

 

Trænerteam:

- Træner Teknik 1: Gitte Schulz (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og Cecilie Baraviec

- Træner Teknik 2: Lena Jensen Skøtt (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og Malea Benediktson

 

Teamleder

Teknik 1 - Karsten Elholm  (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Teknik 2 -  (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

 

Træningstider ses her: https://www.h2odense.dk/hold-og-tilmelding/elitesvomning

Er du interesseret i at prøve kræfter med konkurrence svømning, er I altid er velkommen til at kontakte en af teknikholdstrænerne og komme til en prøvetræning.

© H2Odense 2021