Tilmelding til H2Odenses årlige juleafslutning.

Det foregår i år d. 17/12 kl. 18.00-20.30 i Universitetssvømmehallen.

I år skal du tilmelde dig igennem vores medlemsystem Conventus, det system du bruger når du tilmelder dig et hold. Det foregår ved at du køber en/flere billetter til arrangementet (Det er gratis at deltage) ved at trykke "Køb billetter" nedenfor. Du skal købe billet til alle, både dem der skal med i vandet, og dem der gerne vil sidde på tribunen, da der er pladsbegrænsning i hallen.

Herefter får du muligheden for at vælge antal deltagere I ønsker at komme inkl. tilskuere. Der skal her vælges om deltagelsen skal være med eller uden en godtepose. Hvis deltagelsen er med en godtepose er prisen 20kr/person eller koster deltagelsen 0kr/person. Når antallet er valgt, trykker du "Køb" og du skal nu logge ind med dit medlems login. Her får du, hvis du har tilvalgt deltagelse med godteposer, mulighed for at betale. Når du har betalt får du automatisk tilsendt det antal billetter til den medlemsmail vi har registeret i vores system. Dette er dit bevis for, at du har tilmeldt dig juleafslutning. Disse billetter skal du medbringe på dagen så vi kan se at du er tilmeldt og hvor mange godteposer du evt. skal have udleveret.

HUSK!!! Du skal IKKE oprette en ny bruger, men købe en billet med dit nuværende medlemslogin i H2Odense. Hvis du ikke kan huske din kode skal du derfor bruge funktionen: "Glemt adgangskode"

Ønsker du en godtepose, skal den bestilles senest d. 13/12 2017. Herefter er det kun muligt at tilmelde sig arrangementet uden godtepose.

 

Tilmelding Juleafslutning

 

Godtepose til Juleafslutning

 
 
© H2Odense 2023