Sommerafslutning til hjemmeside

SVM FOR EN SAG LOGO

 

SVØM FOR EN SAG 2022 Svøm for en sag - når foreningsliv møder velgørenhed.  

Lørdag d. 12. marts var dagen hvor SVØM FOR EN SAG blev afholdt i Odense. Det var første år for eventet, og arrangørerne var spændte på hvad dagen kunne indbringe.  

 

INDSAMLING TIL KRÆFT ER IKKE FOR BØRN 

Dagens hovedformål var at indsamle penge til kampagnen “Kræft er ikke for børn”, der er sat i verden af Kræftens Bekæmpelsen.  

Bag eventet står H2Odense Svømmeklub som arrangør med stor hjælp fra David Lind Nordby fra Fishing for Life, som arbejder med kræftsagen.  

 

 

GOD STEMNING I VAND OG PÅ LAND 

På dagen var der fri entre i både svømmehal og udenfor på pladsen. 

I svømmehallen blev der i vandet svømmet baner, leget med forhindringsbaner og bolde, lavet aquafitness og lært om livredning. Noget for enhver alder og smag!  

På pladsen var der mulighed for at købe mad fra madboder og helstegt pattegris fra Fynbo Pølser samt kaffe fra Lokalristeriets kaffevogn. På pladsen kunne man sidde både i solen og i et opvarmet telt. To gange i løbet af dagen kom der livemusik hhv. Thomas Blum og Splittergal.  

Dagen bød løbende på auktioner hvor mange forskellige store og små donationer var indhentet til.   

 

KENDTE FIGURER SATTE SMIL PÅ ALLES LÆBER 

I løbet af dagen var der 6 skønne maskotter (Tubi, Scotty, Ninka, Leo, Harald og Dana) forbi for at kramme og hilse på de mange fremmødte børn.  

Herudover kom en stor flok af Troopers for Charity på dagen og sørgede for at sprede god stemning, mystik og stillede op til billeder med utallige børn og barnlige sjæle.  

 

ARRANGØRERE TILFREDSE MED DAGEN 

Ifølge arrangørerne var: “Stemningen igennem hele dagen rigtig god, og dem der mødte op tog del i at skabe en aktiv, festlig og oplivende dag for alle”. 

Arrangørerne udtalte også:” I forhold til at det var vores første år er vi godt tilfredse med dagens forløb. Vi har da også taget ved lære af flere ting, som vi til næste år tager aktivt med i planlægningen”.  

 

INDSAMLINGENS STATUS 

Dagen indbragte et flot beløb på 24.533,85,- kr. som går ubeskåret til Kræft er ikke for børn. 

Arrangørerne har knoklet for at gøre Svøm for en Sag 2022 til en fantastisk dag, og er nu meget glade for at kunne donere en flot sum til den vigtige og hjertevarme kampagne.  
 

SVØM FOR EN SAG 2023 

H2Odense svømmeklub er stolte over at have været arrangør ved dette nye velgørenhedsevent. Flere af klubbens medlemmer har da også meldt meget positivt tilbage om dagen, hvorfor klubben ser det muligt og ønskværdigt at gentage i 2023.  

H2Odense er derfor allerede nu i gang med at arbejde sig frem mod en endnu bedre omgang SVØM FOR EN SAG i 2023.  

 

HVILKEN SAG SKAL VI NÆSTE GANG SVØMME FOR?  

I derude kan være med til at vælge hvilken sag der skal tages udgangspunkt i. Ifølge arrangørerne er sagen der svømmes for ikke givet på forhånd, og de vælger gerne en velgørenhedssag som giver bedst mening for flest.  

Har I derfor et en sag som I kunne ønske var omdrejningspunktet for Svøm for en Sag 2023, og som på en eller anden vis har børn og/eller unge i fokus, så tager vi hjertens gerne imod bud herpå. Send blot jeres bud til mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  
 

FØLG MED PÅ FACEBOOK 

Følg også gerne fortsat med på Svøm for en Sags facebookside, hvor der løbende opdateres frem mod 2023: https://www.facebook.com/svoemforensag  
 

Arrangørerne bag Svøm for en sag vil gerne sige tusind tak for dette års Svøm for en Sag! VI SES I 2023! 

De bedste hilsner fra  

David Lind Nordby, Asger Kjærgaard-Vistisen, Signe Løvgreen, Nadia Skousen og Julie Collins 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Hvem var vores sponsorer i 2022?

Opdateres snarest. 

Afholdelsen af mærkesvømning ligger forskelligt fra år til år. 

Mere information lægges op her på siden, når vi nærmer os en afholdelse. 

https://www.h2odense.dk/aktiviteter/kalender

Fortrydelsesret - særligt for H2Odenses Sommercamps.

 

I H2Odense afholder vi to forskellige camps over sommeren -
læs mere om begge typer herunder: 

 

Rema 1000 Aquacamp (For de 7-12 årige)

 
Har du lyst til en uge med gode venner, grin, leg og masser af vand? Så er Rema 1000 AquaCamp lige noget for dig! 

H2Odense tilbyder igen i år børn i alderen 7-12 år (årgang 2013 til 2008) en mulighed for at opleve nye og spændende vandaktiviteter, i mens de får mulighed for at skabe nye relationer på tværs af niveau, køn og alder. 

Ugen består af forskellige temaer herunder livredning, vandpolo, kunstsvømning, svømning. 

En typisk dag på AquaCamp starter med, at vi alle mødes for at sige godmorgen, hvorefter børnene sendes ud i deres respektive gruppe – hvor vil der være tilknyttet en ansvarlig træner og hjælpetræner. Herefter begynder dagens aktiviteter, som enten foregår udendørs eller indendørs.

Vi vil gennem AquaCampen forsøge at give børnene en alsidig oplevelse af, hvad man kan lave i vand, samt at de tilegner sig generelle færdigheder, som de vil kunne tage med sig. 

Få inspiration ved at se vores video fra 2019, som viser hvor fedt vi havde det på campen! Hop ind på vores Facebookside: https://www.facebook.com/www.h2odense.dk/ og se videoen på vores tidslinje!  

Praktisk info


Campen
 starter alle hverdage i ugen kl. 09:00 og slutter kl. 15:00. 

I løbet af dagen vil vi nyde og få energi fra de medbragte madpakker (forhåbentligt udenfor i det gode vejr). Formiddagssnack/frugt og frokost skal selv medbringes hjemmefra, da der ikke er mulighed for at købe mad eller drikkelse i løbet af dagen. Rema 1000 og H2Odense sørger for eftermiddagssnack i form af frugt og saft til børnene. 

Når du/I tilmelder dit barn vil du/I, senest én uge før campen afholdes, få tilsendt en mail, hvor vigtige info bliver beskrevet. 

OBS!! Det er vigtigt at du, allerede når du tilmelder dit barn AquaCampen, sender en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvori du/I angiver den ønskede t-shirt-størrelse til den deltagende. I kan vælge mellem følgende størrelser: 7-8 år, 9-11 år, 12-13 år, 14-15 år. Husk i mailen at angive det fulde navn på den deltagende, samt i hvilken uge denne deltager.  

Pris: 
Det koster 1200 kr. at deltage på REMA 1000 AquaCamp pr uge.

Der gælder en særlig fortrydelsesret for Rema 1000 AquaCamp, der ligger som pdf-fil øverst på siden.

Igen i år tilbyder vi pasning fra kl 08-09 og fra kl. 15-16 - se mere og tilmeld dig pasningen her: https://www.h2odense.dk/aktiviteter/h2odense-sommercamp-ekstra

 
OBS: Sidste tilmeldingsfrist for uge 27-28 er d. 14. juni 2020.   

OBS: Sidste tilmeldingsfrist for uge 31-32 er d. 28. juni 2020.  

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

H2Odense TeenCamp (For de 11-15 årige)


Er du mellem 11-15 år, og har du lyst til en uge med gode venner, grin, leg og masser af vand? Så er 
TeenCamp lige noget for dig! 

H2Odense tilbyder i år børn i alderen 11-15 år en mulighed for at opleve nye og spændende vandaktiviteter, i mens de får mulighed for at skabe nye relationer på tværs af niveau, køn og alder. 

Ugen består af forskellige temaer, herunder livredning, vandpolo, kunstsvømning, udspring, som blandes med samarbejdsøvelser og andre alternative vandaktiviteter i programmet. Vi er som udgangspunkt i vandet to gange om dagen á ca. 1½ time, og derimellem foregår landaktiviteter.

Praktisk info


For at sikre en god oplevelse for alle, er det 
et krav for deltagelse i campen, at man kan svømme 50 meter uden hjælpemidler. 

Campen foregår i tidsrummet kl. 09:00-15:00 alle hverdage i den givne uge.  

Vi spiser formiddagsmad og frokost sammen, som de unge selv medbringer hjemmefra. Campen sørger for at tilbyde eftermiddagssnacks i form af frugt og saft til de unge, inden vi siger tak for i dag. 

Efter tilmelding, og senest én uge før campen afholdes, vil du/I få tilsendt en mail med vigtige info. Ved spørgsmål, skriv en mail til TeenCamp lederne Julie Collins, Nadia Skousen Holm og Ida Marie Nielsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Da campen er et helt nyt koncept i år, og vi ønsker at gøre det til en god oplevelse for børnene, har vi fastsat at der minimum skal være 10 tilmeldte til campen for at den afholdes. Vi giver selvfølgelig besked d. 14/6, hvis campen mod forventning ikke afholdes.

OBS!! Det er vigtigt at du/I, ved tilmelding til TeenCampen, sender en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvori du/I angiver ønsket t-shirt- og shorts-størrelse til den deltagende. I kan vælge mellem følgende størrelser: x-small, small, medium, large, x-large. Husk i mailen at angive det fulde navn på deltageren samt i hvilken uge denne skal deltage. 

Pris: 
Det koster 1150 kr. at deltage på H2Odense TeenCamp pr uge.

Vi tilbyder desuden Camphygge fra kl 08-09 og fra kl. 15-16 - se mere og tilmeld dig Camphyggen her: https://www.h2odense.dk/aktiviteter/h2odense-sommercamp-ekstra
 

OBS: Tilmeldingsfristen for uge 28 er d. 14 juni 2020.   

 

Underkategorier

H.C. Andersen Swim Cup 2017

hcacup

Swim Team Odense byder velkommen til det 14. H.C.Andersen Swim Cup i 2017

Stævnet foregår 19.-21. maj 2017 i Odense

Spørgsmål kan rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sædvanen tro bliver det tre fantastiske dage i Syddansk Universitets Svømmehal med masser af konkurrence, sportsånd og socialt samvær!

Vi håber, vi ses til H.C. Andersen Swim Cup 2017!

© H2Odense 2023