Synkrosvømning er en sjov og anderledes sport, som mest af alt minder om ballet i vandet.

For at blive en god synkrosvømmer skal man kunne svømme stabilt, kunne lide at være meget under vandet og syntes at det er fedt at bevæge sig anderledes i vandet.

Når man dyrker synkrosvømning, så træner vi smidighed, styrke og udholdenhed. Svømmerne får lært alle fire svømmearter, en masse måder at skodde på (som er den måde en synkrosvømmer holder sig oppe og bevæger sig på) og at bevæge sig yndefuldt i vandet. Det er en krævende sport, hvor man både arbejder individuelt og sammen.

Vi optager svømmere helt ned til 7-8 års alderen, dog kræver det, at de har en vis form for disciplin.

Vi er to trænere, som deler træningsgangene mellem os. Til mange af træningsgangene er alle synkrosvømmerne i vandet samtidigt, så der aldersmæssigt ligger piger (ja, desværre ingen drenge om end de er velkomne) i alderen 10-25 år og fra begyndere til Danmarksmestre. Dette kræver at alle kan arbejde sammen og på den måde integrerer vi pigerne. Dette er nødvendigt, da vi er en lille sport, med få svømmere på hvert alderstrin og niveau. Tillige gør vi det også for at de dygtigste får træningstider nok, så de kan dygtiggøre sig og være inspirationskilder for de nye og yngre piger.

Vi konkurrerer regionalt, nationalt og de dygtigste piger tilbydes ca hver anden år en konkurrence i udlandet. Vi deltager i træningslejr for alle på nationalt plan. Disse aktiviteter ligger i vinterhalvåret.

 

Vi træner på følgende tider:

Mandag i Højme kl 18:30-19:30 begyndere og svømmere under 14 år
Mandag i Højme kl 19:30-21:00 resten

Tirsdag i Uni kl 20-21 alle, og de dygtigste svømmer videre til kl 21:30

Onsdag i Uni kl 20-21:30 de dygtigste piger

Fredag i Uni kl 15-17 de dygtigste
Fredag i Uni kl 15:30-16:30 begyndere og svømmere under 14 år

Trænerne er: 
Sofie Brink Magnussen, 25 år og skolelærer
Lene Brink Magnussen, 51 år og gymnasielærer


Har du spørgsmål kan du finde kontaktoplysninger til H2Odense's Synkro afdeling her.

Du kan også se på siden Synkro under holdinformation og tilmelding, hvis du vil gå direkte til en vedledning i, at tilmelde dig holdene.

© H2Odense 2017