Praktikanter fra SDU søger jeres hjælp til at besvare et kort spørgeskema.

Vi har i øjeblikket vi to praktikanter på besøg fra Syddansk Universitets uddannelse 'Idræt og Sundhed'. De skal bl.a. undersøge, hvordan det kan gøres endnu mere attraktivt samt mere værdifuldt at være frivillig i H2Odense, og de har derfor udarbejdet et kort spørgeskema, som de ønsker svar på.

Alle med blot den mindste tilknytning til H2Odense kan svare, og vi vil være taknemmelige for, hvis I vil bruge to minutter på at udfylde det. 
Link til spørgeskema: https://goo.gl/forms/sNNoVC2b2NmpRpI02  

Op til dette års Danske Mesterskaber for Årgangssvømmere som H2Odense var værter for, var optakten noget anderledes end den pleejer at være for vores egne svømmere. 

Læs mere om hvordan vores 2. holds træner Nicolai Degn organiserede træningen i målet om et godt Danske Mesterskaber når der pludselig ikke var vand til rådighed


LÆS MERE HER

Vores 1. holdet tager i uge 7 væk fra vinterkulden herhjemme og ser frem til en træningslejr med over 20 grader i Tyrket.

Læs meget mere her: http://www.svoem.dk/Nyheder/Nyhed/?id=4516

Vi har snakket kort med Laura Glerup Jensen omkring hendes tanker om hendes senste tur med Great Danes i Belgien og Luxembourg

Hvordan var din oplevelse?
Altså for det første har det været sindssygt godt træning, frem mod langbane sæsonen. For det andet har det været vildt fedt at lære nogle nye og søde mennesker at kende.

Hvad lavede du med holdet?
Den første uges tid var vi i Antwerpen, hvor vi de første to dage var til stævne. Da stævnet var færdigt trænede vi to gange om dagen, og havde ca. En halv time, hvor vi blev filmet og analyseret på nogle forskellige tekniske fokuspunter. Det var vildt fedt, og det giver et godt billede af, hvor jeg kan blive bedre. Men efter det er sagt, var det også rigtig hårdt - både fysisk, men også mentalt, at skulle være i en svømmehal tre gange om dagen.

I deltog ligeledes i et andet stævne? 
Da vi var færdige i Antwerpen kørte vi i bus til Luxemburg, hvor vi så svømmede stævne fredag, lørdag og søndag. Stævnet i Luxembourg havde et højere niveau, end stævnet i Antwerpen, hvilket er super fedt, så jeg kunne få suget noget erfaring til mig.

20171216lokalprmlauraglerupjensen

H2Odense Kubmesterskaberne løber af stablen for første gang fredag d. 19 til lørdag d. 20 januar. Vi glæder os over at 493 gange skal vi sende en svømmer i vandet. Der er bl.a. deltager medalje til alle fra svømmeskolen og efterfølgende klubmesterskabsfest kl 1800-2200.

Forældre, venner, veninder og andre bekendte er naturligvis velkommen til at komme og heppe og se super flot svømning. Vi starter stævnet fredag kl 1730 og igen Lørdag kl 0900 på Universitet

For første gang skal vi afholde H2Odense klubmesterskab og klubmesterskabsfest d. 19 og 20 januar 2018. Derfor inviteres alle medlemmer (og tilhørende forældre, venner og bekendte) i H2Odense til vores klubmesterskab og efterfølgende klubmesterskabsfest. Se meget mere om arrangementet og tilmelding HER

 

Gratis voksentræning i H2Odense

I uge 3 holder vi Swim Week her i svømmeklubben så du – gratis – kan prøve vores træningstilbud hele ugen eller tage en ven/veninde med til din træning (på udvalgte hold).

Vi vil så gerne motivere flere voksne til at træne i svømmehallen. Derfor kan du under Swim Week i uge 3 prøve om vores træningstilbud er noget for dig.

Du kan blandt andet få pudset dine svømmefærdigheder af indenfor forskellige stilarter, styrke konditionen til Aqua Fitness eller blive tryg ved vandet på vores hold for nybegyndere, hvis du har vandskræk.

Aqua Fitness – hvad er det?

Giv dig selv en udfordring og kom i form med Aqua Fitness. Hop i bassinet og styrk både muskler, kondition og smidighed. Aqua Fitness udnytter modstanden i vandet, så træningen bliver så effektiv som overhovedet muligt – uden at overbelaste leddene.

Hemmeligheden er teknik

Bliver du også forpustet efter bare 25 meter crawl? Og er det længe siden, du sidst har fået finpudset dine svømmefærdigheder, har du nu chancen. Lær den helt rigtige teknik og bliv en bedre svømmer på vores voksen svømning øvede eller vores nye Åbentvand hold for voksne.

På holdet lærer du grundlæggende svømmetekniske færdigheder, og hvordan du bruger dine kræfter bedst og mest effektivt i vandet.

Det er ikke for sent at lære at svømme

Har du aldrig rigtig fået lært at svømme? På vores voksen begynder hold kan du blive tryg ved vandet, overvinder din vandskræk og lærer grundlæggende svømmetekniske færdigheder.

Det kan du prøve i H2Odense

Kom ned i klubben i uge 3 og prøv klubbens forskellige hold - tryk på linket for at se hvor og hvornår vi har plads

TIlmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

H2Odense havde fornøjelsen at sende fire synkrosvømmerer til Prag for at konkurrerer i et internationalt setup i en kultur hvor Synkronsvømning er langt større end herhjemme i Danmark. 

 

"Fie, Kerstin, Sofie og Kathrine tog Torsdag aften til Prag og dagen blev primært brugt i et fly og på at finde hotellet og herefter direkte i seng. Fredagen tilbragte vi i en varm svømmehal hvor Fie og Kerstin i 13-15 års gruppen konkurrerede i figur, hvilket tog hele eftermiddagen og aftenen. Lørdagen stod det på duet for Fie og Kerstin samt solo for Kathrine i seniorrækken. Alt forberedelsen lå tidligt lørdag morgen på hotellet med håropsætning, makeup og landtræning, og ellers var det over i svømmehallen og nyde det smukke svømning og færdiggøre de sidste detaljer. Lørdag aften blev heldigvis brugt kulturelt inde i Prag, hvor der blev set på julemarkeder.

Søndag morgen skulle der klargøres til Kerstins solo, og værelserne skulle pakkes ned igen. Kufferterne blev pakket og medbragt i svømmehallen hvor Kerstin svømmede og vi atter så mange andre spændende musikprogrammer.

Så blev snuden vendt ind mod Prag centrum hvor vi shoppede lidt og nød den sidste julestemning i Prag og derefter var det tid til at hoppe på flyet hjem.

På trods af nogle fine præstationer blev det ikke til andet end oplevelser for os piger der var af sted. Vi så mange fine programmer og spændende ben og arm, som vi skal hjem og afprøve i vandet selv." 

"Jeg skal dø på bassinkanten. De skal bære mig ud" - Winnie Faber

Politikken har skrevet denne flotte artikel omkring vores egen Winnie Faber og hendes unikke svømmefamilie. Hvordan har det været at være træner i Holland, Spanien, Danmark, Austarlien og nu Danmark?

Læs artiklen HER

Det er med stor beklagelse at vi må aflyse vores juleafslutning og ligeledes resten af vores undervisning på Universitetet i år. Det skyldes at der er blevet konstateret olie i bassinet og derfor skal alt vandet skiftes. Vi har desværre ikke kunne finde en anden lokation at afholde arrangementet. 

Alle der har indbetalt til godteposer til juleafslutningen får deres indbetaling refunderet automatisk.

Trods alt - Glædelig Jul og vi glæder os til at se jer igen fra d. 2 januar

 H2Odense havde tidligere på denne måned et super Regionsmesterskab arrangeret på hjemmebane i samarbejde med Dansk Svømmeunion. Dette betød at vi opnåede at få hele fem svømmere udtaget til de Danske Årgangssamlinger der foregår i denne weekend i Esbjerg. Således er H2Odense blandt de fire klubber i Danmark der har flest svømmere udtaget, kun overgået af Vejle Svømmeklub. De fem H2Odense svømmere er:

 • Agnete Habermann
 • Mads Juul Henriksen
 • Mia T. Klüver-Kristensen
 • Victor Nygaard
 • Lukas Stæhr Bentsen

Coach Nicolai Degn fortæller følgende om udtagelsen, forventninger og generelt omkring setuppet.

Hvad ser du frem til?

For mig personligt, ser jeg frem til at møde de øvrige årgangstrænere og høre hvordan man går til svømningen i resten af DK, selvfølgelig også til at se hvad Mads (NTC træner, red.) har at lære os!

For svømmerne tror jeg det vil blive en rigtig god oplevelse hvor de måske kan se, at der er hele mennesker bagved konkurrenterne fra resten af landet og forhåbentlig skabe nogle gode relationer til hinanden samtidig med de får nogle nye input til deres svømning.

Men mest af alt tror jeg både trænere og svømmere glæder sig til at smage Børges køkkenkunst igen :)

Hvad tænker du om set-uppet?

Jeg synes det er et meget interessant initiativ at indbyde flere årgangssvømmere til en sådan samling, det vidner om unionens bevidsthed om svømmere udvikler sig i forskellige tempoer men giver stadig noget til dem som allerede er langt i deres udvikling. Jeg tænker også det er en lang weekenden vi skal på, så der vil være meget tid til at lærer hinanden at kende og gå i dybden med noget af indholdet.

Ift. Indholdet på samlingen er jeg glad for fokus ligger på det tekniske aspekt og håber det med til at bekræfte den antagelse, vi også arbejder ud fra her i klubben, at noget af det sjove ved svømningen er at udvikle sig personligt, og sammen med andre.

 

Efter Arrangementet fortalte Nicolai følgende

Vi havde besøg af Daniel Skaaning der fortalte om livet som svømmer og øvede starter og vendinger med NTC træner Mads Bjørn hvilket svømmerne syntes var mega fedt

 

Vi ønsker dem en rigtig god samling og håber naturligvis de tager en masse nye viden og erfaringer med hjem.

Se alle de kvalificerede svømmer her

Læs meget mere om årgangssamlingen her

Mens tre svømmere fik kvalificeringen på plads til EM på hjemmebane i København den 13-17 december 2017. Havde H2Odenses Masters hold også et sportligt fantastisk god weekend i det jyske. Svømmerne var nemlig i samme weekend taget til Aarhus for at svømme Vestdanske Master Mesterskaber 2017.

Der var mange god resultater for de deltagerne, der både svømmet, over/under og lige på PR. Men noget bemærkelsesværdig var det, at Susanne Metzsch faktisk uden nedtrapning og med en generelt mindre træningsmængde end normalt fik svømmet en hurtig 100m fri. Susanne svømmede de 100 meter i tiden 01.02,45. En tid der faktisk er en ny forbedring af hendes egen Danmarks rekord i hendes aldersgruppe. Dog var rekorden uofficiel, da Eltidtagningen, der er et krav for at rekorder kan blive officielle, ude af drift. Dermed må vi vente til næste stævne hvor vi igen kan håbe på at Susanne holde niveauet og tager endnu en officiel Danmarks rekord!

Nu venter der sig en julefrokost for masterholdet på fredag, som tegner til at blive en overordenlig hyggelig omgang. 

Læs mere om Danmarks rekorder her og Master svømning i H2odense her

 

"Det er en kæmpe succes! Stort tillykke!" - Kristian Sletten - Klubchef H2Odense!

I denne weekend var H2Odense ældste svømmere draget til Greve for at svømme om Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2017. Men hvad der var endnu vigtigere, var især målet for enkelte deltagere at svømme sig ind i den trup der skal deltage til Europa Mesterskaber 2017 til December i Royal Arena I København!

Stævnet gik over alt forventning og H2Odenses seks svømmere Kaare Edvardsen, Laura Gleerup, Anna Wermuth, Freya Nicholas, Mathilde Schrøder og Cecilie Baraviec fik  svømmet stærkt i et setup der var utroligt intens og nervepirrende!

H2Odense elitetræner Winnie Faber fortæller om forløsningen en aften til DM efter to af vores svømmere har kvalificeret sig:

"I think that tonight has been 1 of the most craziest nights as a swim coach.
Coaching 2 Talented swimmers to the European Championships has been a challenge, but we succeeded more then enough.
After Laura Glerup qualifying yesterday in the 400, she did it again in the 200 m Freestyle winning a silver medal and a time of 1.57.11
Then it was the turn of Anna Wermuth. An amazing race, winning the gold medal, improving her PB with 4” and swimming under the qualification time in: 2.24.77
I cannot describe the happiness the girls and I are going through."

Alt i alt formår Mathilde, Anna og Laura at svømme så hurtigt at de kommer under de nationale kravtider for at komme til EM. De tre svømmere var i mandags igennem en marathon i Idrættenshus med de resterende fra truppen. Læs mere om dagen HER

Vi glæder os til at komme på Europa kortet i svømning!

Vil du ud og støtte vores danske EM svømmere kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. da vi stadig har enkelte biletter tilbage og vi sørger for transport frem og tilbage.

 

De lokale svømmere Anna Wermuth og Matilde Schrøder er Respekt for vand EM-ambassadører

Anna Wermuth og Matilde Schrøder fra H2Odense har sammen med 33 andre danske topsvømmere givet tilsagn om at engagere sig som officiel Respekt for vand-ambassadør for EM i Svømning, som finder sted 13.-17. december i Royal Arena i København.

Dansk Svømmeunion har sat navne på 35 Respekt for vand EM-ambassadører, som repræsenterer dansk svømning på fornem vis. Frem mod EM i Svømning den 13.-17. december har svømmerne en helt særlig opgave: De skal være ambassadører for mesterskaberne og repræsentere EM både i deres lokale klub, på deres sociale medier og være mesterskabernes ansigter udadtil.

EM-ambassadørerne formidler vigtigt budskab om Respekt for vand
Respekt for vand EM-ambassadørerne har taget navn efter den nyligt indgåede EM-partnerskabsaftale mellem Dansk Svømmeunion og TrygFonden. Som officiel EM-partner ønsker TrygFonden netop at sætte fokus på vigtigheden af at have respekt for vand. TrygFonden arbejder vedvarende for at højne svømmeduelighed, sikkerhed og færdigheder i vand i den brede befolkning, og her er EM-ambassadørerne oplagte til at formidle det vigtige budskab.

Blandt de 35 EM-ambassadører er Anna Wermuth og Matilde Schrøder, der til dagligt træner i H2Odense.

rsz annawermuth

- "Jeg glæder mig mest til at det er mit første internationale stævne, og prøve at være til et stævne der er megastort. Opleve stemningen og svømme for Danmark. Og så jeg ser også frem til at udbrede Respekt for vand budskabet," udtaler Anna Wermuth.

 

 

 

 

MatildeSchrderdenvibruger

- "Jeg ser allermest frem til at repræsentere Danmark. Mærke den fede stemning og til at svømme hurtigt. Og så ser jeg også frem til at udbrede Respekt for vand budskabet", udtaler Matilde Schrøder.

 

 

 

 

 Hos EM i Svømning er man begejstrede for at have ikke færre end 35 af de bedste danske svømmere til at sætte fokus på mesterskaberne i København:

- Hvem er bedre til at vise hele Danmark, at vi kan skabe en kæmpe svømmefest på hjemmebane, end de danske svømmere selv? Vi er utroligt glade for og stolte over at have så mange af dansk svømnings fornemste repræsentanter til at promovere vores EM. Når vi kommer til december, er vi sikre på, at budskabet om EM på hjemmebane er nået ud til hele landet igennem de seje ambassadørers arbejde. Samtidig glædes jeg over, at ambassadørerne også kommer til at gå forrest med TrygFondens kerneindsats Respekt for vand, så vi får sat fokus på det vigtige budskab, fortæller Mads Bang Aaen, eventchef ved EM i Svømning.

Læse mere i Dansk Svømmeunionens Pressemeddelse her

Fredag kl 05.55 stod 11 synkropiger klar til afgang. Træningslejren til Goslar i Harzen var målet.

Kl 12:30 var vi klar til 1. træningspas i Goslar Aquantic Swimmpark. Vandet var lidt tungt og kloren hård, så der blev stor efterspørgsel på næseklemmer og briller.

Efter indlogering i tre fede lejligheder i Schulenberg startede 2. træningspas. En fitnesstur i terrænet omkring hotellet.

De efterfølgende 3 dage bestod af styrketræning om morgenen. Vandreture med højdemeter og udfordringerne i bjergene rundt om i Harz, 2 timers svømmetræning og smidighedstræning efter aftensmaden inden vi alle gled trætte og glade ind i søvnen.

Der blev trænet flittigt, nogle flyttede grænser, andre viste gå på mod. Alle var glade og virkelig søde til at hjælpe hinanden. Sikke et sammenhold.

Vi havde ikke planlagt at træne teamwork, men da ideen kom på at man skulle krydse en flod, da vi var kommet lidt på afveje, skulle der teamwork til, og det lykkedes også at komme tørskoet over på den anden side til stor fornøjelse til alle.
Søndag hvor vi atter var begavet med 21 graders varme og helt blå himmel havde vi også lige en overraskelse til pigerne. Vi skulle ud og sommerkælke. Hele tre ture fik de fleste inden pigerne blev tvungen til at vandre op i byen med de op til 18% stejle gader 😊

Hjemme igen mandag kl 23:40 afsluttede disse fantastiske dage. Tak for lån af søde synkropiger. Tak til Sofie og Vibe for al landtræningen.

Lene - Synkro Træner

Vi søger ny assistset træner til vores 1. hold. Se mere i stillingsopslaget her

Vi har i indeværende sæson haft 5 uheld med opkast i vandet, med aflysning af svømning som konsekvens.

Det har været i forskellige haller og det har hver gang været en ny person.

Når det sker, overtager livredderne hallen og lukker det berørte bassin, hvorefter de følger Odense Idrætsparks regler om rensning og lukning af bassin. På Uni gælder det hele hallen, da al vandet renses gennem samme system, mens det i de andre haller kun påvirker det ene bassin hvor det er sket. Det er forskelligt hvor lang tid det tager at rense vandet, men som eksempel tager det 3,5 time fra uheldet skete her til aften, før vi igen kan åbne på Uni.

Uanset bassin påvirker det mange mennesker. Derfor opfordrer vi alle, barn som voksen, til at blive hjemme hvis man er syg, undlade at spise 1 time før, og til at gå op af vandet, hvis man får det dårligt. Man kan læse mere i den mail der blev sendt til alle i går, mandag d. 23/10.

Vi gør samtidig opmærksom på, at det ikke er muligt at få kompensation for aflyst svømning, grundet force majeure, ligesom klubben ikke kompenseres af Odense Idrætspark, selvom vi ikke kan benytte det vand vi har betalt for at leje.

Vi håber på jeres forståelse og på at få stoppet problemet, så vi igen alle kan komme til svømning.

Alle henvendelser vedr. dette, bedes sendt direkte til formand Klaus Andresen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

På vegne af svømmeskolen

Trænerkoordinator Pernille Kokholm

Kære alle

H2Odense holder efterårsferie i uge 42, og der er derfor ingen svømning. Vi glæder os til at tage godt i mod jer igen i uge 43! 

For første gang nogensinde var H2Odense med til Dansk Svømmeunions arrangement "Den Store Svømmedag" og efter 6 timers svømning endte klubben med at have tilbagelagt 141.750m med 130 deltagere. Et arrangement vi allerede glæder os til at gentage i 2018, så du kan godt sætte kryds i kalenderen d. 7 oktober 2018.

Den Store Svømmedag er en dag, hvor svømmeklubber og svømmehaller åbner dørene i tidsrummet 10.00-16.00, og hvor du kan svømme så langt du vil. Som deltager støtter du op om klubben og hallen, da der er præmier til det arrangementssted, der får flest personer i vandet eller svømmer længst.

Læs meget mere om den store svømmedag her: http://www.svoem.org/Discipliner/Bredde/Aktiviteter/Den-Store-Svoemmedag/Hvad-er-Den-Store-Svoemmedag/ 

 

Vi er super stolte af at være med til at udvikle nye internationale svømmestjerner her i Odense! Og her er Laura Glerup Jensen et pragt eksemplar, hun har senest takket ja til et scholarship ved Florida State University for sæson 2018-19 Vi ønsker dig alt mulig held og lykke Laura!

Der kan læses mere her:

https://swimswam.com/danish-national-champion-laura-glerup-jensen-verbally-commits-florida-state/?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

Kære Alle!

Alle i konkurrenceafdelingen inviteres hermed til strategiudvikling. Læs venligst vedhæftede invitation og informationer

Invitation

Nedenfor finder I også fire andre pdf-filer, som er supplerende stof, hvis I ønsker yderligere information. I er også meget velkomne til at kontakte klubchefen, Anders Bo eller mig, hvis I har spørgsmål.

ALLE er velkomne og I tilmelder jer via linket i invitationen.

Mvh
Formand, Klaus Andersen

Invitation

Bilag 1(Partnerskabsaftale)

Bilag 2(Partnerskabsmodeller)

Bilag 3(Dansk Svømmeunions strategi)

Bilag 4(Team Danmarks værdisæt)

 

 

Kære alle

 

Vi ser frem til at byde jer alle sammen velkommen til den nye sæson i efteråret 2017. Vi starter mandag uge 35 hvor vores skarpe trænerstab står klar med store smil og masser af energi.

 

Vi ses

Skal du gå til svømning i H2Odense?

Tilmeldingen til første halvår af sæson 17/18 er i fuld gang!

Du kan tilmelde dig via hjemmesiden
Der er blandt åbnet op for en masse nye hold mandag i Vollsmose.
Har du spørgsmål, så kontakt trænerkoordinator Pernille Kokholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vigtig meddelelse angående tilmelding til Aqua Camp:

Vi er blevet gjort opmærksomme på at der er sket en fejl på Svømme unionens hjemmeside i forbindelsen med tilmeldingen til Aqua Camp uge 32. I bør derfor undersøge om jeres børn står på deltagerlisten (dette finder I under uge 32 på Svømme unionens hjemmeside) og om indbetalingen er trukket fra jeres konto.

Hvis ikke, skal gøre følgende:

Skrive en mail til Lene Madegaard på følgende mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvor i skriver følgende:
- Informationer om jeres barn: Fulde navn, adresse, fødselsdato, telefon, Email, t-shirt størrelse, svømmeniveau, eventuelle bemærkninger, kontaktpersoner Inkl. mobilnummer på disse, om der er betalt for morgen- og eftermiddagspasning.
- Transaktionsnummer som står på jeres overførelse.


Vi beklager meget denne fejl!

Aqua Camp lederen

Kære medlem 

Den 12.-13. august er Dansk Svømmeunion i samarbejde med Trekantområdet og Føns Havbane vært ved Danmarks Mesterskaberne og de åbne Nordiske Mesterskaber i åbent-vand svømning i Middelfart, og vi håber meget på at se vores klub på deltagerlisten!

Som medlem af Dansk Svømmeunion er det muligt at deltage i følgende distancer:

3 km. DM holdsvømning mix

3 km. NM masters herre/dame

7,5 km. DM junior herre/dame

10 km. DM senior herre/dame

Der er medaljer til nr. 1, 2 og 3 for begge køn.

Det er første gang nogensinde, at det er muligt at deltage i DM hold i åbent vand, så kom og vær med til at indvie disciplinen og få en ekstraordinær og fed oplevelse sammen med to af dine holdkammerater!

For at deltage i DM, DM junior eller DM masters i åbent vand skal deltageren være medlem af en forening under Dansk Svømmeunion. Godkendte startfællesskaber i svømning anerkendes også ved svømning i åbent vand. Det er således tilladt at stille op til DM for hold med tre svømmere, der er medlemmer af forskellige klubber i et godkendt startfællesskab.

Tilmeldingen koster 225 kr. per distance og foregår via www.openwater.dk

Tilmeldingsfristen er den 4. august 2017

Se den fulde invitation her: Invitation

Link til: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND

 

Kære medlem

Hermed den endelige dagsorden til H2Odenses første Ordinære Generalforsamling torsdag den 27. april kl. 19:30 i Svømmernes hus på Stadionvej 50A.

Dagsorden for generalforsamlingen er:

 1. Valg af dirigent og referent.
 2. Fremlæggelse og godkendelse af formanden/formændenes beretning. Anders Bo Pedersen fremlægger for OSLF og STO Brit Bremer fremlægger OSK og H2Odense.
 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab.
 4. Forelæggelse af bestyrelsens budget for det kommende år til godkendelse.
 5. Afstemning om bestyrelsens vedtægtsændringer.
 6. Valg:  
  • Skal vælges for et år:  Valg af formand, tre bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.  
  • Skal vælges for to år:  Valg af kasserer og næstformand samt tre bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.
 7. Eventuelt.

Vel mødt

-Bestyrelsen

H2Odense søger klubchef. Se mere i dette stillingsopslag. Kommentarer, spørgsmål etc. modtages på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Der indkaldes hermed til den første ordinære generalforsamling i H2Odense torsdag den 27. april kl. 19:30 i Svømmernes hus på Stadionvej 50A.

Ifølge vedtægterne skal den varsels ved annoncering senest 3 uger før generalforsamlingen på klubbens hjemmeside. Generalforsamlingen skal afholdes i april måned. Ud over denne indkaldelse, er der den 02. marts 2017 varslet dato for generalforsamlingen på klubbens hjemmeside.

Stemmeberettigede og valgbare til foreningens bestyrelse er hvert fremmødt medlem over 18 år, der har været medlem af foreningen de foregående tre måneder. For et medlem under 18 år, der har været medlem i de foregående tre måneder op til generalforsamlingen, kan stemmeret og valgbarhed varetages af en fremmødt forælder eller værge. Forælderen eller værgen har kun én stemme uanset eget forhold til foreningen. Passive medlemmer er stemmeberettigede og valgbare. Valgbarhed forudsætter, at man ikke er i restance med kontingent. Valgbarhed uden fremmøde kan opnås, såfremt man ellers er valgbar og såfremt formanden har modtaget en skriftlig anmodning herom inden generalforsamlingens afholdelse. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Klubbens lønnede medarbejdere kan ikke vælges til bestyrelsen. Der vil blive trukket medlemslister om formiddagen, som vil blive brugt til at krydse stemmeberettiget medlemmer af ved ankomst til generalforsamlingen.

Da det er den første ordinære generalforsamling, er alle bestyrelsesposter på valg. Vi håber at rigtigt mange vil møde op og samtidig stille op til bestyrelsen, der er et stort behov for det. Det er ikke alle de nuværende bestyrelsesmedlemmer som stiller op. Kunne du tænke dig at blive formand, så kontakt Brit Bremer på 21 64 66 90 for at høre om funktionen. Ligeledes, hvis du vil byde ind med at være kasserer, så skriv til Carsten Brink på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kontakt ham, når han er i hallen. Der er nogle forslag til vedtægtsændringer, som er kommet fra kommunen, og de kommer på den endelige dagsorden 7 dage før generalforsamlingen.

Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være formanden i hænde senest 14 dage før afholdelsen af generalforsamlingen, dvs. senest den 13. april 2017. Alle indkomne forslag annonceres på foreningens hjemmeside senest syv dage før afholdelsen af generalforsamlingen, dvs. senest den 20. april 2017.

En generalforsamling er beslutningsdygtig uanset det fremmødte antal medlemmer. Ændringer af vedtægterne kan kun vedtages på en generalforsamling, hvor 2/3 af foreningens fremmødte stemmeberettigede medlemmer stemmer for ændringerne.

Dagsorden for generalforsamlingen er:

 1. Valg af dirigent og referent.
 2. Fremlæggelse og godkendelse af formanden/formændenes beretning. Anders Bo Pedersen fremlægger for OSLF og STO Brit Bremer fremlægger OSK og H2Odense.
 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab.
 4. Forelæggelse af bestyrelsens budget for det kommende år til godkendelse.
 5. Behandling af indkomne forslag. Vedtægtsændringer fra kommunen.
 6. Valg:  
  • Skal vælges for et år:  Valg af formand, fire bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.  
  • Skal vælges for to år:  Valg af kasserer og næstformand samt tre bestyrelsesmedlemmer, en revisor og evt. en suppleant.
 7. Eventuelt.

Der udfærdiges referat over generalforsamlingens beslutninger. Referatet godkendes og underskrives efterfølgende af dirigenten. Referatet offentliggøres på hjemmesiden.                  

På vegne af overgangsbestyrelsen i H2Odense.

Brit Bremer

formand

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Lørdag den 18. marts blev der afholdt DM i synkrosvømning i Thisted. H2Odense stillede med seks svømmere.
I teknisk solo, som er en meget krævende disciplin blev de to solonister fra H2Odense Sofie Brink Magnussen og Kathrine H Kristiansen hhv. nr 1 og 2.
I fri solo, hvor der var 10 deltagere blev de to piger hhv nr 2 og 3, som rakte til samlet guld til Sofie og sølv til Kathrine - stort tillykke
I fri duet havde vi to duetter med. Bedste duet blev duettet med Sofie og Kathrine. de fik sølv efter et flot svømmet program, som kun lige var blevet færdig. På femte pladsen ud af syv kom Anna Helena Sigurdardottir og Theresa Knudsen, som svømmede sammen for første gang.
I hold blev H2Odense nr 2. Holdet blev svømmet med ganske små tekniske fejl, men det rakte alligevel ikke til guld. På holdet bestod af Sofie, Kathrine, Anna  Helena og Lene Brink Magnussen
 
Nu ser vi frem til den 6-7. maj, hvor vi sender 6 seks piger til DÅM og DJM i Silkeborg.
 
 Lidt billeder fra Thisted:
Synkro DM 2017 1
Synkro DM 2017 2
Synkro DM 2017 3
Synkro DM 2017 4
Synkro DM 2017 5

 

aquacamp newsSnart er det tid til årets Aqua Camp... Er du en sej sild eller en barsk vandhund og er klar til en uges sjov og leg i vand? Så er Aqua Camp lige noget for dig.

H2Odense arrangerer for 7. gang Aqua Camp, som er en svømmelejr for børn i alderen 7 til 12 år.


Læs mere og tilmeld dig på Aqua Camp 2017.

Kære Medlem

Bestyrelsen har fastlagt datoen for den første generalforsamling i H2Odense.

Så sæt kryds i kalenderen Torsdag den 27. april 2017 kl. 19.30 på Stadionvej 50A, 5200 Odense V.

Vi anbefalder alle interesserede til at stille op til bestyrelsen.

Yderligere informantion følger.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

GODT NYTÅR! 

Svømmeskolen starter det nye år i dag d. 2/1-2017. 

Velkommen i vandet, og vi glæder os til at starte den nye sæson og den nye klub sammen med alle medlemmerne.

Tilmelding til forårssæsonen er åben. Eksisterende medlemmer har indtil 31. december reserveret pladsen på det hold de har svømmet på i efteråret. Såfremt du ikke har modtaget besked om gentilmelding, beder vi dig hurtigst muligt rette henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Godt nytår, og god svømning i det nye år! 

Ved den årlige juleafslutning blev Matilde Schrøder hædret og anerkendt for sin vandvittigt flotte entre på den internationale scene.

I slutningen af November var den store nyhed i Odense at Matilde Schrøder - på baggrund af en imponerende præstation til Danske Kortbane Mesterskaber – blev udtaget til sit første internationale mesterskab, VM i Canada i December. Ingen havde forestillet sig at denne nyhed skulle overgås med længder, ved at Matilde til stævnet sammen med de tre andre på 4x50m holdmedley, svømmer sig direkte ind i det allerfineste selskab på den internationale scene. Kvartetten slog værtsnationen Canada med 2/100 af et sekund og vandt VM Bronze.

Denne fantastiske præstation, og imponerende debut på den internationale scene, blev markeret til OSLFs årlige juleafslutning tirsdag aften. Over 300 fremmødte klubmedlemmer hyldede fortjent Matilde, og hundredevis af børn troppede efterfølgende op til en autografer og et billede med Matilde. Julelysene i øjnene på børnene og stjernestøvet strålede om kap, og mange var virkelig overvældet af at se VM medaljen og klubkammeraten som har svømmet den hjem, helt tæt på.

Formand Anders Bo Pedersen udtaler: Matilde er et fantastisk eksempel på hvad man med hårdt arbejde og ydmyghed kan opnå. Med 10 gange træning om ugen plus det løse, gør Matilde alt det hårde slid der skal til for at nå til tops. Hun er et forbillede for de unge svømmere i vandet, men viser også overskuddet til at være en god hold- og klubkammerat. Matilde succes er det perfekte afsæt til vores nye samlede klub H2Odense, som OSLFs aktiviteter fortsættes i efter nytår. Jeg er sikker på dette kun er begyndelse i en helt ny æra i Odenseansk og fynsk svømning, hvor det er Odense der er med til at sætte dagsordnen på den nationale og internationale scene.

Odense Svømme og Livredningsforening og Odense Svømmeklub har siden 2010 arbejdet sammen om konkurrencesvømning i Swim Team Odense. (tidligere STO95 med svømmeklubben FREM, fra 1995) I 2017 er OSK og OSLF gået skridtet fuldt ud, og har slået klubberne helt sammen, i foreningen H2Odense. Det forventes at dette vil højne kvaliteten af tilbuddet for alle medlemmer, og at konkurrenceafdelingerne i svømning, vandpolo og synkronsvømning i særdeleshed vil få et boost fremad. 

24. november 2016 Odense Svømme og Livrednings Forening og Odense Svømme Klub har torsdag den 24. november 2016 afholdt ekstraordinære generalforsamlinger, med et punkt på dagsordenen: nedlæggelse af de 2 foreninger med ønsket om at oprette en ny samlet forening. Begge generalforsamlinger vedtog forslaget enstemmigt, og mødtes til fælles stiftende generalforsamling efterfølgende. De fremmødte vedtog bestyrelsernes forslag om at oprette en ny forening med navnet H2Odense.

Foreningens aktiviteter starter 1/1-2017 og overtager alle aktiviteter, midler og medlemmer fra de 2 nedlagte foreninger. OSK og OSLF’s fælles barn Swim Team Odense videreføres, som en integreret del af H2Odense under foreningens nye navn.

Overgangsbestyrelsen i den nye forening kommer til at bestå af arbejdsgruppen fra de 2 tidligere bestyrelser. Overgangsbestyrelsen består af formand Brit Bremer, Næstformand Asbjørn Zachariassen, Kasserer Carsten Brink, Bestyrelsesmedlem Anders Bo Pedersen, Bestyrelsesmedlem Jane Refer og Bestyrelsesmedlem Klaus Andresen.

Formand i OSLF Anders Bo Pedersen udtaler: ”Det er fantastisk at være med til at skabe en ny klub i Odense, hvor vi virkelig kan gøre en stor forskel for vandsporten og medlemmerne. Vi får med H2Odense mulighed for at skabe nogle rammer for både børn, motionister og konkurrenceudøvere - der virkelig batter. Det er med stor tilfredshed at vi i dag kan konstatere, at alle de mange timers frivilligt arbejde der de sidste år er lagt bag denne sammenlægning, resulterer i noget der også falder i medlemmernes smag. Vi har en lys fremtid foran os, og jeg er sikker på dette er begyndelsen til noget stort! Vi har i processen haft en rigtig god dialog og et godt sammenspil med Odense Idrætspark og Odense kommunes Fritid og Eliteidræt. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.”

Formand i OSK Brit Bremer udtaler: ”Det er i dag en glædens dag både for OSK og for jeg selv personlig. Jeg tog imod formandskabet med den ambition at arbejde for alt svømningen i OSK og samtidig arbejde for en sammenlægning af OSK og OSLF således vi kunne få samlet alle de gode kræfter de to foreninger har til sammen, til fordel for alle de aktiviteter de to klubber repræsenterer. Det at arbejde for et samlet Odense omkring vandsport har betydet meget i processen, ligeledes har vi været opmærksom på ikke at lukke os om os selv, men inviterer gerne til samarbejde med hvem der kunne tænke sig at deltage i projektet fremadrettet. For at nå her til hvor vi er i dag, har der været mange aktører inden over, vi har i særdeleshed gjort stor brug af dansk svømmeunion og deres konsulent Anna Jørgensen”

Bestyrelsen i den nye forening H2Odense glæder sig over det positive fremmøde til generalforsamlingen, og glæder sig til gå i gang med arbejdet fremadrettet. 

© H2Odense 2018