Velkommen til tilmeldingssiden i H2Odense.

Tilmelding foregår ved at vælge hold-kategori, og derefter det specifikke hold. I infoboksen i højre side, kan du se om der er plads på holdet, læse holdbeskrivelsen og tilmelde dig hold/venteliste i bunden. Når der trykkes på tilmeld, betales der med det samme med Dankort, Visakort eller mobile pay. Du registreres automatisk på holdet samtidig med betaling, så du er klar til at starte når betalingen er gennemført.

Obs - Man kan kun tilmelde sig via en computer, og ikke via fx tlf eller tablet.

Har du spørgsmål, så send en mail til klubben på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi bestræber os på, at give vores medlemmer de bedste fysiske og sociale rammer for størst muligt udviklingspotentiale.
Derfor har vi fx tænkt over undervisningens indhold i løbet af sæsonen, hvilket bassin et hold foregår i, hvilke hold der har mere end 1 træner tilknyttet mm. 

På alle undervisningshold ønsker vi, at man lærer en række svømmetekniske færdigheder, der udbygges efterhånden som den enkelte er klar til det. Disse færdigheder kan man se mere om i den enkelte holdbeskrivelse, der kan ses i infoboksen til hvert enkelt hold. Klik på holdtype og vælg et specifikt hold.

Udover de svømmetekniske færdigheder, bestræber vi os på, at give medlemmerne mulighed for at udvikle deres sociale kompetencer. 
Vi vil gerne lære medlemmerne kompetencer som fx at forstå en kollektiv besked, få en forbedret kropsbevidsthed, at være en del af et hold, at samarbejde, at koncentrere sig, og at man bliver bedre til noget, hvis man øver sig. 
At gå til svømning hos os, er mere end bare at lære at svømme. Svømning er både en faglig og en social aktivitet, og trænerne vil derfor undervise i aktiviteter, der indeholder både faglige og sociale elementer. 

© H2Odense 2018